Puiuti de Randunici 2008!! (261)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Gudinde, sa lesin de ras, nu alta!!!! n-am mai vazut asa ceva, e fenomenal bebe M-am terminat de ras!!
Cuscra, cam periperii cu botezul asta, oricum, sa va fie de bine (nu stiu cum se ureaza ), sa va traiasca finuta!
Si daca nu merge la tine pe 31, eu as zice sa ne intalnim in parc, la amiaza. In Tineretului este un camp din ala mare cu iarba verde si putem sta acolo si astia mici sa alerge prin iarba, unii dupa altii . Alte idei n-am la ora asta...Sau o punem de-o intalneala doar mamicile , sa stam la vorba lunga, fara sa alergam dupa pitici
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tonic spune:
In parc vin si eu la intalneala, doar sa nu ploua!
Da' la Babyexpo chiar nu vine nimeni?
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
ramo_cata spune:
gata am aparut pe crengutza..am mai stat si eu cu randunoiul la taclale puiul a adormit si am prins si noi un moment singurei...
vad ca v-am facut pofta cu ardeii mei..am postat reteta pe bucataras..
clau stiu ca f multi bebei isi tin biberonul de micutzi,rebe i-auzi de la 6 luni andru meu a fost tare lenesutz si este in continuare..ardeii au fost suuper buni...
si stefu ca se ridica singurel...bubu sa tii fierul cald ca maine intru si eu la calcat..si eu sunt super fericita ca m-am probat ieri cu niste pantaloni 3 sferturi care ii imbracan inainte de a ramane gravidutza si imi vin suuper...
miha am vazut pozicile,ce casuta si curte misto ai,ce casuta si loc de joaca misto are puiutzul care e leit mami lui..ohoo dar ai de munca ..spor la treaba.
tonic bine ai revenit
naty andru are 5 dintoshi...
si un davidel tot mai cretz si mai istetz..
zozeeee cand am timp? fac totul atunci cand doarme andreiu' in rest nu pot sa fac nimic...si atunci sunt ca o furnicutza bagata in priza fug di'colo colo si bineinteles ca mai bag cate un ochian si pe crengutza cat imi fierb oalele...pai ce facusi ma in we?nu e bine daca ametesti mergi la un doftores...eu am noroc ca nu tre'sa urc 3 etaje si nici nu car 13.5 kg ehh e bine si mai siluette...lasa ma ca ne descurcam noi...noi si puiutzii sa fim sanatoase
ariel multa sanatate si LA MULTI ANI!!!!
bitza antonia si multa sanatate..si mie imi e frica de raceala ..nu a racit toata iarna si mi-e frica sa nu raceasca acum ..a inceput sa transpire in caputz ,mai bate vantul el dezbracat ..nici nu stiu cum sa fac sa fie bine...
luny off sa-ti mai treaca supararea..ei vezi ca ai copil cuminte...cred ca nu avem noi destula rabdare..
vali spor la treaba
tuchida daca asa i-a fost scris asta e tot nu a scapat de inec saracul telefon...
nicoleta o fi cu ochisori
simo si tu?off pe mine ma sperie rau crizele astea de la maselutze ,canini..off
blankar vad ca ti-au raspuns fetele... ma bucur ca eric nu mai are febra
criss sa va traiasca finutza...
gudine l-am mai vazut dar e fenomenal bebeliciul..
si cam asta a fost...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
Aveam o scrisorica in cap, dar Luki e asa agitat si plange saracutul ca la 10 min. tb sa il mangai/linistesc sa nu se trezeasca incat mi-au zburat toate ideile.
si mi-e un somn acum, cred ca o las pe maine...
lumea si plec la
tonic spune:
doar sa le salut pe Rami, Criss si Bubu ca ele sunt harnicute si stau la ore tarzii, facem clubul bufnitelor impreuna.
Noapte buna si sa aveti o zi fara peripetii.
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tonic doar sa le salut pe Rami, Criss si Bubu ca ele sunt harnicute si stau la ore tarzii, facem clubul bufnitelor impreuna. Noapte buna si sa aveti o zi fara peripetii. catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an |
ramo_cata spune:
fug si eu la ca vad ca am ramas iar singurica..pe maine..sa aveti o noapte linistita...
ccris_ccris spune:
Va multumesc pentru aprecierile Andreutzei, ma bucur ca va place curtea mea!
Giani, condoleante pentru bunicutza, imi pare rau s-aud ca ai o perioada cu probleme, insa te admir pentru optimism si tonus!
Naty, imi pare tare rau de tatal tau...
Mihutza, am vazut pozici multe cu printzesica blondutza si rubedeniile din Romanika! Mai si ce inelus si bratarica! Sta cu ele la manutza, ca Andreea papa la bratarica de numa si i-am dat-o jos! Pup si cheliutza!
Da, Ramo, se opreste frecvent curentul, cand ploua, cand ninge...
Nico, inca o data baietii tai frumosi!
Am vazut si pe Rebe la Zoo (avem si noi pozite de la Zoo pe tel. randunoiului, dar n-am apucat sa le descarc), pe Iuliutza cheliutza , pe ghidutza Sophie , pe Andrutzu la tara .
Si eu am tuns-o pe Andreutza, am luat-o cu mine la coafor vineri , dar doar din foarfeca, nu cu masina, nu-mi vine s-o tund la cheliutza. Pe mine m-a tuns maica-mea scurt toata copilaria, le invidiam pe fetitele cu codite... Asa ca, parca nu-mi vine s-o tund pe Andreutza la fel...
Dau send sa nu pierd si revin.
bubu05 spune:
La multi ani, Ariel scumpic!
Fericita si implinita sigur esti , sa fii sanatoasa si la punga groasa si sa te bucuri in fiecare secunda de frumosii tai copilasi!
Fetele, harnicutele si buf-nitele(vorba lui Vladuc, cand era mic ), ma duc la nani, noapte buna!
Ramo, e cald fierul, ia-l linistita , dar poimaine sa-l dai inapoi, ca are si fata mea un teanc mare pregatit special pt. ea
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras