LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Madaiulia cum faci sos de creveti?Vreau sa-i dau si eu creveti dar pentru ca mie nu-mi plac mi-e teama sa nu-l influentez .Dar budinca de dovlecei?
Eu sunt antitalent in bucatarie.Acum cateva zile am facut o depresie ca am incercat sa fac sufleu de dovlecei si nu a iesit.M a mai si oftic ca nu iese.
Rares refuza sa mai doarma la pranz.Ieri nu a dormit si vad ca nici azi.Acum striga la taica-su nani.
Mihamora ati facut petrecerea acasa?Daca aia e curtea voastra ma declar geloasa.Pup sarbatoritul!

O DUMINICA FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

miha nu te ingrijora prea tare cu pliul nucal, o sa fie totul in regula, eu asa simt zicea o mamica pe dc ca i-a iesit 4 si bb n-a avut nimic, era un colacel de grasime la gat. cat a iesit la tine?
frumoase pozele de la ziua lui domi, caruia ii urez la multi ani! cu scuze pentru intarziere..

betty unde lasati pisica? bafta sa se acomodeze repede andreea.

ella incearca sa mai mergi in weekenduri cu bob in diverse locuri, poate pana la urma se obisnuieste. hai ca trebuie sa reusiti!

didi mi-a placut mesajul tau

Urez la multi ani cu scuze pentru intarziere lui

David de Miniuta si un

Rares de Carstea

Toni de Diana

Matei de Tamara

Matei de Dicarstea

Ana de An@

Ciprian de Flore Roman

si tuturor capsuneilor care au mai implinit intre timp 2 anisori

am fost si eu la control miercuri, bb e bine, facea gimnastica dupa masuratori a iesit de 12 sapt si 3 zile. intre timp mi-am amintit si UM e 14 februarie, dpn nu stiu inca exact ca abia dupa consultatie mi-am amintit, dar aflu joi ca mai merg la o consultatie. m-am incurcat de tot in saptamani, sper sa ma lamuresc

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Madaiulia - multumesc frumos pentru raspuns, astept rezultatele la dublu test. Multumesc de incurajari

Poohy - multumesc foarte mult de incurajari. Cum esti, ti-ai revenit?

Ella - imi pare rau ca a fost asa agitat Bob. Dupa mai multe iesiri sigur o sa se obisnuiasca.

Carstea - e o gradinita si after school acolo, nu e casa noastra as vrea eu..

Arcadia - multumim frumos A iesit 3,2 stiu ca se poate sa nu fie nimic, dar se poate si invers...Multumesc de incurajari.
Ma bucur ca bebe e bine, poate afli joi si ce e

Michelle 11+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Carstea nici eu nu sunt un talent in bucatarie, dar ma chinui sa invat pentru Andrei. Sosul cu creveti pentru paste il fac asa: fierb crevetii 3-4 min (eu folosesc congelati, o punga de 250 g si mancam amandoi), curat si tai marunt cateva rosii proaspete (3-4-5 in functie de marime) si apoi le pun pe toate intr-o tigaie de teflon in unt topit si adaug apa. Le las pe foc cam 15 minute, pana scade apa si se face un sos legat. E foarte simplu si Andrei il mananca foarte bine. Iar budinca de dovlecei sincer nu mai stiu, e ceva la cuptor cu smantana parca, nu i-am mai facut de mult, trebuie sa caut reteta. De fapt cred ca e un amestec de retete cu dovlecei din Mama si copilul a lui Capraru. In ultima vreme i-am facut o musaca cu dovlecei, in care am pus dovleceii taiati rondele si la mijloc un start subtire de carne tocata (noi folosim piept de curcan sau de pasare tocat in casa) amestecata cu condimente, ou, ceapa si morcov date pe razoatoare si peste care am pus un strat de bulion sau de rosii proaspete taiate marunt. Am umplut cu apa si am dat la cuptor pana a scazut.
Ella imi pare rau ca a fost Bob agitat. Totusi eu nu as anula concediul. Parca ziceai ca anul trecut ati fost cu el in Bulgaria, atunci cum a reactionat?
Betty spor la aranjat noua casa si va tin pumnii sa se acomodeze Andreea repede si sa nu planga.
Fetelor ma uitam il listuta noastra si am constatat ca Ana de An@ nu este trecuta cu datele. Puteti sa o treceti si pe ea? Eu nu stiu parola la Venus.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Ella,ne stim de mult timp, asa ca nu o spun pe ocolite. Nu stiu care-i mai instabil?! Copilul, oare?!..sau ..

Cum Doamne iarta-ma sa fac ce imi spune un copil de 2 ani?
Daca iti zicea sa faci baie in mare, sa sari in fantana?
Stiu ca Bob e un copil deosebit, dar fiecare are nevoie de limitele lui..

Si cand o sa spuna la adolescenta ca vrea masina, tu ce o sa faci?
stai putin..si gandeste rational.

pe bune daca conta ce spunau ceilalti..

Edit: si pe mine ma mai plamba ai mei, mai vor la TV, pe la 3 noaptea...dar asta nu inseamna ca ma iau dupa ei...

Trebuie sa recunosc ca si noi facem la fel.Cand putem ii indeplinim dorintele chiar daca pentru noi nu este comod sau ni se pare cererea ciudata
Exemplele de mai sus sunt irelevante.......Si raspunsul oricarui om ar fi desigur "nu"!
ella Io cred ca un copil care se trezeste in miez de noapte si vrea afara(asta ne fiindu-i in obicei,desigur) este un copil care il necajeste ceva.Parerea mea este ca sigur este legat de gradinita.Aceasta experienta este recenta si el nu stia daca o sa fie lasat acolo (ca la gradinita)sau o sa fie insotit de parintii lui.Pentru el vila era un loc nou pe care il asimileaza asa cum asimilase gradinita.Mi se pare foarte normal sa ceara afara,sa paraseasca locul care pentru el este o amnenintare;ar putea sa fie lasat acolo asa cum se intampal la gradinita.Practic nu avea de unde sa stie ca acel loc reprezenta "casa" voastra pentru 1 zi si de aici si "delirul" de care ziceai.Trezit din somn nu stia decat ca nu vrea sa stea acolo ci cu parintii lui departe de ceea ce el considera a fi o amneintare pentru el.

Parerea mea este ca ati facut foarte bine ca "l-ati ascultat",in acest fel l-ati linistit si l-ati scos din starea de panica in care era.
Sunt sigura ca o se obinuiasca cu micile vacante de acest gen insa trebuie sa aiba incredere in voi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ella -avem si noi sandalutele alea de la Next, acum le poarta prin casa, pentru piscina avem astia

Michelle 11+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

La multi ani! capsunelelor care au implinit 2 ani zilele acestea

Multumim pentru urarile de ziua lui Matei. Am sarbatorit in familie, am pus cateva poze aici, nu prea am facut poze, s-a filmat mai mult.

A doua zi am inceput serviciul si Mati a ramas cu mama acasa la noi, am fost joi si vineri la serviciu. El s-a comportat normal, dar vineri noaptea a inceput sa planga pe la 1 noaptea. L-am intrebat daca il doare ceva si nu mi-a spus, dar el nu vroia langa el pe nimeni altcineva decat pe mine. A plans peste o jumatate de ora, apoi mi-a cerut lapte si s-a linistit. A adormit suspinand si plangang in somn. Ieri noapte a vrut sa doarma la mine in brate. Am pus totul pe schimbarile din ultima vreme: acum vreo 10 zile am inceput sa-i tai din suzete ca sa renuntam la ele, dar le molfaie asa scurte cum au ramas; am inceput serviciul si de ieri l-am dus la mama la tara. Sper sa se obisnuiasca cu aceste schimbari, el fiind cel mai fericit cand mergem la "buni ivoalelele", adica la buni la Izvoarele. ?Maine il va duce mama si la gradinita cateva ore, el abia asteapta caci mereu e fermecat de gradinita de pe strada noastra.

madaiulia si Matei a avut o perioada cand punea mana pe copii, numai atat ii atingea, cred ca era o metoda de socializare caci la incerput ii atingea pe mana/brat si apoi a avut o perioada cand vroia sa le atinga parul. Dar la topogan dupa ce a fost impins si imbrancit a facut-o si el la randul sau. Pentru acest lucru si pentru aruncatul pe topogan cu capul inainte am aplicat urmatoarea metoda: luat si dus pe o banca si obligat sa stea acolo si explicat ca a gresit si e pedepsit sa stea acolo putin fara sa se joace si daca mai face odata plecam acasa. Doar o singura data am plecat acasa, dupa ce s-a aruncat de 2 ori pe topogan si de atunci stie ca vorbesc serios. Dar nu reusesc asa ceva in casa.

