LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)
Raspunsuri - Pagina 8
Graviduta spune:
Liviana, o sa te dezamagesc , dar nu am poze de la ziua mea, pentru ca nu mi-am sarbatorit-o in propriul sens al cuvantului. Am facut cinste colegilor la birou, iar acasa nu am facut mare lucru. Am iesit in parc cu Mara, am luat niste prajituri, o sampanie si am sarbatorit cu sotul si cu Mara. Fara poze.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
lbelciug spune:
Gravi, nu-i nimic, asteptam atunci poze luna viitoare, de la ziua Marei.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
diana spune:
Buna fetele!!
Revin si eu pe plantatie. De miercuri mi/am luat un scurt concediu(2 zile) si i-am dus pe baieti la munte la mama. Joi l-am sarbatorit pe Toni cu tort si prajiturele in familie. Vineri dimineata am plecat in delta cu niste prieteni si fara copii. A fost foarte frumos si m-am mai relaxat si eu.
Multumesc muuult pentru urari pentru Toni !!! Iar Didi m-a facut sa plang ca o blega in fata calculatorului, la servici. Mesajul de acum 2 ani a avut un impact emotional puternic asupra mea. Of, of, Didi, Didi ce sa-mi faci tu mie.
Graviduta, imi pare rau pentru voi cu internarea, dar cu febra de aproape 40 nu e de joaca. Bine ca s/a terminat repede si cu bine.
Ella, frumoase incaltari! In legatura cu plansul prin locuri straine si Toni a avut unele probleme cu acomodarea. Dar noi nu am cedat, am incercat sa/l linistim si sa/l convingem pe el ca am venit sa ne distram, sa ne simtim bine, ca a doua zi urmeaza sa facem ceva interesant pentru el (inventam > sa ne plimbam cu trenuletul, sa ne udam cu apa,,,etc). Si sa stii ca atunci cand eram stresata ca plecam undeva...ma simtea...si el era mai agitat ca mine. Si cu alin am patit la fel la mare...in timpul zilei era ok ca era preocupat de apa dar seara plangea ca vrea acasa. Il linisteam cu ce vom face a doua zi, prima seara nu prea dormea, se foia, se miorlaia sau chiar plangea in hohote dar pe urma se linistea. Eu zic sa nu anulati concediul si sa te duci pregatita psihic ca in primele 2 zile nu va fi chiar totul ok, dar se va obisnui si ii va placea.
LA MULTI ANI! pentru
Rafael de Ali24
Nicolae Spiridon de Ciuffy
Stefan de IrinutzaS
pentru toti capsuneii care au implinit onorabila varsta de 2 ani!!
Va pup si am pus poze noi aici
http://family.webshots.com/album/572283870ppfgCJ
tamaraspt spune:
LA MULTI ANI! pentru Rafael de Ali24 Nicolae Spiridon de Ciuffy si Stefan de IrinutzaS
Liviana ponei sunt si in parc la Moghioros, din pacate fiind zilnic a aparut si mirosul specific destul de puternic.
Tortul l-am facut pana la urma la piticot, am vrut sa fie casuta ciuperca cu strumfi, dar a fost cu ingerasi. Iar umplutura a fost maresal, nerecomandat pt ca a fost f dulce, dar a rezistat foarte bine asa, am zis sa-i facem trenul thomas la anul cand va stii mai multe despre el. Foarte frumos ati petrecut duminica
Am vazut poze cu Dominic si cu Toni, ce mari s-au facut copii nostrii
Pe Matei l-a dus mama astazi la gradinita vreo 2 ore, a fost incantat si pentru prima zi a fost foarte bine, acolo fiind copii de toate varstrele. S-a jucat mai mult singur, a desenat, i-a placut o fetita, s-a uitat la copiii care invatau un cantecel. Si la sfarsit a venit si magicianul si au mancat. Asa ca mi-a povestit o gramada la telefon.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
DidiAlex spune:
Madaiulia, am citit si uitat. am trimis azi in mailul comun cartea promisa: totul se intampla pan la 6 ani.
Si inca una, care vine dintr-o serie, si Lu David ii place tare mult: Cami si ursuletul Nunu.
Betty, am scanat pt tine, niste pagini, despre nu.
Ei mei au greva la gradi, si lu+ma trecuta si sapt asta. mi-au dat programul peste cap, si citesc sporadic :)
Miniuta, nici acum nu am intrat in posesia tricourilor. ajungeau la visitatorii mei, dupa ce plecau ei de la mine..asa ceva
Lavini, mai traiesti??? nu te-am uitat..o sa iti trimit pe PM link-ul pozelor mele ..
Ioana13 spune:
Tamara, chiar aveam intrebari legate de tort, sa fac eu unul eco-bio 100% dar nu f aratos sau sa comand unul aratos si poate nu atit de "bio". Vad ca tu ai rezolvat dilema, facind 2 torturi! Cit a fost ciupercuta?
La multi ani sarbatoritilor!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
tamaraspt spune:
Ioana solutia asta am ales-o din start asa cu 2 torturi, unul aratos si unul facut in casa, care a fost cu mere si frisca facuta din smantana. Ciupercuta a avut vreo 2,5kg si a fost in jur de 1 mil.
DidiAlex spune:
Angiutza, Miniuta, Irinusha.. si cine mai face U7: noi am fost azi. David are 12 kg, 92 cm si 51 in cap si 21 la picior
Mda, cica sta bine, pt un bilingv, frazele lui se rezuma la : Ich auch, mai vedem la urmatorul. oricum vb mai mult decat frat-su la 2 ani.
Adika pediatra a spus ca-i okei. asta tre sa zic si io, intr-un final.
EDIT:
am aici o reteta ff bna. o fac deseori, la mic dejun . clatite cu gris si quark
pt Fetele din ro:
quark e branza de vaci, la pachet de unt, marunta
apfelmus= piure de mere
Graviduta spune:
Didi, merci pt pont, chiar nu mai stiam ce sa-i dau dimineata.
Tamara, ne pui si noua poze cu tortul? Unde e Piticot?
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
tamaraspt spune:
Alina poze nu am altele decat cele 2-3 pe care le-a facut sotul meu, noroc cu finul care a filmat. Cam asa arata tortul, l-am facut la cofetaria piticot, piticot .ro, este ciupercuta, dar compozitia este maresal care mie mi s-a parut extrem de dulce. Dar macar a aratat spectaculos
Didi arata bine clatitele. Felicitari pentru David cel vorbaret.