LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(99)
Raspunsuri - Pagina 5
An@ spune:
Cu 2 ani in urma, pe la 13:45....acum la 2 ANI...
LA MULTI ANI, zana mea! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa si sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o viata frumoasa, lina si plina de iubire!
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
La multi ani, Cipi (de FlorentinaRoman)! Sa cresti mare si sa fii sanatos si voios!
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
La multi ani, Ana si Ciprian! Sa crestei mari, sanatosi si norocosi!
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alyna24 Liv, ma intreba unde am facut tortul….la Pasticeria Giuseppina(sau ceva de genu’) de vis-ŕ-vis de KFC de la Unirii.Sunt chiar tari la facut torturi(eu i-am dus o masinuta care-I place f mult si dupa ea s-au luat si mi-a placut ca au facut-o in cele mai mici detalii). |
Alina, m-am uitat si eu pe site-ul celor de la Pasticceria Giuseppina, sunt foarte interesante torturile lor. Imi poti spune daca le fac foarte dulci (de ex, la cofetaria Alice mi s-a parut foarte dulce; noi am luat anul trecut, la turta, de la Agapitos si a fost ok)? Tu ce umplutura ai avut?
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Alyna24 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Alina, m-am uitat si eu pe site-ul celor de la Pasticceria Giuseppina, sunt foarte interesante torturile lor. Imi poti spune daca le fac foarte dulci (de ex, la cofetaria Alice mi s-a parut foarte dulce; noi am luat anul trecut, la turta, de la Agapitos si a fost ok)? Tu ce umplutura ai avut? Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20 Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) "La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
Tortul a fost dintr-o combinatie de blat cu cacao/ciocolata si o crema racoritoare(era galbuie dar nu stiu sa-ti zic exact din ce era ca au f multe combinatii de creme si in aceasta noi am avut fructe de padure).Poti alege acolo ce doresti.Tortul ca si continut nu a fost extraordinar de dulce insa martipanul este dulce.....ca orice martipan.Eu am fost f incantata si David nu mai zic!
Ella, Next livreaza si in Romania?Cum ai procedat?taxele cat sunt?Pup pe Bobita
lbelciug spune:
La multi ani Cipi de FlorentinaRoman) si Ana de Carmen (alias an@)!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
Gravi, tortul lui Matei luat de la cof Alice in forma de tren Thomas nu a fost deloc dulce, adica atat cat trebuie. Ce-i drept am optat pt "covertura" de frisca si nu de martipan. Cred ca depinde si de tipul tortului...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Aprilie-Mai 09
Graviduta spune:
Alina, o sa-ti raspund eu legat de next. Livreaza si in RO, site-ul e asta http://www.nextdirectory.eu/ . Livrarea este 5 euro si produsele vin in aprox 10 zile. Eu le-am primit si in 5-7 zile. Sunt persoane care le-au primit si in 3 zile .
Liviana, de la Alice nu am mai ajuns sa luam tort, ca am luat prajituri si noua ni s-au parut extrem de dulci. Am vrut de la Alice, ca aveau niste figurine foarte misto, dar ne-am luat gandul dupa "degustare".
Alyna24 spune:
citat din mesajul lui Graviduta Alina, o sa-ti raspund eu legat de next. Livreaza si in RO, site-ul e asta http://www.nextdirectory.eu/ . Livrarea este 5 euro si produsele vin in aprox 10 zile. Eu le-am primit si in 5-7 zile. Sunt persoane care le-au primit si in 3 zile . Liviana, de la Alice nu am mai ajuns sa luam tort, ca am luat prajituri si noua ni s-au parut extrem de dulci. Am vrut de la Alice, ca aveau niste figurine foarte misto, dar ne-am luat gandul dupa "degustare". Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20 Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) "La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
Si mai vroiam sa intreb ceva legat de Next:cum aflu ce marime sa-i iau lui David la hainute si incaltaminte ca nu m-am dumirit pe site.
ella_74 spune:
Alyna24,
iti trimisesem PM inainte sa-ti scrie Alina.
Ref la masuri, lui i-am luat 7 care corespunde cu 24.
La jeans am luat 2-3 ani ; sunt putini mari, adica lungi, ca in talie se regleaza.
La bluze cele de 2-3 ani sunt bune.
Vezi ca avem NEXT in mall Baneasa si poti incerca acolo masuri.
Alyna24 spune:
citat din mesajul lui ella_74 Alyna24, iti trimisesem PM inainte sa-ti scrie Alina. Ref la masuri, lui Bob i-am luat 7 care corespunde cu 24. La jeans am luat 2-3 ani ; sunt putini mari, adica lungi, ca in talie se regleaza. La bluze cele de 2-3 ani sunt bune. Vezi ca avem NEXT in mall Baneasa si poti incerca acolo masuri. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Mersik de lamuriri.
Dupa concediu poate fac o comanda in functie de ceea ce gasesc in vacanta.