Puiuti de Randunici 2008!! (261)
Raspunsuri - Pagina 9
ccris_ccris spune:
Roxa, superba Amira in parc!
Am vazut si Iulia scumpa in Herastrau! Ce vesela e!
L-am vazut si pe Sebu de Tuchi la baita , ce mare s-a facut! Cum umple el sticla si bea din ea! Andreea bea din canuta cu pai si inca se mai ineaca!
L-am vazut si pe ginerele meu la padure, distrandu-se copios!
Zozelina, ma bucur ca v-a placut vinul! Oau, ce somnic a tras Mihaitzaa! Iete ca v-ati distrat si voi la taraa! Misto poze din centru!
Nico, ce-ai facuut? Ai taiat carliontii micutului?
Naty, stai linistita ca ne inscriem si noi la ultimii mergareti!
Vazut si pozite cu bai-marenii!
Blanka, vacanta placuta! Ia si niste apa oxigenata si bandaje in caz de lovituri mai nasoale, spirt, crema de protectie solara...
Asa, si acum, ca sunt la zi, sa urez si eu
ARIEL, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE! SI SA AI SUCCES IN AFACERI!
ccris_ccris spune:
Cuscra, azi imi vine si mie fata la curatenie, o sa fiu si o duamna!
Gata, fug la nani, noapte buna!
gecko spune:
La Multi Ani Ariel!!! Multa sanatate, bunastare, bucurii si impliniri alaturi de familia ta!!!
'neata stol...poftiti cafeul...si capuccino si bombocino...si ceai si miere si lamaie...
O zi minunata va doresc!!!!
clauclau spune:
LA MULTI ANI ARIEL, SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA.
Gecko, fata, mi-a fost dor de cafeul tau, pe unde-ai umblat?
clauclau spune:
Nu-mi vine sa cred, fie-mea inca doarme asa ca ssssstttttttt! Nu faceti galagie prea mare ca rar de tot se intampla asta.
Bubu, Ramo, stiti ce vreau sa fac azi???? SA CALC!!!!! Nah, c-a venit si randul meu, sa vedem daca ma tine ideea, ma gandesc sa fac asta la somnul de pranz al Rebeccai. E musai, s-au strans o gramada de lochite pe care nu pot sa i le mai dau din motiv de sifon!. Asa ca am facut gramajoara si am pus-o la indemana, pe masura ce le-am luat de la uscat le-am pus frumusel sa le vad din orice pozitie.
Olgutzika spune:
La multi ani, Arielule! Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de toti cei dragi tie, si toate dorintele sa ti implineasca!!!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
gecko spune:
iaca si eu p'aci clau...cu un ochi pe voi...shepte in carti...cu o mana pe fierul de calcat...alta curata niste vinete...mintea in septe zari...nu am nimic sa ma laud si nimic sa ma plang...ashe ca va pup apasat
natynic spune:
Sperand ca n-o trezesc pe Rebecoasa:
LA MULTI ANI, ARIEL! Sanatate, fericire, sa-ti traiasca si sa creasca puii, inclusiv Aricelul si toate bune sa se implineasca!
Am fost dis de dimineata la chirurg care mi-a spus ca operatia e singura sansa pe care o are tata. Interventia si recuperarea sunt f grele dar n-ar fi nici primul nici ultimul; e posibil sa fie nevoie de scos si splina ceea ce ar complica lucrurile dar asta numai intraoperator se va putea stabili. L-a programat sa se interneze la operatie pe 1 iunie.
Prin urmare, Cris, pt mine cel putin in prima parte a lui iunie cade orice plan de intalneala ca va trebui sa fiu langa tata destula vreme. Tanta va trebui sa o ajute pe mama... si Dumnezeu stie cum o sa le rezolv pe toata daca fata asta se mai imbolnaveste mult . Asa ca pe 31 daca ne vedem intr-un parc m-ar aranja mai degraba.
Tonic, eu intentionez NEAPARAT sa ajung la Baby Expo cu un scop precis, trebuie sa vad un patut nou pt Iulia, l-am ochit pe Bebe Aricel si o sa-l comand de la Ariel insa inainte vreau sa-l vad si furnizorii vor fi acolo. N-as sti insa sa spun in ce zi ajung ca uite, Iulia tot tuseste rau, n-a mers nici azi la cresa si la targ in inghesuiala si curent chiar n-as lua-o. Tu cand vrei sa mergi? Iti trimit pe PM nr meu de tel, oricum.
Fetelor...as vrea sa o duc pe Iulia la un moment dat la salina. Are vreuna idee despre chestia asta? Unde, ce si cum? O sa intreb oricum si pediatrul...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Naty, am fost noi la Praid cu Stefan, dar era mai mare, nu stiu daca e indicat cu copii asa de mici. Sub un an oricum, nu e indicat. Mai aproape ar fi pe Valea Prahovei, dar acolo nu am fost...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei