Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
so, fetele, a venit mama, eu tre' sa plec sa pregatesc papica hunilor. daca va hotarati sa iesiti, sa facem intalneala, da-ti pls un tel, repet, e pe mailul comun.
pupicei!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
ratonelu spune:
rox, te invidiez...auzi , doarme toata noaptea...ce e aia, domle?
eva...multu...sasha merge in patru labute...face scandal din orice...zice tatatatatatat...acum urla, acum rade..are vesnic samanta de scandal...cred ca de la el ...m-am molipsit....sunt vesnic "fresh"...auzi somn...
lumi, multumim....ne facem noi mari.,...sa vezi ce ..spargem avioane!
ce-as vrea sa vin si eu in parc.....oricum...super ca va duceti!sa bagati poze!neaparat!
eva, cum domle sa verific ...dim baietelul...daca are ...treaba cu pricina
ratonelu spune:
da..lumi.....oricum, voi aveti mai multi dinti....lipsa, deaaa?
ca voi sunteti doi,...si daca adunati....
deci...conducem...detasat.
ratonelu spune:
andreea, CALMA BABY, spui?
pana acum nu i-am dat....imi zicea o prietena de Peritol...dar nu m-am incumetat sa-i dau.
asta e naturist?...si-l gasesc la orice farmacie?....dis cred ca incerc.
inca nu-mi fac sperante...dar multu mult
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu eva, cum domle sa verific ...dim baietelul...daca are ...treaba cu pricina carla,mami de putoiu sasha |
pai sexul masculin dimineatza cam asa se trezeste, cu moralul sus
se pare ca de la varste cam fragede.
Daca nu,peste zi la schimbatul scutecului, doctorita a gadilat p'aclo sa vada reactiile.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )
gaia.nevia spune:
Apropos de decalotare, acest subiect controversat....
Noi am reusit decalotare completa de vreo luna, deci in jur de sase luni. Nu m-am stresat (FOARTE) tare, si a mers ca sa zic asa de la sine.
Daca ar fi insa sa ascult teoriile noi si bine documentate, http://www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html, n-am facut bine, puteam sa-l las sa se decaloteze singur.
Totusi, dupa cat am tras cu Teo... am preferat sa intervin.
Deci, sfatul meu:
- daca nu vedeti semnele (ce a scris Eva, plus mai vedeti prin articol, plus vorbiti cu medicul) puteti sa nu va stresati si sa lasati baietii in pace.
Daca insa sunt semne... mai bine intervenit mai devreme decat mai tarziu, copilul poate ramane cu traume toata viata daca se depaseste o varsta...
La Teo nu stiu cum sa explic exact, pielicica respectiva era foarte stransa, si avea cam un cm peste (atarna ca un motz).
Dr. ne-a spus ca se poate decalota fortat, daca nu vrem anestezie, dar e riscant pentru ca se va rupe pielea, si se poate reface la loc, poate ramane decalotata, se poate infecta... in plus este foarte TRAUMATIZANT.
Si cum ma stresez eu cu traumatizatul asta... am facut operatia. Nu imi pare rau deloc, avand in vedere ca tot greu se decaloteaza, dar macar nu exista riscul sa ramana decalotata... iar incizia s-a vindecat super super repede.
La Radu am vazut inca din maternitate ca arata cu totul altfel pielea respectiva... totusi am preferat sa incerc sa decalotez.
Si a mers foarte usor.
Gata ca m-am intins ca o zi de post, sper sa fol. cuiva.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
...asaaaa... deci Teo e mucios.
Ce credeti ca-mi zice socrul mie acuma???!!?!??!
Pai... da... siguuur, e din cauza ca:
- umbla in sosete prin casa!!!
- a iesit afara cu tricou!!!!
- a dormit cu maneca scurta!!!!
- pantalonii sunt cam scurti (nu ajung sa le faci nod sub talpi, nene)
deeeci, am tinut copilul dezbracat, de aia ii curg mucii, sunt o mama denaturata, ma duc sa ma sinucid.
Nu pot, ca o sa-mi tina astia copilu in palton.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
EvaF spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia ...asaaaa... deci Teo e mucios. Ce credeti ca-mi zice socrul mie acuma???!!?!??! Pai... da... siguuur, e din cauza ca: - umbla in sosete prin casa!!! - a iesit afara cu tricou!!!! - a dormit cu maneca scurta!!!! - pantalonii sunt cam scurti (nu ajung sa le faci nod sub talpi, nene) deeeci, am tinut copilul dezbracat, de aia ii curg mucii, sunt o mama denaturata, ma duc sa ma sinucid. Nu pot, ca o sa-mi tina astia copilu in palton. |
al meu are toate conditiile sa ma arunc de pe bloc, bashka in casa sta descult acum, nu are nici macar sosete.
Ma duc sa dau pe funie cu ceva sapun?
sanatate lui Oadu!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )
andreutac spune:
citat din mesajul lui ratonelu andreea, CALMA BABY, spui? pana acum nu i-am dat....imi zicea o prietena de Peritol...dar nu m-am incumetat sa-i dau. asta e naturist?...si-l gasesc la orice farmacie?....dis cred ca incerc. inca nu-mi fac sperante...dar multu mult carla,mami de putoiu sasha |
Eu il iau de la HelpNet. Sper sa te (va) ajute
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici
babytza spune:
La multe lunite Falkone !!!!!!!!!!
Ada noroc cu tine, ca imi scapase piticotul din vedere
carla doarme toata noaptea in sensul ca nu se trezeste sa se joace sau sa pape, dar ma da jos din pat de cateva ori sa ii dau suzi....sau asa cum spune Boo si imi place la nebunie, ne verifica....adica : mami...dormi ????
Babytza si puiiValentina David
Poze