Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(87)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Cristinamaria, m-am trezit cu picioarele normale, n-am facut nimic special pentru asta. Evident maica-mea a intrat in panica, sigur am albumina in urina si trebuie sa fac tratament
.
Ioana, ce catelus haios si frumos ai! 

Carla,
s.35
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
miruta spune:
Buna,fetele!

Cris 

Totul va fi bine .Curaj.Abia asteptam vesti de la sora ta.
Lauraoana,ma bucur ca ne-ai dat un semn.Sa ne spui cand e cazul sa scoatem agitatele.
Phillip,doar varza imi face cu ochiul....![]()
Alinalaura,la multi ani!

Relusha,felicitari pentru cele 37 de saptamani.Tu cum vei naste?Care sunt "procedurile" acolo?
Sarmisa,important e ca sunteti sanatosi si sunteti o familie unita si implinita ,problemele financiare vor disparea ,stiu ca e greu dar DD are grija de toate .Ma bucur ca Aaron papa bine acum si ca a luat in greutate.
Clody,spor la scris.Si eu am de invatat dar nu prea am niciun chef...
Mada,imi pare rau de noaptea proasta.Profita de vremea urata de afara si odihneste-te.Multumim pentru dedicatie,foarte frumos.
Daniella,macar iti mai aduci aminte ce filme ai vazut?
Bine ca te-ai odihnit.Tu ti-ai cumparat trusa de epidurala?Ce ti-a zis tie dr?
Kiralina,ma bucur ca sunteti bine,continua cu indicatiile si nu te obosi tu prea tare.Eu hainutele bebelinei le-am spalat la 50 de grade si da,le-am calcat pe toate chiar daca nici eu nu sunt mare fan calcat ,dar asa se duc microbii si arata si mai bine dupa.Si la spital scrie mare ca daca vrei sa aduci hainute de acasa pentru bebe trebuie sa fie spalate si calcate.
Lauraa,ce mesaj minunat,mi-au dat lacrimile.Felicitari,ma bucur ca totul a decurs bine ,imi pare rau ca doare asa rau cezariana.Asteptam si noi poze cu minunea.
Magda,imi pare rau pntru noaptea "alba".Poate la noapte va fi mai bine.
pentru Clara sa-i treaca colicii.
Ioana,ce "catelus" scumpic ai!
Strunfita,asteptam sa dai semnalul pentru agitate...
Ancy,
pentru Alex sa treaca colicii.Din pacate nu stiu inca ce sfat sa-ti dau.
Mirela
36+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
yioanna_s spune:
buna ziua,

azi stau si lenevesc in pat,chiar am asa un chef de lenevit![]()
voi ce mai ziceti?acu' incep sa citesc,revin
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 4 saptamani pana 
lavinia.p spune:
Buna mamici si burtici!
Maria toata ziua de ieri m-am gandit la tine, am fost tot pe drumuri si nu am apucat sa intru pe internet decat seara pe la 11, ma gandeam oara a venit bebe, am intrat aseara scurt am vazut ca esti ok si am zis ca intru azi sa va mai scriu ca am fost rupta ieri cand am ajuns acasa!
La multi ani cu intarziere pt Aaron, Catalina_b si multa multa sanatate!
Deea..La multi ani pt tatal tau!
Imi pare rau ca fac urarile cu intarziere dar ieri nu am mai apucat!
Oana_du..sa-ti traiasca puiutu si sa fie sanatos sa va aduca numai bucurii, iar tu sa te refaci rapid. Si eu am sa fac cezariana cu anestezie epidurala, mie mi-a zis doctotul ca 8 ore nu am voie sa ma misc, exista mai multe tipuri de anestezie epidurala?
Deja incep sa am si eu emotii...nu mai este mult pana sambata, sambata la 9 trebuie sa fim la spital, bagajul inca nu mi gata
Carla m-am uitat si eu la poze, arati super, esti sfert din cat sunt eu, arati minunat...sotiorul tau ar trebui sa fie mandru nu sa te supere
Blue sunteti minunati, Yoan sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Cris iti tinem pumnii

Clodyac spor la scris lucrarea si multa bafta la sustinerea lucratii! Cand ai sustinerea?
Bebe_beca 

scumpa-i 
Lauraa ce emotii m-au trecut cand am citit mesajul de la tine, sa fiti sanatoase si refacere rapida
Fetele ma duc sa mai aranjez hainutele lui bebe prin dulap, defapt din lipsa de spatiu le scot pe ale mele si le pun pe ale lui bebe. Cand vreau sa-mi iau ceva din dulap mereu uit ca am facut modificari, imi caut hainele in 3 locuri pana dau de ele
Va pup si sa aveti o zi buna si usoara!
37 +
mami lui Rares
lavinia.p spune:
Yoanna_s acuma vad ca esti din Oradea...iee![]()
In ce zona stai? Poate suntem vecinute si iesim mai incolo cu carucioarele![]()
37 +
mami lui Rares
CarlaV spune:
Lavinia, multumesc mult
. Sotiorul meu s-a obisnuit sa arata asa in timpul sarcinilor si sa fac o gramada de treaba, el ma supara ziua si ma alearga prin pat noaptea, apoi pune bot ca eu il refuz.
Lauraa, si eu sunt innebunita dupa condus. De la mare am condus desculta, ca m-am ars pe labele picioarelor si ma deranja orice incaltaminte. Sotul tau are dreptate cu foliile negre, si noi am vrut sa ne punem si nu sunt autorizate, avem in spate din fabricatie geamurile 75% negre si pe fata e voie doar cu 35%, ceea ce e cam decolorat. Daca punem mai negre e posibil sa ne opreasca politia in tara si in mod sigur nu putem pleca in vest cu masina asa. Se gandea sotul ca iesim din tara cu geamurile din fata lasate complet, asta ar fi ok, dar pe timp de iarna facem la fel? 
Carla,
s.35
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
blue77 spune:
Salut fetelor,
va multumesc pentru gandurile bune,
si vi le intorc inzecit
Vad ca inceput caldurile in Bucuresti inainte de vreme, curaj mult la burtici mai e putin...
Noi inca asteptam un pic de caldura aici.
Chiar ma intrebam cand incep colicii la bebici...ne apropiem ...si noi, sper sa fie ca la Marc ca nu prea a avut ...
Raportez si eu o noapte aproape alba...se scoala mai des noaptea decat ziua si in plus cand in pun in patut il apuca urlatul asa ca doarme cel mai bine langa mine...
Eu m am tot plimbat ieri cu treburi si uite ca azi iar ma simt un pic rau, ma dor oasele bazinului, un pic si burta,..nu mai sunt la prima tinerete
la Marc nu am avut nimic....la spital cum nu faceam nimic ma simteam super...noroc cu soacra mea mina de aur, tare ma ajuta , si acum ea face toate treaba si mancare si tot ca cica femeia dupa nastere trebuie ingrijita si mai si....![]()
Carlafrumoase poze, chiar ca nu zici ca ai burtica in unele, super tare
Mariasper ca te simti mai bine...mai ai un piculet
Alyntafrumoase poze iar bebe e tare haios...si grasunel.
Dupa nastere i au facut lui Yoann teste de glicemie din 6 in 6 ore si toate au fost bune deci se pare ca nu a suferit de diabetul meu daca l am avut
Mare noroc ca mi s a declansat travaliu singur si in ziua in care m am dus la clinica doar pt control...am ajuns si eram dilatata la 3 deja si contractii regulate dar care nu dureau....
Au zis sa mai stau sa vada daca se modifica colul...si apoi dupa 2 ore mi au zis ca nasc si ca o sa ma cheme in sala de nasteri..
Spre deosebire de acum 5 ani toate lumea s a hotarat sa nasca pe 14 asa ca am asteptam 8 ore sa intru...intre timp am inceput sa simt durerile...acum pot sa zic ca stiu cum e sa nasti..
La 18 m au bagat in sala, pe la 19,30 peridurala si apoi gata m am linistit ma uitam pe monitor sa vad cat de tari erau...mi au rupt apa si apoi cred ca mi au declansat contractii mai violente ca intr o ora eram dilatata de la 3 la 9, cand am inceput sa simt cum impinge bb la fiecare contractie...au venit toti in jurul meu si m au pus sa imping, 3 ori pe fiecare contractie, noroc ca eram totusi odihnita , ca am impins fetelor cu asa putere ca nu stiu zau de unde o aveam, dupa nici 10 min bb era la mine pe piept cu cordonul inca legat de placenta care era inca in burta![]()
Nu pot sa va spun cat de placut e cand bb e iesit si in plus itit scot placenta...e minunat sentimentul...
M a taiat un pic ca sa iasa insa nu a mai folosit spatule ca la Marc desi Yoann e mai mare...Apoi m au dus in camera eram ametita ca nu mancasem nimic, mi au adus de mancare l au luat pe bb si am incercat sa dorm dar n am putut...
Cam asta a fost experienta mea, ii multumesc lui Dzeu ca a trecut cu bine..apoi pe timpul spitalizarii personalul super, mancarea super am pastrat si acum o amintire nemaipomenita...mai putin durerile contractiilor
sincera sa fiu ma inchin in fata femeilor care nasc fara peridurala ar trebui sa va faca statui
.
NOI
Cristina
Yoan Christian (14.05.2009) si Marc Adrian
(28.08.2004)
CarlaV spune:
Hi hi, am ajuns la intrebarea lui Cris despre oja, unghii mari si sters unghiile.
Eu mi-am intrebat doctorita prima data daca trebuie sa vin cu ele nefacute, ca in caz de cianozare sa se vada repede, s-a uitat la mine de parca bausem gaz
. Deci, cu o seara inainte de dpn, eu imi faceam unghiile roz pal, mi-am facut la picioare floricele mov si apoi mi s-a facut somn si m-am gandit ca la maine fac floricelele in ziua urmatoare. Cum la ora zero au inceput contractiile, mi-am luat la mine oja mov sa-mi fac floricelele la maini in timpul travaliului, radeau asistentele de nu mai puteau.
Ioana, am tot uitat sa te intreb: cum e cu wrap-ul pe caldurile astea? La Saby am incercat sa folosesc si n-a fost chip, m-am incins rau de tot, am tinut-o de la 3 saptamani intr-un marsupiu Baby Bjorn cu intaritura la coloana si parea sa se simta foarte bine.
Carla,
s.35
CarlaV spune:
Blue, ma bucur mult ca s-a declansat nasterea natural, ca a fost mai usor ca la Marc si ca ai ramas cu amintiri placute.
Carla,
s.35
Serialbastre spune:
Am o zi cam nasoala ...
Ma chinui sa lucrez ceva la doua proiecte pentru master, ca si asa sesiunea nu stiu cum o sa fie, si ma uit ca mata in calendar ... neuronul meu cred ca a coborat in burta. ![]()
Pe de alta parte sunt fara vlaga, m-am chinuit jumatate de zi sa fac un bors,in conditiile in care carnea era fiarta de ieri si radacinoase si alte zarzavaturi am pus de prin congelator si de prin borcane; pana la urma am reusit.
Azi noapte am adormit greu si m-am trezit de multe ori, nu-mi gaseam locul in pat. De dormit nu pot ca am un in fata geamului un vecin care face beton cu o betoniera zgomotoasa rau ...
Cred ca ma apropii de Marele eveniment, nici nu pot sta in picioare ca ma apasa bebe, in pat am intepenit, noroc ca nu mai este mult. Daca e ceva, dau eu un semn. ![]()
O zi buna va doresc !
Andreea
38+