Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 14
MElise spune:
Eu am vazut recent "The Reader". M-a impresionat.
Ieri am vazut Righteous Kill cu Al Pacino si Robert de Niro. Nu e deloc genul meu de film, dar mi-a placut mult o chestie din scenariu. De obicei ma prind repede la orice truc al scenaristului, dar de data asta a fost chiar surprinzatoare evolutia...nu va spun mai multe, daca va pasioneaza rasturnarile de situatii, uitati-va la el.
MElise
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
The House if Sand despre care scriam eu este un film brazlian despre determinare si supravietuire ... Iata un link http://www.imdb.com/title/tt0373747/ |
Multumesc, l-am luat de la biblioteca si l-am vazut. Mi s-a parut interesant ca idee, jocul celor doua actrite etc. Ca film in sine e OK, dar nu l-as pune in vreun top.
Am vazut si The Couterfeiters, foarte interesant.
Multumesc fetelor care ati recomandat filmele astea.
Ramona J spune:
Serios? Nu l-am vazut, daca vad ca-i vorba de Will Smith nu ma grabesc... Dar daca zici ca merita il caut si pe asta!
In seara asta am vazut 4 luni, 3 saptamini... Mai e cineva care sa nu-l fi vazut pina acum? Mi-a placut mult-mult!
Sa va spun ce am mai luat dar n-am vazut inca:
Bolivia (film argentinian)
Divided We Fall (Ceh)
Barrio Cuba
Le-ati vazut careva?
buflea spune:
Neaparat sa-l vezi pe "Pursuit of H" ... NEAPARAT ! ! ! ...
Si mie mi-a placut foarte, foarte mult 4-3-2 ..de altfel Cristian Mungiu este unul din cineastii romani ai momentului. Ai vazut "Occident", tot a lui ? Ti-l recomand si pe asta ...
Din cele 3 titluri pe care le-ai luat, nu am vazut nici unul
Ramona J spune:
Mda, cred ca-s cam obscure.
OK, il caut si pe "Pursuit". N-am vazut Occident, de fapt n-am mai vazut demult un film romanesc. S-a nimerit sa vad "Moartea Domnului Lazarescu" nu demult, ca a fost pe Sundance. Fain si ala!
mihutza11 spune:
Ramona e superb The pursuit of happiness.. joaca f bine Will Smith sa stii! mie imi place de el!
de fapt si sotului.. ..
de cele 3 titluri nu stiu nimic!
Am vazut si eu The lives of others si Transamerica (povestea unui trans-sexual).. mi-au placut amandoua..
si mai ales pt fetele din America am vazut Sicko al lui Michael Moore.. noi suntem marcati.. sotul zice ca el e mai marcat decat la Fharenheit 9/11..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Ramona J spune:
Eu am scris undeva ca am vazut The Lives of Others si nu e adevarat. Vreau sa-l vad! Ma incurcasem, de fapt am vazut The Black Book si da, mi-a placut.
Sorry Buflea, mie mi-a placut Dl. Lazarescu. De fapt filmele romanesti mi-au cam placut dintotdeauna. A fost o perioada mai neagra dupa revolutie, dar vad ca se fac din nou filme bune. Poate doar mai putine, sau nu auzim noi pe aici despre ele.
Will Smith e cute, dar de obicei joaca in filme care mie nu-mi plac. Am vazut (ca asa s-a nimerit) I Am Legend, dar mie nu mi-a spus mare lucru. N-a fost rau, n-a fost nici bun...
N-am vazut nici Transamerica, dar auzisem ca-i bun.
Mi-am amintit de o comedie draguta, nu cred ca am mai mentionat-o: Two Days in Paris. Haioasa, pe alocuri chiar mi-a placut mult!
mihutza11 spune:
Ramona si eu am pe lista The black book am vazut preview pe dvd-ul cu Transamerica..
si mai am pe lista The Jane Austin book club.. si multe altele ..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra