Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ohooo, Mioha, spor la treaba!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Blanka, ia un Prospan si un Stodal...just in case...un antialergic...zyrtec, ketof...niste rivanol, baneocin, de dezinfectat eventuale julituri , creme de protectie...plus ce-a zis Luny
Edit: si niste Smecta, ceai de menta, Biotics...pt. burtica.

Tuchi, esti mortala, ca de obicei si mi-a placut cum a zis Nico Si de ce te iei de baiatu' meu??

Voi ma speriati cu maselele astea . Stef e prea cuminte is nu e deloc nervos si nici nu vreau sa fieeeee!! Tin minte ca Vlad se trezea noaptea si ajungea intre noi in pat...numai asa se calma si plangea, saracutul, de durere...dar...prea bine nu mai imi amintesc, nu m-a marcat f. tare pt. ca nu a durat mult

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Blankar, eu as lua asa:
termometru
ser fiziologic
batista bebelusului (faci tu rost de-un aspirator
eurespal- e si pt tuse si antiinflamator
vibrocil picaturi de nas
supozitoare cu paracetamol/algocalmin si sirop Nurofen
bepanthen
mixtura mentolata
dischete rotunde demachiante
rivanol
plasturi
saruri de deshidratare si ce se mai da pt diaree la sugar (niste ceaiuri, habar n-am)
antibiotic oricum ai tu pentru infectii urinare, esti experta
Ei, or ajunge???? Paranoia scrie pe mine

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Nicoleta imi aruncam si eu un ochi pe aici, ca mai am putina treaba si am intrat pe link si nu ma mai lasa sa votez, nu-mi mai apare rubrica. A mai patit cineva? N-am mai votat de ceva vreme, deci nu sunt "expirata".

Mai strang putin prin casa si apoi ma asez sa citesc ce-ati mai scris.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

lasa Mimo ,mai bine sa fie acolo si
daca nu o sa am nevoie de ele
multam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, si ce a zis Mimo si Bubu, si eu le car toate, dar la ora asta neuronu' e lent...plus betadina!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tonic, sincer, nu am mai verificat azi... Am avut si eu alte treburi... ma uit imediat.

http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.taraluiandrei.ro/scoala/rezultate.html

S-a incheiat. In veci nu se putea sa obtina atatea voturi...

http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

In sfarsit l-am gasit pe youtube. Mi se pare fabulos

Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

u all!
Iaca am aparut si eu pe crengutza. Fuseram la Amarasti, botezaram si ne intorseram morti de oboseala, nici acum nu ne-am revenit!
A fost asa si asa, nici prea-prea, nici foarte-foarte... Sa va spun in 2 fraze cum a fost: Ceremonia propriu-zisa m-a stresat tare-tare, fiindca s-a speriat finutza de popa si de biserica si a urlat toata slujba, abia dupa ce-a scos-odin cazan s-a potolit, nu se linistea decat la ma-sa in brate si popa tot ii dadea intr-una sa mi-o dea mie in brate. Pana la urma am mai luat-o si eu, a mai tinut-o si maica-sa si eu cu mana pe ea, am reusit... Dupa impartasanie a adormit brusc, obosita de atata plans si poate si ametita de la vin, ii era si fomica...
Botezul a fost la ora 2 la biserica, iar petrecerea a inceput la 6 seara, insa invitatii au venit la 8! Vroiau sa stea pana dimineata. Ce-a fost nasol, ca au facut acasa si au avut si lautari cu statie si sa doarma Andreutza, ioc! Si mi-a plans saraca de oboseala pana pe la 12 noaptea, cand a cazut lata in cele din urma. Nici noi nu ne puteam retrage, fiindca nu puteau aduce felul de mancare urmator, daca nu erau nasii la masa! Lautarii au terminat pe la 2 noaptea si petrecerea la fel. Nu ne-am odihnit insa ca lumea, nici conditii sa ne spalam n-am avut, asta a fost!
A doua zi i-am facut baita de mir, care la ei nu se face, am dat o fuga la Craiova, ne-am vazut cu Zozelina & co vreo 2 ore si am plecat spre Bucuresti. Am ajuns franti!

In alta ordine de idei, nu stiu ce-ati mai stabilit cu intalnirea, dar, va spun cu parere de rau, ca am vorbit si cu randunoiul si nu ne aranjeaza deloc data de 31 mai, din mai multe motive. Asa ca va propun urmatoarele: ori ne intalnim alta data, ori schimbam locatia si ne vedem la padure undeva (Snagov, Baneasa) sau la Cafeneaua Actorilor, ce ziceti?

Ma duc sa mai citesc din urma si revin!

Mergi la inceput