Prietenie la plesneala 45 - Buna dimineata, soare!
Raspunsuri - Pagina 6
Delphinas spune:
andata tocmai de asta mi-am si luat acest foarfec de filat....sa nu isi mai bata joc de capul meu tantili alea ce pretind a fi mai coifeze ![]()
daca e sa ma slutesc, sa ma slutesc eu, nu altcineva. macar sa nu imi para rau. de felul meu cred ca de 2 sau 3 ori am fost multumita in adevaratul sens al cuvantului dupa ce am iesit dintr-un coafor. in rest...mereu ma retusam eu acasa. intr-o zi m-am tuns de 2 ori si tot nu-mi placea. acum am scula mea si ma fac eu cum vreau.
anca vazuram pozele cu mariuca noastra draga. frumoasa foc pescarita noastra mititica.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
andruskandu spune:
| Citat: |
| Andreea,cate episoade cu Thomas vrei? -------------------------------------------------------------------------------- Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... -------------------------------------------------------------------------------- Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Pai... cate ai? Toate, bineinteles... si daca mai sunt si traduse... yamyyyy!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Delphinas spune:
sa va scap de pagina 2....ma, va rog sa ma scuzati dar nu sunt tocmai aranjata si coifata cum ma duc la serviciu. m-a ciufulit max, de fapt, ne-am harjonit ![]()
cam asta e coifura mea si astea sunt foarfecele
mi-e somn 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
marami spune:
Ce este o "bucla"????
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
marami spune:
Nu stiti? No las` ca va zice tot mandea![]()
Directorul unei firme ii spune secretarei:
- Vom pleca pentru o saptamana in strainatate la un congres si sper sa ne simtim bine impreuna. Fa toate pregatirile necesare pentru calatorie...
Secretara isi suna sotul:
- Voi pleca cu seful la un congres, in strainatate, pentru o saptamana. Te rog, dragul meu, ai grija de tine în acest timp.
Sotul isi suna amanta:
- Nevasta-mea pleaca in strainatate pentru o saptamana. Hai sa ne petrecem saptamana asta impreuna, printesa mea...
Amanta, care este invatatoare la o scoala particulara, isi anunta copiii:
- Pentru ca saptamana viitoare am de rezolvat o problema, voi lipsi de la scoala. Deci saptamana viitoare nu veniti la scoala.
Unul dintre copii, pentru ca isi iubeste foarte mult bunicul, fuge la el si ii spune:
- Bunicule, saptamana viitoare nu trebuie sa merg la scoala. Mi-ai promis ca daca vom avea timp liber vom merge la munte împreuna.
Bunicul, (care este directorul din aceasta istorioara) isi iubeste foarte mult nepotul. Ca urmare o suna pe secretara si ii spune:
- Nepotul meu m-a rugat sa-mi petrec saptamana viitoare cu el, asa incat nu vom mai merge la congresul din strainatate. Te rog fa demersurile de anulare a calatoriei.
- Directorul si-a anulat calatoria asa incat vom ramane impreuna, dragul meu...
Sotul isi suna amanta:
- Nu ne mai putem petrece saptamana viitoare impreuna pentru ca sotia mea nu mai pleaca in calatorie.
Amanta ii anunta pe copiii de la scoala :
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat asa incat saptamana viitoare toata lumea vine la scoala.
Copilul ii spune bunicului:
- Bunicule, saptamana viitoare mergem la scoala asa ca, imi pare rau dar nu mai pot sa-ti tin companie.
Bunicul director isi suna secretara :
- Nepotul meu tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai poate petrece saptamana viitoare cu mine. Ca urmare continua pregatirile pentru plecarea la congres...
Acum ati inteles ce inseamna “bucla”?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Ce este o "bucla"???? |
Ce inseamna o "bucla"?
Iata un mail care m-a distrat extrem de tare. Explicatia unui "looping":)
Pentru cei care nu cunosc conceptul de “bucla” oferim aici explica#355;iile clarificatoare pentru a intelege ce se intampla atunci cand se spune despre un program de calculator ca “intra in bucla” („looping”).
Directorul unei firme ii spune secretarei:
Vom pleca pentru o saptamana in strainatate la un congres si sper sa ne simtim bine impreuna. Fa toate pregatirile necesare pentru calatorie...
Voi pleca cu seful la un congres, in strainatate, pentru o saptamana. Te rog, dragul meu, ai grija de tine in acest timp.
Sotul isi suna amanta:
- Nevasta-mea pleaca in strainatate pentru o saptamana. Hai sa ne petrecem saptamana asta impreuna, printesa mea...
Amanta, care este invatatoare la o scoala particulara, isi anunta copiii:
- Pentru ca saptamana viitoare am de rezolvat o problema, voi lipsi de la scoala. Deci saptamana viitoare nu veniti la scoala.
Unul dintre copii, pentru ca isi iubeste foarte mult bunicul, fuge la el si ii spune:
- Bunicule, saptamana viitoare nu trebuie sa merg la scoala. Mi-ai promis ca daca vom avea timp liber vom merge la munte impreuna.
Bunicul, (care este directorul din aceasta istorioara) isi iubeste foarte mult nepotul. Ca urmare o suna pe secretara si ii spune:
- Nepotul meu m-a rugat sa-mi petrec saptamana viitoare cu el, asa incat nu vom mai merge la congresul din strainatate. Te rog fa demersurile de anulare a calatoriei.
Secretara isi suna so#355;ul:
- Directorul si-a anulat calatoria asa incat vom ramane impreuna, dragul meu...
Sotul isi suna amanta:
- Nu ne mai putem petrece saptamana viitoare impreuna pentru ca sotia mea nu mai pleaca in calatorie.
Amanta ii anunta pe copiii de la scoala :
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat asa incat saptamana viitoare toata lumea vine la scoala.
Copilul ii spune bunicului:
- Bunicule, saptamana viitoare mergem la scoala aaa ca, imi pare rau dar nu mai pot sa-ti tin companie.
Bunicul director isi suna secretara :
- Nepotul meu tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai poate petrece saptamana viitoare cu mine. Ca urmare continua pregatirile pentru plecarea la congres...
Acum ai inteles ce inseamna “bucla”?
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
gand in gand suntem...facem o bucla amandoua?
te roggg, una mica de tot
poze, Just Me
ambitioasa
marami spune:

pozne-npoze
Delphinas spune:
de www.emaramures.ro/FotoMaramures/Din%20Aspra,%20prin%20valea%20Rea,%20la%20Cetatea%20din%20dealul%20Corbului/Raul-Lapus.jpg" target="_blank">bucla asta ce zici?
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
sau www.emaramures.ro/FotoMaramures/De%20la%20Piatra%20Cerbului%20la%20Cascada%20Pisatoarea/Piatra-Cerbului-Lapusul.jpg" target="_blank">de asta ce zici? il bagamm si pe nenea in bucla noastra?
poze, Just Me
ambitioasa