Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(87)
Raspunsuri - Pagina 14
clodyac spune:
burtici si mamici va pup in seara asta nu pot sa mai stau cu voi ca a venit mama la mine si stau cu ea
maria o sa ma gandesc la tine si te
si iti tin pumnii 

va pup pe toate si sa aveti o seara linistita

37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
philip spune:
aoleu, imi pare rau, eu v-as trimite porumb la toate. si ca sa stiti, n-am mancat nici eu, m-am hotarat sa mananc si capsuni si pepene si-am lasat porumbul pt mai tarziu. toate nu mergeau, prea mult carb.
maria, daaaa, trecut tristetea, pai daca nu stau o clipa locului :) am pus poze cu burtica de 38 de saptamani, le gasiti la semnatura. chiar ca-i mare, mama-mama. ma duc sa ma intind, nu cred ca reusesc sa dorm dar mai citesc cate ceva pana plec la medic.
Philip
Nicholasin7days
Mommy
maria_bunica spune:
Clodyac..o seara linistita si sa te odihnesti bine!!
si pe maine!!
Philip..odihna placuta..si asteptam vesti de la medic!Eu nu am gasit pozele cu burtica..
38+
Darius Nicholas
AMR 10 zile
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
philip spune:
dupa-amiaza as vrea sa fac tortul asta, mi se pare delicios, problema e ca daca pun pere nu-l mananc philip:
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2009/01/tort-cu-nucicrema-fina-de-branza-si.html
a, nici negresele n-au avut mare succes, a mancat mai mult de jumate dintr-o bucata totusi.
Philip
Nicholasin7days
Mommy
maria_bunica spune:
Philip..rectific..le-am gasit acum..super body-ul lui Nicholas si burtica a crescut ca lumea..se vede ca mai e putin si iese bebe..oricum numai burta e de tine..![]()

38+
Darius Nicholas
AMR 10 zile
Buburuza noastra
philip spune:
marie, sunt in al doilea link, cel cu Nicholas. acu visez la tort, offf. pup.
Philip
Nicholasin7days
Mommy
maria_bunica spune:
Yami,yami ce bine arata tortul...numai ca eu nu as avea rabdare si indemanare sa il fac..
38+
Darius Nicholas
AMR 10 zile
Buburuza noastra
CarlaV spune:
Hello, ne-am adunat pe acasa. Nici o veste de la Cris?
Maria, cervix sters inseamna ca al tau col uterin s-a scurtat atat de mult incat s-a subtiat complet (s-a sters) si a inceput sa se deschida, de aici dilatatia de 1-2. Controlul pe masa in faza asta este normal sa fie putin dureros, cam asa se vor simti contractiile, adica in zona respectiva, dar probabil mai dureroase.
Tin pumnii sa fie asa cum iti doresti 
Cristina, ma bucur ca ne mai scrii despre voi si ca va merge bine
.
LauraOana, poate Sebastian e mai lenes ca sa va lase timp sa va hotarati in privinta numelui... daca se mai razgandeste tati
.
Philip, eu am incercat wrap-ul cand afara erau peste 40 grade si nu suportam pe mine decat un maieut, m-am incins ca in cuptor.
Yioanna, n-ai ghicit, interventii la fizic nu-mi fac indiferent de cum as arata, adica nu-mi fac nimic ce implica taieturi sau intepaturi. O sa va spun ce promisiune am facut, indiferent daca voi naste natural sau nu, sper sa-mi amintesc sa va spun.
Mh, felicitari pentru nasterea naturala!!! Asa mult ma bucur cand aud ca se poate si ca mai sunt femei care-si doresc asta
. Pupici sirenutei Ania
.
Anca, felicitari pentru Larisa Elena! Nu credeam ca in ziua de azi mai pot exista astfel de surprize la nastere
. Tati de ce se imbata, voia baietel? ![]()
Carla,
s.35
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
yioanna_s spune:
philip e f frumoasa burticuta a crescut bn,vb mariei doar burtica e de u.frumos si bodyul.odihna placuta!
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 4 saptamani pana 
maria_bunica spune:
Carla..multumesc tare mult pt raspuns..ai fost promta ca de obicei!!
O sa iti amintesc eu cu siguranta ceea ce ai promis in legatura cu nasterea lui Lary!!La cat ne tii in suspans si cat de curioase ne-ai facut,nu uitam cu siguranta!!![]()
38+
Darius Nicholas
AMR 10 zile
Buburuza noastra