Stiti un alergolog bun?

Stiti un alergolog bun? | Autor: mirandolina

Link direct la acest mesaj

Caut un alergolog bun la care sa merg cu fiul meu (4,6 ani). Piticul face o forma alergica la intepaturile de purici (bubele se umfla, fac vezicule de lichid, il mananca rau) si cum la noi in oras se deratizeaza din ce in ce mai rar (spre deloc) in fiecare luna "pescuieste" cate un inamic . Se vindeca in cca 1 luna, iar in perioada de vara nici macar bronzul nu acopera cicatricile Cauza nu o pot elimina singura, insa ma gandesc ca as putea sa schimb reactia lui la intepaturile de insecte (?!)

Saptamana trecuta l-a piscat la gradi, acum inca mai are cca 30 de ciupituri pe un singur picior si ii plang de mila cand il vad cum se chinuie...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

La Medsana ,Cristina Nechifor, e foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

incearca si un medic homeopat pot fi multiple cauzele - in alergologii din Romania nu am pic de incredere
mie mi-au zis ca nu am nimic si eu continui sa fac alergi - sunt foarte inapoiati si cam incompetenti - nu au facut aceasta specializare ca le place ci ca se intra mai usor - imi pare rau dar asa e - mi adegraba un dermatolog bun te poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Doctorul pediatru si homeopat pe care il frecventam mi-a recomandat cure cu Coacaz Negru, insa rezultatele nu sunt impresionante...ridica neputiincios din umeri si ...cam atat

Multumesc de info pana acum! mai caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Dermatolog: Dr Chebac Ioana, Bio Medica - mi se pare ca face garzi si la spitalul Colentina, dar nu sunt f sigura

Alergolog: Dr Adriana Nicolae, Clinica Nova ORL

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

Caut un alergolog bun la care sa merg cu fiul meu (4,6 ani). Piticul face o forma alergica la intepaturile de purici (bubele se umfla, fac vezicule de lichid, il mananca rau) si cum la noi in oras se deratizeaza din ce in ce mai rar (spre deloc) in fiecare luna "pescuieste" cate un inamic . Se vindeca in cca 1 luna, iar in perioada de vara nici macar bronzul nu acopera cicatricile Cauza nu o pot elimina singura, insa ma gandesc ca as putea sa schimb reactia lui la intepaturile de insecte (?!)

Saptamana trecuta l-a piscat la gradi, acum inca mai are cca 30 de ciupituri pe un singur picior si ii plang de mila cand il vad cum se chinuie...

Noi avem o problema asemanatoare, insa la intepaturile de tantari. Mai precis baiatul meu (aproape 6 ani), de cate ori e intepat de tantar, locul intepat se umfla tare, de parca ar fi ciupit de paianjen. Saptamana trecuta l-am tinut acasa o zi de la gradi ca s-a trezit cu buza de jos tripla in dimensiuni, iar in coltul gurii se vedea intepatura, iar pe frunte ziceai ca are cucui, tot de la o intepatura. Noi calmam locul cu fenistil, care s-a dovedit foarte eficient, insa ma gandeam si eu sa caut un alergolog, asa ca pica foarte bine subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexciocan spune:

sarut mana ,

va scriu pentru ca avem si noi o problema similara cu cea prin care ati trecut si dvs.

avem un baietel de 1 an si 3 luni si in acelasi mod miraculos a facut hidrocel fara a da cel mai mic semn pana la varsta aceasta.

am fost deja la 2 doctori si primul ne-a spus sa stam linistiti ca o sa se rezolve de la sine iar al doilea a zis sa-l operam cat mai repede .

cum ati rezolvat cazul dvs ?

ati ajuns la operatie ?

la ce doctor ati fost ?

va rog mult sa ne raspndeti poate reusim sa facem si noi lumina in cazul lui tudor .

alexciocan@gmail.com

multumesc

am recurs sa scriu aici pentru ca nu am gasit mail-ul Dna. mirandolina .

sper ca o sa citeasca mesajul acesta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

nu am citit subiectul la vremea lui...dar si noi suntem in aceeasi oala...cu ciupiturile vreau sa zic...
la noi inculpatelele sunt...furnicile...la fel, se umfla, se inrosesc si intaresc f rau, si uneori ajung sa acumuleze si ceva lichid, atunci trebuind ingrijit mult mai atent pt a nu se infecta...noi am gasit oarecum "solutia optima de ingrijire"...data de o dermatoloaga de la medlife....claritine pe gura+locoid aplicat local de 3 ori pe zi. cu acest "tratament" in doua zile sunt gata buboaiele imense...dar asa cum ziceti si voi, atunci cand are cate 10-20....e absolut infiorator sa-ti vezi copilul desfigurat in asa hal....noua ni s-a intamplat sa avem si la fata, langa nas sau ochi...i s-au facut si cearcane care mai apoi s-au invinetit ca si cum ar fi fost batuta...oribil...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Prof.Dr. Ioan NEDELCU - medic primar dermato-venerologie; doctor in stiinte medicale, de la spitalul militar din Bucuresti mi-a tratat copilul de dermatita seboreica acum 8 ani. De atunci numai stiu nimic, dar am gasit detalii aici http://bioderm.ro/content/blogcategory/25/120/lang,romanian-utf8/

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Cred ca si noi avem acelasi gen de probleme

De duminica, Dudu are are trei bube, ce ii cauzeaza mancarimi destul de puternice.

La inceput au fost pete rosii de dimensiunea unui banut, apoi s-au intarit si in cateva ore a aparut si lichid... Medicul pediatru crede ca ar fi vorba mai degraba de muscatura de insecte, pt ca la varicela zona afectata nu ar trebui sa se intareasca. Duminica seara a facut un puseu de 38.5, care a cedat foarte repede la o doza de nurofen. Luni dimineata era ca nou, fara nici o alta buba erupta intre timp. Ii dam Claritine sirop, si cu mixtura mentolata la bube. Parca au inceput sa se usuce.

Inainte de asta, a avut o eruptie pe fata, adica vreo 4-5 bubite de dimensiunea unor cosi, cu lichid la mijloc (de dimensiunea unei gamalii de ac). Au trecut foarte greu, inca se mai vad semnele.

Sunt si eu interesata de un medic alergolog bun, care sa ne ajute sa tratam cauza, nu efectul.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput