Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am vazut si mi-a placut foarte mult Coraline. E animat, dar nu pentru copii!
Si Terminator Salvation e foarte bine realizat.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am reusit sa vad "Divided We Fall" si vi-l recomand, mi-a placut foarte mult.
Uite aici sa va faceti o idee:
http://www.imdb.com/title/tt0234288/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Knowing cu Nicholas Cage, mi-a placut mult.. si sotului i-a placut!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Numere fatale - f buna
Ice age 3 - dragutzel

6D mi se pare senzational. Mai ales ala cu casa bantuita. Ieri am vazut Pandavision, si mi s-a parut slabut in comparatie cu Haunted House. Dc vreti senzatii, va recomand

Mergi la inceput

Push - mi-a placut, daca va plac filmele de genul X-men, Fantastic 4, sau ma rog in care actorii au puteri care mai de care..

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Mai, voua chiar v-a placut In Bruges? Ca mie nu!
Am reusit in sfirsit sa vad The Lives of Others si asta da, mi-a placut.
Cred ca-s in perioada ceha, am mai luat unul, sa vad cind apuc sa-l vad.
In rest am schimbat macazul si am luat citeva filme documentare, sint curioasa sa le vad si daca va intereseaza soiul asta va spun si voua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

In afara de fazele alea destul de shocante, mie mi-a placut foarte mult In Bruges. Are de toate filmul ala in el: si drama si umor, sarcasm, suspans, probleme de morala etc.

Mergi la inceput

Nu stiu, poate n-am fost eu "in the mood", dar nu mi-a spus mare lucru. A avut parti bune, dar una peste alta nu e genul meu de film. Mi-ar fi prins bine sa fi fost subtitrat, mi-am cam incordat urechile cu accentul lor!
Aseara am vazut filmul ceh, in engleza e tradus "Autumn Spring". Mi-a placut foarte mult, e un film despre batrinete si nu numai.
Acum sa vad si documentarele alea...

Mergi la inceput

Ramona de la biblioteca le iei?
mie poti sa imi spui.. ca sunt curioasa ..

eu nu am vazut In Bruges..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Mihutza, din partea mea nici nu te obosi cu In Bruges...
Da, le iau de la biblioteca. O parte le retin online, apoi ma mai orientez si la fata locului.

Mergi la inceput