Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 8
Mimihoo spune:
neatza
la multe lunite bebelusilor de 19! sa fiti sanatosi!
Felicia, m-am programat joi la 12:00 la bettyblue si dupa cred ca dau o raita prin bbexpo ... ca ma lasa tati :-)
ieri am fost si eu in IOR dar am ramas langa terenurile de fotbal ... poate astazi o sa ma aventurez mai mult. nu cred ca ajung la 12 pt. ca ma duc in Billa sa iau avocado, mango .... dar poate ne-om intalni noi
va pup si sa aveti o zi frumoasa ca voi si puii vostri :-)
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Mimihoo spune:
Felicitari pentru dintzisori!!!
Sofia ink nu are, mai sunt cupii care nu au?
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
ratonelu spune:
ANDREEA, multu mult...maine dim vin cu vesti....va pov ce-am visat toata noaptea.
rox..pai foarte bine! cand o sa fii batrana....adik pe la 110 ani...o sa-ti doresti sa te mai ....controleze asa!
eva...bine, domle'noroc ca noi am scapat....totu e bine...si treaba cu pricina la fel.restu....cand o fi el mai mare...treaba lui
ramo....gata in parc?...sau va strigati printre bormasine?
...aaaa..si am uitat......la multe lunite sanatoaseeeeeeeeee t bebeii de azi!
nikolici spune:
la 12 poate si ceva minute suntem in parcul IOR.
Care veniti???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici la 12 poate si ceva minute suntem in parcul IOR. Care veniti??? |
Eu nu am mai fost niciodata in parcul asta, sper sa il gasesc Nu stiu ora la care vin, ca m-au sunat aseara de la Quelle ca vin azi intre 10 si 16 Sper sa vina mai repede sa pot pleca cu piciul de acasa
Mai trimite-mi si mie odata nr tau, ca nu il gasesc in tel Macar sa nu ma invart de nebuna pe acolo daca vin
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
Si acum intreb si eu ca o cunoscatoare a parcului...unde ne vedem ????
Babytza si puiiValentina David
Poze
ratonelu spune:
MIHAELA,noi si hunii de LUMI....stiu sigur ca...nu avem.deloc..."neam"...
ma refer la dinti....
sa vedem cu ce-o sa sparga seminte
Nocom spune:
Buna ziua,
fce plasa de pu sub carucior am vazut la prenatalul din baneasa care s-a inchis definitiv acum duminica. Era fff ieftina ca era lichidare de stoc. NU stiu daca mai exista vreun magazin prenatal in Bucuresti, poate gasesti prenatal pe net. Sigur, sigur aveau. M-am uitat eu la ea sa vad daca imi trebuie... si am ajuns la concluzia ca NU, ca am deja la carucior...
Daria are program fix de masa si somn asa:
ora 8 trezirea
ora 11-1 somn
ora 16-18 somn
ora 21 nani (o trezire la 3 pt laptic si una la 6)
mese:
ora 6 - lapte
ora 8 - fructe
ora 14 - supa
ora 18 - iaurt cu cereale (4 lingurite)
ora 21 - lapte cu cereale (1-2 lingurite)
Mie mi se pare super ca are programul fix, asa stiu si eu cand pot pleca de acasa, cum sa imi arnjez programul pe cateva zile inainte...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
EvaF spune:
Fetelor unde ati gasit periuta de dinti-degetar?
Unde sa caut?
Sar'na
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )
ratonelu spune:
NOCOM, e super, intr-adevar, sa aiba program fix!...la noi e super haotic....
ce e sigur...si fix:programu' de noapte= scandal!