M a duc sa mai citesc din urma si sa ma uit la poze

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Arcadia, pisica o lasam la cumnata-mea pana ne aranjam casa noastra.

Mihamora, iti tin pumnii sa fie bine!

Doxinu, f frumos ai explicat Ellei, dar a mea de ex nu a fost lasata nicaieri nici un ceas fara noi si tot asa face si se teme de oameni, ori nu ii plac unele persoane, ori uneori nu vrea sa stea in anumit loc pur si simplu ca nu-i place. Vad ca uneori ii este frica, alteori e capoasa sau nu-i place ceva(asta cand mergem la socri, nu vrea in curte ca se plictiseste probabil si nu o place pe soacra-mea ca nostop o pupa de ma enerveaza si pe mine). Si anul trecut era mult mai sociabila, sau accepta schimbarile de genul asta mai usor, ca am fost cu ea in multe locuri si nu a plans decat un pic sau deloc.

Ma duc sa ma intind ca poate mai dorm vreun ceas ca la ora asta in general nu am somn deloc.

Betty 32+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mara e sociabila, dar si ea are persoane/locuri care nu-i plac si nu o fortez sa socializeze cu persoana respectiva sau sa stea in locul care nu-i place. E adevarat, nu am avut cazuri extreme in care, cazati fiind in alta parte, sa nu suporte locul, asa ca nu-mi dau seama cum as fi reactionat in locul tau, Ella. Dar nici eu nu cred ca ar trebui sa-ti anulezi concediul. Pana la urma, tot pt Bob mergeti, sa faca plaja si sa se joace, si cred ca o sa-l oboseasca suficient de mult marea incat sa nu mai aiba momente de panica.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani pt Rafael de Ali24, Nicolae de Ciuffy, Stefan de Irinutza! [S]

Mihamora, ce gasca mare ati avtu de ziua lui Domi! Unde ati facut, la vreun after-school ceva? F misto amenajat, cu multe dotari distractive pt cei mici. Si eu as zice sa stai calma apropo de sarcina, daca tu gandesti pozitiv, o sa fie totul in regula si cu bebe.
Gravi, arata-ne si noua poze de la ziua ta te rog.
Of, Ella, ce rau imi pare ca episodul la mare s-a incheiat asa... De curiozitate, Bob dormea cu voi in pat cand a inceput sa ceara afara? Nu-ti anula concediul, ar fi pacat. Cand e planificat? Poate pana atunci se mai acomodeaza si Bob la gradi si uita de frustrarea cu ea.
Arcadia, tinem pumnii sa afli joi ce e bebe.
Tamara, mi-au placut si pozele voastre, wow si cat s-a inaltat Matei. Ciupercuta tort mi s-a parut tare haioasa, cum de-ti veni ideea cu forma asta?

Noi am petrecut un week-end frumos, mai ales ieri, la casa noastra, in campul nostru liber unde nu ne deranjeaza nimeni. Copiii s-au jucat cu nisipul din fata casei, le-am scos piscina gonflabila, i-am lasat in fundu' gol si si s-au balacit ca la mare. S-au si bronzalit - eu insa am stat in tricou si m-am prajit ca tractoristii, mi-a parut rau ca n-am stat in sutien (costumul de baie e ratacit prin cutiile cu lucruri) caci oricum nu ma vedea nimeni.
Si inca ceva: am reusit sa-i confectionez lui Matei costumul de cocos, impreuna cu o vecina! Am "bibilit" la el 4 ore!
Ati vazut poneii de la BabyExpo? Copiii mei au fost tare incantati!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09

Mergi la inceput