Burtici fericite de septembrie-octombrie (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetelor, nu ma pot abtine..dar eu sunt contra. Pai de ce sa nu purtati centura?La o adica va apara viata, si nu numai pe a voastra?Inteleg foarte bine ca va deranjeaza, eu o tin cu mana jos, dar nu sunt soferita!Stau in dreapta si port mereu centura. De ce cautati adeverinte?E spre binele vostru sa o purtati!!Eu am fost la o intalnire pentru viitoare mame si ni s-a prezentat si o chestie special pentru problema asta. Iti permita sa bagi cureaua de dedesubt intr-un fel de invelitoare. Poate gasiti si in magazine, incercati la chicco.
Nu v-ati suparat, da?
Aprope de cedat scaunul in autobuz, pana acum de doua ori s-a oferit lumea...insa nu si azi dimineata cand ma dureau picioarele . Faza e ca tot femeile se ofera (prima oara o batrana, saraca), in schimb domnii stau lejer, asculta muzica sau citesc ziare .
Insa mie mi-e si rusine putin...incerc sa...ascund burtica (cat se mai poate ), sa nu zica dupa aia lumea ca fac anumea si pun burta la inaintare.

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

kemsy merci de aprecierile la adresa Adinei. in ceea ce priveste asemanarea... unii spun ca seamana cu mine altii cu Ionut. important e sa fie sanatoasa.
am o rugaminte la tine, mai spune-mi o data cum se numesc absorbantele speciale pentru dupa nastere la voi. vine soacra-mea sapt viitoare in romania si vreau sa ii zic sa imi ia si mie.

pupici

Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

claucia - multumesc pt. impartasirea experientei tale. Si eu am purtat pana acum mereu centura, insa acum ma jeneaza uneori... si nu stiam ce sa fac. Am sa incerc sa pun si eu centura asa mai jos... dar?? Am prostul obicei sa pun uneori frane bruste si atunci oricum ma strange. Nici nu stiu cum e mai bine sa fac - din pacate la noi doar eu am permis de conducere, sotul nu are deloc si sunt cam fortata sa merg. Oare nu e pericol daca apasa centura pe burtica la o frana mai brusca?? Sau o fi pericolul mai mare daca nu o am deloc? Cred ca solutia ar fi sa conduc si eu mai circumspect si mai preventiv

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Super tare filmuletul!!!

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

kemsy merci de aprecierile la adresa Adinei. in ceea ce priveste asemanarea... unii spun ca seamana cu mine altii cu Ionut. important e sa fie sanatoasa.
am o rugaminte la tine, mai spune-mi o data cum se numesc absorbantele speciale pentru dupa nastere la voi. vine soacra-mea sapt viitoare in romania si vreau sa ii zic sa imi ia si mie.

pupici

Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Se numesc assorbenti post parto!

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

pai normal ca femeile se ridica in autobuz,barbatii sunt obositi saracii... Cind mai circulam cu autobuzul,inainte de sarcina si aveam vreo neputinta,ma adresam femeilor pentru loc.Culmea e,ca,atunci cind am cerut unor barbati loc,anterior,cine credeti ca au sarit ca arse pentru a nu-i misca de pe loc si le luau apararea,desi nu-i cunosteau?Femeile si mi-au dat loc,dar cu conditia sa nu-i mai supar pe barbati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

kemsy - multumesc pt. pontul cu protectia burticii fata de centura. Nu stiam ca exista asa ceva. Din pacate eu nu prea pot sta in dreapta (in familie sunt singura cu permis) si nu pot tine cureaua cu mana. Dar daca exista protectie speciala ma duc sa o caut... Oare prin farmacii?? Are cineva o idee pe unde sa intreb? Ma bucur ca ti-a placut si filmuletul, e tare, nu? E bine de avut in vedere cand calatorim cu autobuzul sa ne luam si noi un ciocan din ala... o solutie super buna si aplicabila in Romanica, desi clipul e din alte tari chipurile mai civilizate

Doamne ajuta!
16+
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Nu am vrut sa par prea..categorica, dar am intalnit situatii in care oricat de prudent a mers soferul, s-a trezit cu altul in fata, sau a intrat cineva in el...etc. Exista tot felul de pericole la volan ! Nu cred ca merita riscul!

bebe

Mergi la inceput

Filmuletul ca filmuletul, dar la calendar m-am topit toata . Grasuneii !!

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

kemsy - multumesc pt. pontul cu protectia burticii fata de centura. Nu stiam ca exista asa ceva. Din pacate eu nu prea pot sta in dreapta (in familie sunt singura cu permis) si nu pot tine cureaua cu mana. Dar daca exista protectie speciala ma duc sa o caut... Oare prin farmacii?? Are cineva o idee pe unde sa intreb? Ma bucur ca ti-a placut si filmuletul, e tare, nu? E bine de avut in vedere cand calatorim cu autobuzul sa ne luam si noi un ciocan din ala... o solutie super buna si aplicabila in Romanica, desi clipul e din alte tari chipurile mai civilizate

Doamne ajuta!
16+
Creste bebe!!!

Mie mi-a prezentat...centura aia la o intalnire la un magazin Prenatal. Poate este si in Romania, sau daca nu, pe un site de al lor!

bebe

Mergi la inceput