Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

_giulianna_, sa aveti succes!!

Eva, o sa-l pup, ca toata ziulica il zapacesc!
acum se misca ff mult, spatiul deja nu mai are limite pt el (nu se ridica in picioare). se ridica in fundulet si de la orizontala si de pe burta si din orice pozitie, se rostogoleste pe toate partile

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Giuli, . Cu decalotarea Eva zice bine, abia tarziu iti da seama daca se va ajunge la interventie sau nu. Ada are experienta asta, iti poate povesti mai multe, inclusiv cum s-a ajuns la concluzia ca trebuie fortata decalotarea.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ramo, felicitari pt cel de-al 2-lea dintisor!
am vazut-o pe Anduta cu Oadu in caruciorul d egemenei:) mi-a placut si palarioara!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Sa va mai spun ce face nazdravanul meu: am fost la Valcea la Kaufland di l-am pus in carucior cu tot cu scoica, avand manerul de la scoica ridicat. asha ca domnisorul s-a prins cu mainile de maner si a inceput sa se dea uta! daca-l pun pe parchet asta ocupatie are! am si filmulete, dar iar ma enerveaza webshots...sa incerc youtube...

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

niscaiva con-gratulari

Razvanel de Claudinna, FELICITARI PT MA-MA-MA-MA

Lidia, FELICITARI PT CEI 6 DINTZOCI ai Izabelei.
Tu mai alaptezi? Ca vroiam sa stiu cum e cu alaptatul in conditiile acestea?

Anda de Ramo, way to go, girl!!! La mai multi dintisori fara dureri!!!

Falkonetti de Felicia, mooooaaama, la 4 luni decalotare!!! Bravos!!!

Noi mai grupa mica asa, avem un singur dintzoc si ala un sfert de dinte asa-excelent pt , nu decalotam inca :(((, nu zicem mama decat "tata"() si "baba", dar stam in picioare sustinuti de ceva si pasim, mergem in patru labe cu viteza luminii

le: Chiar sunt curioasa, in afara de Vladut si Razvanel cine a mai reusit decalotarea completa.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

am apucat sa citesc din urma, nu tot, si vazui ceva de intalneala in IOR?? veniti peste noi, huh? pai uite asa, io sper ca la 11.00 - 11.15 sa ies pe usa, asta inseamna ca max pe la 12.00 sa fiu in IOR. Pot ajunge cam oriunde, asa ca sa-mi spuneti pe unde sunteti si viu!! Pe Babytza, hmm, ma mai gandesc dac-o primesc...

so, am tel pe mail comun, pe mess ma gasiti mai greu, veniti???

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

felicitari, ram....poate se indura careva si ne da si noua unu mic...cat de mic....ca vad ca aveti de unde!
claudina baietel bolnavior.
alina...eu am incercat si d-astea babesti cu..ciorapi in otet....sau panadol cu nurofel...la 4 ore...stii cum.
in leg cu decalotarea...noi am fost la doct...pe la 5-6 luni...chirurg..deja facuse fimoza.plansete..etc...dar acum e super binedesi nu prea ii mai convine sa-l spele mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Alina incearca si jumatate de supozitor novocalmin, poate scade, dar trebuie sa stii de la ce a facut in primul rand. La dr ati ajuns ? De a zis ? De la ce a facut febra ? Pupici si multa sanatate

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

buna seara.

matraccuco, mi-ai luat si mie pampersi?

pentru Lumi, poze cu umbrelutze.
Si cu fete foarte frumoase, desigur... ca orice shooting.

Teo e mucios si miorlait.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

sar'na mult, ptr poza!!!

e mai bine Teo azi?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

sa va zic ce ne-a zis medicul nostru pediatru despre subiectul DECALOTARE:
-decalotarea completa ar trebui sa se produca natural pana in jurul varstei de 1 an/ 1 an jumate. Doar atunci se vede daca e nevoie de interventie mecanica.
Cum isi da medicul seama daca e nevoie de interventie atunci? Fimoza presupune 2 lucruri esentiale:
1. nu face pipi in jet ci intrerupt, si atunci e o problema, poate face infectie urinara si trebuie decalotat.
2. nu are erectie, indeobste se verifica dimineata.

Daca face pipi in jet si are erectie atunci nu e vorba de fimoza chiar daca mai dureaza cu decalotarea naturala si se poate astepta cu rabdare pana pe la 2 ani chiar si dupa, in functie de copil.

Transmit si eu mai departece am aflat. Nu e motiv de spaima cu decalotarea asta, sunt mai multe conditii.

Dar, evident, cu cat copilul se decaloteaza mai repede cu atat mai bine pt el.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput