Puiuti de Randunici 2008!! (261)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

helau!

LA MULTI ANI ARIEL!! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii de la toti copilasii tai, inclusiv Aricelul!

sa incerc sa fac o scrisorica..
Alice cu cerceii.. Andra a plans mai mult ca ii tineam capul fix ca de durere nu, ca dupa ce a terminat tanti operatiunea radea la ea de nu avea nicio treaba.. si s-a obisnuit f usor cu ei, atunci in prima zi mai punea manutele pe la ureche ca nu era obisnuita, dar dupa aia gata.. bine astia care ii are acum sunt cei medicinali, ii mai tinem un pic si trecem la cei buni..
am vazut si doua fete cucuiete Amira si Iuliutza!
ce comic e cetateanul turmentat!
Blanka sanatate lui Eric!
Bubu se vede ca v-ati simtit bine, iar baietii tzipatori rules!!
Nicoleta mi-au placut pozele iar ultimul titlu de poza hihi
Clau ca de obicei -sunteti o familie frumoasa si fericita! intodeauna asta imi transmit pozele tale..
Ela i-ati tuns zulufii blondanetului lipa-lipa... mai uite eu la fantana nu am mai apucat sa ajung, de acum doar sa o vad pe aia de la Ballagio, ca-i mai aproape
Olgutz ii rod eu talpitele lui Sku! Ice ice baby! si am vazut si din urma soferitza ca imi scapase..
Luny bravo mai!!! parca nu imi vine sa cred ce povestesti de nopti din astea!
Naty ups ce zici acolo de soacra.. cred totusi ca e varsta la ea..
am vazut si razacios de Ramo si Mutritza de Baia Mare!

Naty noi avem numai 3 dinti!!! si nici aia crescuti de tot, numai pe jumate..
Gudinde mortal clipul!!
Cris sa va traiasca finuta!
apropo de cheliuta... Andra are deja parut.. se simte bine la mana, nu mai e ca in palma ..

in alta ordine de idei, incerc sa o pregatesc pe Andra pt intarcare.. si nu ca nu mai pot eu, ci ca nu mai am lapte si mai mult se enerveaza noaptea ca vine mai greu si de multe ori cred ca e putin.. dar am o mare dilema.. am incercat sa ii dau lapte de vaca si simplu si indulcit si nu ii place deloc, il scuipa.. un singur fel de formula am in casa si am incercat si cu aia si la fel.. cum e mai bine sa fac? Luny tu ii dai formula? chiar nu stiu cum sa fac..
apropo i-am pus si suc de mere azi in bibe si la fel a luat o gurita si gata, dar apa daca ii dau bea cu nemiluita... deh, asa am si invatat-o cu apa, in loc de orice altceva..

si o faza de azi.. George ajunge acasa de la servici seara pe la 9 si ceva.. si si ne jucam noi frumos in dormitor cand auzim cheia in usa.. la care nici una nici doua Andra zice: "tata??" si el "da" si a inceput asta mica sa aplaude si sa tremure de bucurie.. asa de tare s-a emotionat si al meu de numa.. nu fie de deochi trebuie sa recunosc ca e ffff iubitoare cu noi.. mor de drag cand ma strange in brate cu toata puterea ei.. si multe faze de genul asta..

si mai din urma..
Cami super montajul "cuscrelor"!
Bitza am bazut si eu pozicile de la party! ce de copilasi pe acolo!!
Mimo in sfarsit am vazut si eu naseii si finuta palarioasa!

si gata ma si cu recuperatul..

cand sa dau send zica hai sa mai dau un regresh si uite asa am vazut si intalnirea bacauanilor!! Bravo!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca, eu am crezut ca sunteti pe strada, asa de mare e curtea aia (a vostra, nu?). Sunt verde, ce mai...

Mihule, pai deh, si eu ca cioara, ca noi toti de altfel! Spor la intarcat, daca asta vrei.

E o caldura la nooooi!

Si ma oftic de mor ca noi nu avem Baby Expo...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am uitat sa va spun ca si azi Mufa s-a trezit la 5,30 a laptarit, s-a catarat si a topait pe mine pana la 6,30 si a adormit pana la 8,30 cand a venit ta-su...parca are radar frate, zici ca-l simte cum ajunge acasa, n-am pomenit asa ceva!:))
Raluca ai 2 copii foarte frumosi, si ce a crescut puiul mic!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mihutza, ii dau formula, da...mai stau cu laptele de vaca cel putin cateva luni...e posibil sa nu ti-l primeasca la inceput, dar trebuie sa insisti si il ia pana la urma, nu stiu daca va bea de la tine, Mufa s-a lasat convins doar de mama si acum imi bea o tona de lapte, ce nu credeam ca o sa vad vreodata!!...e pe-ncercatelea..multa bafta si daca mai vrei sa-ti spun ceva anume, spune-mi ce

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

radeati de piciul ala din clipul pus de gudinde????
e amuzant, atata timp cat nu-l ai in casa!
ia uitati ce am eu acasa! sa va mai luati dupa aparente si dupa mutra lui de ingeras!

http://community.webshots.com/album/572210884UJkpnJ

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roxana mami de Amira-pe cin' ai tu la Craiova,de sti de fantanile noastre?!

Antonia mea si pun pe zana maseluta,ca vad ca-i arde de joaca!
Nush ce sa zic de caleala..Eu am fost un copil infofolit si mi-am promis sa nu-i fac la fel si copilului meu. Pe mine ma barfeste cartierul si rudele,am aflat ca o tipa de vis-a-vis de blocul meu isi face cruce si-si scuipa-n san cand il vede pe Mihai despuiat asa Cica odata,eu imi puneam esarfa,iar copilul era cu teasta goala..si ce frig era afara.. So..cainii latra-caravana trece!!
Depinde de copil,cum e obisnuit,ce-i scrie in codu' genetic..

luny ce zi ai avut Pupez mamica si puiul de lapte!!

Hai Vali-rezista!!AMR3z!!

Naty nu e vorba ca te-ai apucat sa o critici aici..Aici putem critica pe cin'vrea muschiu' nostru..Nu voiam sa-ti bat obrazul,ci doar sa te incurajez E bine ca s-a trezit si acum!Deh..are avantajul asta cu varsta,asa isi mai scoate camasa Nu ai ce sa faci,fa-ti curaj,da-i indicatii..si..zi Doamne-ajuta sa iasa bine!Hai ma ca o sa fie bine!

OO 2 galerii pentru Vali
Hai Vali cu BB 2!!

Nico iti tin pumnii sa te descurci singurica zilele astea!!Iti fac si tie galerie pt.BB3?!

tuchita-condoleante!

Concediu placut blanka! Eu sper sa nu folositi niciun medicament,plasture,bandaj,sa va intoarceti sanatosi,veseli si..cu burtile mari!

Miha iti tin pumnii sa iei decizia buna!! Pot sa zic ce-as alege eu?!..srv-si apoi BB,cred ca-i mai bine pt.psihic asa.. Pupici!

Crisulica!!

puiutii de Raluca!Sunt dulci rau,iar pisicuta e o frumusete!!

Mihutza nu tunsei mai baiatul! Nu-l tuuund!!
Iti tin pumnii cu intarcarea-eu as alege formula,deocamdata..Mai incearca,tre' sa mearga!!

Va pup-fug-al meu e treaz si matait,ca n-a dormit decat juma de ora!

Naty au fost niste prieteni cu fetita la Praid,li s-a recomadat max.o ora si jumatate de salina/zi,min.10zile-primavara si toamna(pt.ca vara sunt diferente mari de temp.si risca sa se imbolnaveasca-deci sa obtii efectul invers),3 ani la rand-pt.a face vreo branza..Acum..s-au intors toti cu muci,desi nu a fost prea cald..Nush ce sa zic..Ah-am uitat-fetita are 13 luni.

Bye

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bei nu ma mai invidiati degeaba ca nu e curtea mea, e a lui sora-mea si nici macar nu sta acolo e asa o casuta de vara, facuta mai mult pentru curte. Eu am 500mp de teren cu tot cu casa., dar ma declar multumita ca si asa e greu de intretinut.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, Zoze, vin eu cu bata la voi acushica!! Voi imi doriti sa fie cu ochi??? Pai vreti sa ma vedeti cu mainile pe chiept?? EU sper sa fie dereglare hormonala, ma mai duc azi sa imi iau un test...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am o idee de mare senzatie pentru 31 Mai
Hai sa ii serbam pe randunei cum se cuvine, inchiriem o gradinita din asta cu curte care se ocupa de serbari pitici si stam acolo toate la palavre, au si supraveghetori si jucarii si meniu si tot ce trebuie ....plateste fiecare partea lui si cred ca ar iesi minunat Ei, ce parere aveti? Aruncati si voi un ochi pe site-uri?
Sau Valentina, oare la voi la gradi se fac serbari? Sau putem sa ne adunam acolo si sa zicem ca suntem potentiali clienti si vrem un demo?
Ei, ei....????
Si sa nu uit:
Clau eu zic sa incerci sa-i faci Rebecai mai multa mancare, eu n-am cantarit in veci (decat de curiozitate uneori, cand era mai mic), cat mananca ! Fa-i un castron plin si vezi daca papa mai mult ca de obicei si ajustezi pe parcurs cantitatile pe masura ce iti dai seama cam cat vrea!
Mihu eu cu laptele praf formula Junior l-am dat peste cap complet cu masa...cred ca a fost prea satios si nu mai manca mancare...sau a fost doar o coincidenta? Laptele gras de vaca nu a fost bine tolerat, i-au aparut pete rosii pe burtica In cele din urma am ramas pe un lapte de vaca semidegresat (1,5%) ecologic cica (La Dorna, dar asta zic pentru restul fetelor ca in SUA nu cred ca se gaseste Si apropos de asta, donez o cutie de NAN Junior simplu sigilata, care mi-a mai ramas!
Si sa nu uit sa zic:
La multi ani Ariele Aricele, sa fii sanatoasa si fericita!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sunt foarte pe fuga, caci am o tona de lucru la servici.
O sa va povestesc si de Paris, o sa va arat si poze, dar am o intrebare:

- credeti ca e posibil ca la varsta asta sa apara deja polipii??? De ceva vreme, Sanziana respira mai greu, ca si cum ar avea nasul infundat, dar nu e. Si in plus, noaptea sforaie (suiera pe nas). Maine o duc la ORL. E posibil sa fie polipi?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput