Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela77O spune:
si cum sunt dietele astea...rina si aia de 90 de zile???????
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay CAFEA??? Unde??? VREAU SI EEEEUUU neatzaaa... |
uite ma mama acili`sha
mai vrei?sa nu iti stea inima puiule..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
dieta rina sau mai este cunoscuta si sub denumirea de dieta celor 90 de zile....bagati ochiul aici si cititi...
misha ai semnat condica si pe acolo?? si nu zici nimic??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
Morning! Dati-mi si mie o bautura din aia miraculoasa de-a voastra ca sa ma trezesc, va rog.
![]()
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Morning! Dati-mi si mie o bautura din aia miraculoasa de-a voastra ca sa ma trezesc, va rog. |
si tu ai restanta la somn? sau el are restante la tine?
ia de aici fato sa te trezesti

poze, Just Me
ambitioasa
Puppa spune:
Eu am uitat aseara a iau cafea...asa ca ma delectez cu un pliculet ratacit prin dulap de frappe...
Am si eu nevoie de un sfat de la voi. Cum naiba scap de furnici? Nu stiu de unde au aparut ca stau la 4, curat fac, spal pe jos, nu mananc in casa...Ma rog, acum nu stiu cum sa scap de ele, pentru ca au aparut fix in camera Amaliei. Ea e f entuziasmata, chiuie la ele, tipa, vrea sa le prinda...Mi-e frica sa dau cu spray sa nu intoxic copilu'...Stiti vreo solutie din batrani, care sa nu implice chestii chimice?
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Delphinas spune:
Puppa si eu am gasit sambata cateva furnicute in bucatarie. voia sa ajunga la borcanele cu miere. am dat initial cu otet. si nu am mai vazut. si seara am fost la nasi si ne-a dat nasu o solutie, am pulverizat pe unde le vazuzem, pe la geamuri si pe la ghena de apa si nu am mai vazut. solutia e apa in care a dizolvat o fiola de solutie pt cartofi. se gaseste la magazinele cu seminte.luni am sters pe unde am dat si gata. nu mai am.
acum tu cu copil mic...cred ca mai bine incerci cu otet.
poze, Just Me
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Neatza
zuzu,,o cafea,da' la ibric se oate?
Revin ca astia nu m lasa nici sa respir.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
kay spune:
scoate copilul din casa. toata ziua. du-o la ai tai, ai lui, in parc si uit-o acolo
. si da-i cu ceva solutii de ganganii, ca altfel nu scapi de el...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
si tu ai restanta la somn? sau el are restante la tine? ia de aici fato sa te trezesti ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
eu la el si el la mine
... de la o biata balaceala