Puiuti de Randunici 2008!! (261)
Raspunsuri - Pagina 10
raluca2107 spune:
La multi ani Ariel !!!! Sa fii sanatoasa si fericita multi ani langa cei dragi!!!
Naty, imi pare tare rau pentru vestile proaste
Iar cu pasaportul eu nu mai stiu ce sa cred. Aseara am fost sa imi fac poza pentru pasaport mie si Brianei iar tanti de acolo mi-a spus ca nici nu imi face alt pasaport daca copilul e trecut deja pe al parintelui si nu expirat . Nasa lui Sabin a intrebat si ea la Paralela 45 cu care mergem in concediu si i-a spus la fel, Naty vad ca a auzit altceva....????!!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
clauclau spune:
Naty, n-ai trezit-o tu pe Rebecoasa, s-a sculat imediat ce am trimis mesajul anterior. Nu stiu cu salina ce sa zic, cred ca trebuie putin googalit!
Gecko, te pupacesc si eu. Si spor la trebile tale.
As vrea sa va intreb ceva in legatura cu portiile de mancare ale puilor. Trebuiesc cumva marite? Eu inca ii dau la fiecare masa in jur de 250 g, iar gustarile sunt cam de 150-200 g. Dar la masa de pranz , Rebecca mananca 250 de g de mancare cu carne si inca 200 ml de lapte. Iar seara , tot asa la cina are portie de 200-250 g si la culcare peste o ora-o ora si jumatate inca 250 ml de lapte. Este prea putin 200-250 g la o masa?
raluca2107 spune:
Clau, eu cred ca fiecare puiut manaca cat ii trebuie. Daca Rebecca se satura cu atat e foarte bine, nu cred ca trebuie fortat nimic. Eu am zile in care Sabin mananca foarte bine si altele in care nu manaca nici jumatate. Mai nou am inceput sa ii dau iaurtele Milli cu caise si e innebunit dupa ele. Daca nu le-ati descoperit sunt super bune si au si branzica, sunt cele cu compartiment separat pentru iaurt si dulceata.
Naty, salina e la noi la Targu Ocna dar sigur e peste mana pentru tine. Stiu doar ca nepotul meu care are astm din copilarie cu crize urate a fost acolo si a stat 2 saptamani si din anul ala nu a mai avut nici o criza serioasa. Merg eu pe 4 iunie acolo in excursie cu clasa Brianei ( nu reusim sa rupem cordonul ombilical si sa o lasam singura inca )
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Am incarcat si niste pozici pentru cine are timp:
http://community.webshots.com/album/572205413cPflja?start=0
poze
Olgutzika spune:
Naty, la Slanic, mami! Dar vorbeste cu pediatrul inainte. Poti sa faci si baie si plaja la Slanic ( nu in salina, evident ), e un lac natural( sau doua ?!? ) cu apa sarata. Uite aici:
http://www.slanic.ro/index.html
Revin!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
ariel_7000 spune:
Multumesc frumos pentru urari! Va doresc si voua inzecit, insutit, tot ceea ce mi-ati urat!
si acum, hai sa petrecem!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Olgutzika spune:
Raluca, deci daca aia e curtea voastra, eu lesin de invidie ! Am vazut pisicuta si un pui mic si tocit de atat pupat! Si o Alexuta cu un Bubu mic .
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
neatza!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NUMAI BUCURII, ARIEL!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
daca se stabileste intalneala pe 31 in parc, venim si noi, si vreau si eu la babyexpo, insa nu stiu cand!..
naty Doamne ajuta pentru operatia lui tati..si noi vrem la o salina cu Mufa, nu stiu unde..
clau despre maritul portiilor...degeaba vrem noi daca ei nu eu ii dau atat cat vrea, cand nu mai poate ma opresc!daca mai cere ceva, ii mai dau..tot cam asa papa si Mufa si-s multumita!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!