Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Philip, super burtica, mi se pare ca a coborat destul, cred ca mai ai putin si iti tii comoara in brate.

Noi am fost la cumparaturi. Sa va zic ce nervi mi-am facut la singura casa de gravide care era plina de handicapati?
Mai bine va zic ce nervi mi-am facut la socru-meu unde am fost sa ducem mancare buna si sa facem curatenie. Reamintesc faptul ca este proaspat operat, nu are voie sa ridice greutati si nici sa manance nimic care fermenteaza, deci fara fructe crude, fara dulciuri, fara paine care se umfla in intestine.
Ce am gasit la el? Pe langa mizeria crunta de care nu se sinchiseste, omul isi cumparase si manca mere crude, struguri, iaurt cu fructe si zahar (nu aveau la magazin din cel simplu ), nuga, cornuri cu ciocolata si bea suc carbogazos . Asta pe langa faptul ca a fost operat de 2 ori pe banii nostri si i-am cumparat cate in luna si in stele sa aiba sa manance numai ce are voie. A, avea si o punga de paine lasata desfacuta din care a iesit un gandac urias! Bleah!!!!! Ce naiba, era asa greu sa lege punga la loc? Am zis ca-mi bag picioarele, nu ma mai intereseaza, e matur si stie riscurile, n-are rost sa-mi fac nervi degeaba. Sunt impacata ca am facut tot ce a depins de noi si de aici incolo sa se descurce singur.

Ma iertati ca ma descarc aici cand sunt atatea fete cu probleme adevarate, dar chiar mi-a crescut tensiunea pe faza asta.

Apropo de picioare umflate si Lioton gel: cum se da, de cate ori pe zi?

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Voicu_bebi, felicitari!

Maria, tin pumnii sa se intample cat mai repede, sa scapi de contractiile astea dureroase

LauraOana, spor la treaba Cu toate ca eu citeam azi ca teoretic nici o metoda de inducere a travaliului nu e eficienta daca bebe nu e pregatit ... nu stiu cat o fi de adevarat ...

Carmina 38+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Va scriu din picioare ca pe fund nu pot sta! Bebe papa la san si doarme! Deocamdata nu il simtim in casa! Il invatam cu vorbe, zgomote! Azi merge masina de spalat si dormea tun! Azi noapte m-a rapus oboseala si nu l-am auzit cand a cerut papa! Mi l-a adus sotul la san! Am reusit sa ma mai odihnesc! Am facut si treba! Nasoala e treaba cu sezutul! Cel mare e putin gelos-cred! Tipa din orice! Azi l-am adormit eu la amiaza! Mi-e putin mila de el! Eu sunt mai nervoasa! Ma supar din orice! Sper sa-mi treaca cu apa rece!
Am schimbat semnatura!
Va pup! Mi-i dor sa mai stam la taclale! dar promit sa revin in forta!
Urmeaza prima baita acasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetelor..am incercat sa va citesc dar nu mai pot asta la calc. ca mor de dureri.Ne-am intors de la spital ca al meu col s-a "blocat"la 2 cm si nu recurgem nici la cezariana.Pur si simplu trebuie sa stau asa pana vineri sau in cel mai fericit caz,pana m-i se declanseaza nasterea singura(saptamana asta)..si doare de nu se ai poate.Am atat noi acolo si am facut miscare si ne-au ciuruit si bucile si consult pe masa ia mai tot timpul..si tot a ramas blocat canalulsi copilul se impinge ca sa iasa si poate.Asa ca suntem resemnate la pat pana vineri cand indiferent cum o sa fie nu mai am scapare.

Nu promit ca am sa intru in seara asta ca i-am am intrat intr-o noua serie de contractiidar sper sa intru maine..va pe toate

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Cris, imi pare asa rau ca doare! Sa inteleg ca ti-a incercat inducerea si nu a mers? Asa stiu si eu, ca nu functioneaza pana nu e copilul pregatit sa iasa.
De curiozitate, de ce trebuie sa stai la pat pana vineri? Adica n-ar fi nici o problema daca faci efort si se declanseaza nasterea, nu?
Te pup si sunt alaturi de tine.

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..off,degeaba iti bati capul daca omu' nu intelege..Sper totusi sa nu va faca vreo surpriza neplacuta si sa aiba probleme cu operatia,mai ales acum cand se apropie nasterea!!In loc sa iti astepti puiul sa bati holurile spitalului!!
Cris..off,imi pare rau pt dureri si ca nu ai reusit sa nasti azi..se pare ca suntem in aceeasi situatie..nici la mine nu cedeaza contractiile si suntem in asteptare!si sper sa vina bebelina mai repede,ca sa nu te mai chinui!
Alynta..ce vesti bune ne dai..ma bucur ca totul decurge bine si bebe e un cumintel!

38+ Darius Nicholas
AMR 10 zile

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Alyntastai linistita si eu sunt ca tine, ma enervez pe Marc saracul, mai ales ieri cand eram asa venita de la spital obosita si el navalise pe bebe in plus nu va spun cum au inceput toata lumea sa sune de parca numai de asta aveam chef, nu stiu dece nu se gandesc oamenii....
Eu ma simt tare vinovata si mi e tare tare mila de el...in fine...incerc sa fiu mai atenta cu el, azi a fost mai bine.

Stiti cred ca varianta cu huta huta merge bine, n as fi crezut....

NOI
Cristina Yoan Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004)

Mergi la inceput

Alynta, ma bucur ca reusesti sa ne mai scrii despre voi. Asa era si Saby la inceput, dormea tun in orice conditii, noi nu faceam liniste ca sa o lasam sa doarma si ne gandeam ca o obisnuim sa doarma cu zgomot. Cu cat a crescut cu atat a devenit mai sensibila la zgomote si acum, daca noaptea aude vreo punga fosnind, se trezeste imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

carla:saracuta de u,tot cu stres,nu mai le pune la suflet.dak el nu intelege nici pt a 2 oara,asta este.oricum e f greu cu batranii
alynta:imi pare rau ca ai dureri la sezut,sper sa treaca repede.cat despre bb,ai noroc ca este cumintel si doarme si in zgomot...iar cu nervii,poate esti in depresie postnatala
cris:oups...biata de u,atata durere de suportat,imi pare rau,ma rog sa vina bb repede sa scapi si sa-ti tii bb in brate si sa treaca totul.asteptam vesti bune...te

Yioanna 36+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 4 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Strunfita..multumesc,sper si eu sa fie cat mai repede!Tu ai reusit sa vb cu medicul sau maine?

38+ Darius Nicholas
AMR 10 zile

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput