Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost afara si m-au ros groaznic balerinii, am crezut ca mor! am intrat la farmacie sa iau niste plasturi, ma intreaba 'ptr ce?', ii spun ca m-au ros incaltarile si zice 'aha, va dau d-astea rezistente!'...imi da Urgo, normal...le pun, si:surpriza, au stat lipite 30 secunde!!!!! cu copilul nu m-am inteles deloc, vrea numai in strada, in carut nu sta mult, ajung acasa, criza de dinti urata, cu urlete dupa lapte(ce n-am crezut sa vad vreodata!!!), bea 2 bibe si constat ca nu mai am lapte ptr diseara si dimineata!! o sun pe mama, il ia pe tata, se duc dupa lapte si vin sa ni-l aduca, saracii de ei...m-au certat, normal, dar asta e, daca nu era asa disperat azi, imi ajungea, ca maine aveam zi de aprovizionat casa cu de toate...a baut vreo 600 ml pana acum!!si uite asa sunt terminata!
am vazut Luca si Miha, 2 frumosi, faine pozici!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Deci:
Vazui poze de olteni jucandu-se, de copii pe iarba, de cetateni turmentati, de mamici sexy...ghiciti care sunteti...

Fiecare copil imi aduce aminte de Matei, dar nu-mi mai dau lacrimile, doar oftez...Incep si eu ca Butucica, cu AMR 4 zile

Fetelor, cat trebuie sa lucrezi intre cei doi copii ca sa beneficiezi de cei 85%?

Criss, pe 31 cred ca venim!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, ce bine ca veniti pe 31 la Cris, poate ne lipim de voi daca o lucra randunoiul...copiii pe iarba or fi si ai mei si mami sexy sunt eu, nu?

Bitzo, bine ca mi-ai zis de Calugareni, ca sunt tantari...sa ne luam crema la noi daca ne-om duce...la frumusani vrem sa mai mergem, cica e padure si acolo...iar padurea cu salcami si soc e langa Domnesti, dar nu stiu sa-ti explic...

Roxana, multumim!

Eee, pana la urma n-am mai iesit afara, astia mici s-au trezit la 6 jumate, pana le-am dat sa pape...apoi m-am apucat si am facut curat la hainutele lor...si s-a facut 8 jumate

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anca, nu te mai plange! Sa fie sanatosi, ca dintii vor iesi oricum si crizati vor fi mereu.

Valentina, depinde 85% din ce... Ca daca vrei sa iei din salariu banuiesc ca trebuie sa lucrezi un an. Daca vrei sa iei 85% din ce iei acum...nu conteaza, important e sa nu ai nicio luna intrerupta de munca dupa ce termini CIC-ul. Te bagi la bb 2?

Cris, eu din pacate nu voi veni, cred c-am mai zis inca de cand a venit in discutie de intalneala... Imi pare asa de rau...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

'na seara...
Zoze, ai dreptate si chiar regret ca m-am apucat sa o critic pe soacra-mea aici...asa e, macar sa ajungem la 76 de ani sa ne mai putem ocupa, fie si cateva ore, de nepoti. Tatal meu probabil nu va mai apuca. Pe undeva imi vars nervii pt ca "s-a trezit" ca vai saraca Naty, ii e greu cu copilul, abia acum, caci inainte nu manifesta niciun interes sa ma ajute si, avand in vedere varsta si problemele ei de sanatate, am inteles perfect. A trebuit sa-si strice al meu genunchiul, Iulia sa se imbolnaveasca non-stop la cresa, Tanta sa cada pe strada si acum necazul asta mare cu tata ca sa i se faca mila de mine. Dar asa e, tu esti chiar mai singura si...ce nu te doboara te ridica

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

papa mami pe el de baiat bun! iar s-a culcacit rapid, direct in patul lui, cu bibe la bord! era iar rupt, rupt, cat a alergat toata ziua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Vali, ce bine ca veniti pe 31 la Cris, poate ne lipim de voi daca o lucra randunoiul...copiii pe iarba or fi si ai mei si mami sexy sunt eu, nu?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Bineinteles!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Valentina, depinde 85% din ce... Ca daca vrei sa iei din salariu banuiesc ca trebuie sa lucrezi un an. Daca vrei sa iei 85% din ce iei acum...nu conteaza, important e sa nu ai nicio luna intrerupta de munca dupa ce termini CIC-ul. Te bagi la bb 2?

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana, eu m-am intors la munca dupa cele 126 de zile de concediu, fara sa intru in CIC, deci nu am nicio intrerupere.

Devine cam nasol la munca si decat sa fac ceva ce nu-mi place, prefer sa trec la bb2. Am mai citit pe aici si am vazut ca se iau veniturile din 12 luni inainte de nastere, asa ca oricand pot sa ma apuc de treaba...

Mergi la inceput

Vali, iei 85% din venitul pe ultimul an, fie ca e lucrat sau ai fost in CIC, deci ori 85% din cic, ori din salariu, ori mixt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vali, apuca-te, esti in regula. Chiar daca erai in CIC tot neintrerupt era...

Mergi la inceput