Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Neata
Multam pentru urari 
Delph unde vad pozele cu freza?
Eu sunt cam suparata,mi-am descoperit o galma la o tzatza si maine ma duc sa fac o eco la sani ...teama e mare ca bunica mea a murit de cancer de san
Si ca sa fie tacamul complet ieri sora mea a fost diagnosticata cu endometrioza...stiti ceva despre asta?
O zi buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman pai nenea e deja in bucla |
te imbuclezi cu noi???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
te imbuclezi cu noi??? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
Normal...ce intrebare e asta?

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Multam pentru urari ![]() Delph unde vad pozele cu freza? Eu sunt cam suparata,mi-am descoperit o galma la o tzatza si maine ma duc sa fac o eco la sani ...teama e mare ca bunica mea a murit de cancer de san ![]() Si ca sa fie tacamul complet ieri sora mea a fost diagnosticata cu endometrioza...stiti ceva despre asta? ![]() O zi buna ![]() |
sa nu fie nimic grav la tzatza. e capitol despre endometrioza la Asteptand un ingeras...poti citi acolo 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
ancadragoman spune:
Am citit cate ceva aseara si o sa ma mai uit si azi
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
mihaela77O spune:
'neata,mahala!
delphi,azi n-am mai ratat cafeaua ta!
a,si super freza ta...tu ti-a faci?![]()
ancuta,tinem pumnii sa iasa bine treburile....trebuie sa iasa bine....(eu nici acum n-am ajuns la doctor cu papanicolau...
)
ana,bafta!
vio,ce mai face micutul karateka?
delphi,ce regim ti?si eu vreau sa slabesc...dar nu pot...
..cu pastile am incercat si era sa dau coltu'..si n-am ambitie ...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
CAFEA??? Unde??? VREAU SI EEEEUUU
...
neatzaaa...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay CAFEA??? Unde??? VREAU SI EEEEUUU neatzaaa... ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
la delphi,a lasat filtrul in functiune si pt intarziate ca noi...
ancuto,esti cam activa...ai inceput serviciul?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O 'neata,mahala! ![]() delphi,azi n-am mai ratat cafeaua ta! a,si super freza ta...tu ti-a faci? |
da ce crezi ca dau bani la coifor sa imi faca aia coifura asa bengoasa?? no way...alea de se cheama coifeze nu stie a face asa coifuri sexy cum fac eu. acum de cand mi-am cumparat si foarfecele, daca ar fi dupa mine, ar da faliment coifoarele si coifezili ar fi somere.
| citat din mesajul lui mihaela77O delphi,ce regim ti?si eu vreau sa slabesc...dar nu pot... ..cu pastile am incercat si era sa dau coltu'..si n-am ambitie ...![]() |
daca mai pui gura pe pastile asta o sa te astepte de la mine. eu nu stiu cum rezista kokyleasa noastra draga. bv ei ca o tine sanatatea. din experinta mea tumultoasa cu diete, regimuri si pastile, cea mai buna, pt mine, e dieta rina sau dieta celor 90 de zile. a tinut-o o colega de-a mamei si a dat jos 20 de kg si nu s-a mai ingrasat decat 3kg. pot sa manac si dulce, adica prajitura, tort...si chiar in seara asta am voie dulce
asa ca max nu scapa sa ma scoata la cofitarie.www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
ancadragoman spune:
Da Miho sunt la munca de luni ...da fuga si fa papanicolau ca nu e de gluma.
Neata Oano
Delph da dieta pe post
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI