Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(87)
Raspunsuri - Pagina 9
mh spune:
Bonjurica gagici!
Vesti proaspete si de la noi, Ania-Elena s-a nascut aseara pe 18 mai, ora 19.10 la 40 + sapt, nastere naturala cu travaliu in apa si expulzia pe uscat cu epidurala
a luat primul 10 si are 51 cm, 3170 gr.
Ioana eu am dat mesaj asera la tine pe nr din adresa comuna poate
l-am notat eu gresit.
Pupam gasca.
Mihaela mami de Irina nov 2005 si Ania mai 2009
yioanna_s spune:
miruta.cris,philip,maria,roxy,nicuratze....ms

miruta: stefania,e cuminte si mama o iubeste de nu are cuv.,sper sa fie asa pana la final,am avut si eu ceva intepaturi dar au trecut,acum ma confrunt cu intarirea burtici,e cam des,in rest bn.ma bucur ca si voi ati depasit perioada mai critica,si anto e mai intelegatoare.va 
si noi
laurao:
,felicitari pt sarcina care s-a apropiat de final,ai un baietel cuminte

cristinamaria:asteptam vesti bune de la dr.
alinalaura,La Multi Ani cu sanatate si m bucurie
relusha:felicitari pt noua semnatura
cris te inteleg ca ai stat treaza toata noaptea,la fel as fi fost si eu,de fapt eu cred ca nu voi dormi cu 2,3 seri inainte de emotii...oricum toate gandurile bune le trimit spre tine sa-ti fie cu noroc
sarmisa:ce bine a crescut Aaron,ma bucur sa aud ca papa mai bine si de la san,va doresc crestere mare si m sanatate
clodyac:din nou matinala,u esti matca noastra..multi

mada:imi pare rau ca nu te-ai odhinit bn noaptea asta,dar sper sa fie ceva trecator,asa am patit si eu sambata noaptea,am vomitat intr-una si aveam un acid ca nu sh de mn,asa ca am dormit 2 h de la 8la10 in ,,fund"la tv in living
..
ms de dedicatie
sarmisa:insanatosire rapida..o zi bn si u!

roxy:si cum e dupa ,cu miscarea sau ce riscuri ar putea fi peridurala..o prietena de-a mea ma tot intreaba ca vrea ea sa-si faca la nastere si nu prea stiu ce sa-i zic?
carla:ceva interventie(legat de fizic)?
lauraa:acum vroiam sa scriu,,oare cum e lauraa,in al catelea cer e?"
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Buna fetili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DECI: SUNT EXTRAORDINAR DE IMPLINITA, FERICITA, INDRAGOSTITA, DEPENDENTA EU DE EA SI NU EA DE MINE, II MULTUMESC CERULUI CA MI-A DAT-O, ma cumpara si ma vinde deja oricand vrea, IUBESC ENORM ENORM ![]() ![]() ![]() 38 + minune de Maya Teodora ![]() AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |

..va trimit un colet plin de imbratisari si 

magda:imi pare rau ca ai avut o noapte alba,incearca sa recuperezi ceva azi,ca poate la noapte de obosita nu te vei putea odihni
kiralina:asteptam vesti bune de la eco
strunfiza:ms
,uau ce emotii trebuie sa ai,cred.stii ca vine bb maine sau cum zici u joi.hai ca totul va fi bn si iti tin pumniiioana:fff tare
kiralina:eu la 40 le spal si pe ale noastre,iar la 60 cand sunt ff murdare.
lavinia:hello!mi-ar face placere,si cu Cristina de altfel.In rogerius la patria,si mama in nufaru capat.u?Asa putin mai ai,uau ce emotii imi dati
,si unde nasti,de ce asa repede?si la ce dr mergi?eu la Olah Horia.

blue:imi pare rau ca te numeri printre nefericitele de nopti albe...sper sa te poti odhini la noapte.Ma bucur ca ai avut o nastre mai usoara decat la prima,si ca ai nascut natural
serialbastre:spor la invatat la fel si luiclodyac
carla:

f nostima faza cu oja si travaliueu dorm dusa,ma intreb cum de pot dormi atata,as putea dormi si 20 de h intr-una,dar mai fac ture la baie..,dar in rest 12,14 h le dorm
Yioanna
36+
Stefania Alexandrahttp://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 4 saptamani pana
strunfita spune:
| citat din mesajul lui mh Bonjurica gagici! Vesti proaspete si de la noi, Ania-Elena s-a nascut aseara pe 18 mai, ora 19.10 la 40 + sapt, nastere naturala cu travaliu in apa si expulzia pe uscat cu epidurala Ioana eu am dat mesaj asera la tine pe nr din adresa comuna poate l-am notat eu gresit. Pupam gasca. Mihaela mami de Irina nov 2005 si Ania mai 2009 mh |
Felicitari, mamico!!!
Ce ma bucur ca ai reusit sa nasti natural. Ania-Elena, bine ai venit printre noi! Si sa nu uit, felicitari pentru primul 10

Carmina
38+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui miruta Daniella,macar iti mai aduci aminte ce filme ai vazut? Mirela 36+ minunea mea Antonia MariaJurnal de bebe strumf NOI bombonika mea |
Nu am cumparat-o inca ,asteptam urmatoarea vizita sa o intreb pe dr.Dar daca ai zis ca nu accepta decat de la ei ....oricum am sa intreb.Tu ce stii cine face anestezia dr sau anestezistul?Pt ca din cate am inteles trebuie sa fie tare priceput ca sa prinda bine

DANA
36+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
lavinia.p spune:
Yioanna eu stau pe Moldovei
, deci nu stam departe, deci de vom putea plimba cu bebei.
Eu am sa nasc in Ungaria la Debrecen la 38 de saptamani, fiindca doctorul a zis ca e ok, bebeul e dezvoltat bine si e foarte grasunel in jur de 4 kg, atunci e de garda si ne-a programat la cezariana. Eu am umblat aici la doctorul Marge 6 luni si apoi am auzit niste chestii despre el, nu ctiu poate ai auzit si tu! Atunci m-am hotarat sa merg in Ungaria fiindca la momentul acela am vrut sa nasc in apa, dar cei de acolo nu prea mi-au recomandat si asa am ramas la doctorul de acolo fiindca mi-a placut cum m-au tratat! Vb in engleza si e super ok![]()
Vreau sa va mai intreb in special pe mamicile care alapteaza, este ceva crema pt sani cu care sa te faci si sa nu mai doara asa de tare? Daca stiti sa-mi spuneti si mie cum se numeste sa-mi iau zilele astea!
Va pup si multumesc!
37 +
mami lui Rares
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui mh Bonjurica gagici! Vesti proaspete si de la noi, Ania-Elena s-a nascut aseara pe 18 mai, ora 19.10 la 40 + sapt, nastere naturala cu travaliu in apa si expulzia pe uscat cu epidurala Ioana eu am dat mesaj asera la tine pe nr din adresa comuna poate l-am notat eu gresit. Pupam gasca. Mihaela mami de Irina nov 2005 si Ania mai 2009 mh |
Sa-ti traiasca innotatoarea,sa creasca mare si frumoasa si tie refacere rapida si ....poziciii cu bb mic
DANA
36+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
yioanna_s spune:
lavinia:da f aproape,vom merge in parculet fiind lanaga noi..
.cu Marge a nascut sora mea si crede-ma nici nu se vede cezariana la ea,f mica si subtire.si bb a avut 3900 kg la nastere,insa depinde si de starea lui.poate e prea plictisit deja
.iti tin pumnii sa iasa bn totul si sa fiti sanatosi.felicitari pt bb grasunel.bbica mea e mica rau:la 35 s a avut 2200 kg si sper sa fie cuminte pana peste 39 s.sa creasca.eu am luat garmastan pt sani,si fetele zic ca e cel mai bn
mh felicitari pt Ania,sa fiti sanatoase si sa va aduca doar bucurii.recuperare rapida si m laptic
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
AMR 4 saptamani pana 
philip spune:
ha, felicitari pt nasterea naturala, bravo, esti o mamica curajoasa. si ania e f frumos.
laura, atat de frumos ai scris, uf, si eu ma gandesc la refacerea dupa cezariana.
cris, ai nascut?
carmina, tinem pumnii saptamana asta
si eu zic ca se apropie momentul ca nu prea mai pot, contractii, oboseala, sciatica asta urata, dar mult a fost, putin mai este.
is la cafea acum, philip inca doarme, il duc la gradi si fac si eu o plimbare, apoi ma intorc acasa sa mai spal cate ceva :)bey, parca n-am stare, of, of.
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
Carla, nu cred ca te incingi de la wrap, ele sunt din bumbac 100%, par f lejere si racoroase. ieri l-am spalat si eu pe al meu, abia astept sa pun gagalicea inauntru.
Philip
Nicholasin7days
Mommy
yioanna_s spune:
philip:incearca sa te mai odihnesti si u,ce vrei sa nasti mai repede?eu zic sa mergi acasa direct dak nu te simti bn
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
AMR 4 saptamani pana