evolutia post-embolizare fibrom

evolutia post-embolizare fibrom | Autor: tanitamy

Link direct la acest mesaj

buna tuturor celor care au facut embolizare pt. fibrom uterin !
am rugamintea de a-mi spune si mie daca ati avut embolizare -dupa 3 luni s-a micsorat de la 5,5 la 3 dar acum tot mai am hemoragie ( de 16 zile )fara durei sau febra -doar hemoragie cu cheaguri...am fost si la ginecolog si mi-a prescris ARTHOTREC pt. contractia uterului si eventale eliminari din fibromul ramas . Poate cineva care atrecut printr-o faza asemanatoare sa-mi spuna cum a evoluat si ce a facut in contnuare ? astept cu nerabdare un mesaj de la voi ! va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

tanitamy,
cred ca o sa gasesti raspunsurile aici, pe subiectul despre fibrom uterin: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134320

in opinia mea, a scazut mult in doar 3 luni de zile si asta-i bine dar despre hemoragie nu stiu ce sa-ti spun, poate stiu celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanitamy spune:

buna carm3n ! multumesc ! azi ma simt mai bine; se pare ca ARTHOTECUL isi face efectul / de a produce contractii uterine pt. a elimina eventuale fragmente din el -pt.ca ieri a fost f. nasol, iar azi a fost cu mult mai bine ; oricum am luat si antibiotice, clorocalcin si niste tablete naturiste ; sper sa aiba in final efectul pe care-l doresc: sa scap de hemoragie si de fibrom .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Insanatosire grabnica si, asa cum ziceam, celalalt topic are deja 22 de capitole deci fetele de acolo stiu cam totul despre fibrom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolae68 spune:

Am fibrom uterin policiclic intramural anterior de 66/36/58.3mm,structura hiperecogena cu microcalcificari,care imi da dureri groaznice si menstruatie foarte abundenta in timpul ciclului menstrual,pot face embolizare?Am facut tratamente naturiste,dar nu am nici un rezultat bun.Doctorita la care merg mi-a propus histerectomia,dar eu as incerca si embolizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna,
Eu am facut embolizare pe 23 aprilie,insa sunt un pic nedumerita,pt ca nu stiu cu cu ce sa echografie sa compar:in martie fibromul avea 8/7 cm la medlife, in aprilie inainte de embolizare,la spital avea 9/7.5 cm.Acum am facut la prolife si avea:7,4/6,4cm. Dr ginecolog care a vazut echografie a zis ca este o scadere putin semnificativa, el nu are echograf, mana este de baza la el.....
Pentru ca eu inca mai am o scurgere, mi-a dat sa iau zanocin, din nou, pt ca el crede ca am incontinuare infectie cu chlamydia....
L-am intrebat cand pot sa incerc sa raman insarcinata,daca tb sa fac o pauza si mi-a zis ca dupa ce termin cu zanocinu ,ca 2 luni este suficient!?
Eu am tot citit pe forum si la toate fetele dr le-a zis sa astepte sa scada fibromul, cel putin 6 luni, si pe urma sa incerce sa ramana...

tanitamy, , eu scurgeri mai am,dar putine si nu ma doare deloc.Ce fel de tablete naturiste iei? Pt scaderea fibromului?
Nicolae, eu cred ca ai trebuii sa incerci sa faci embolizare, de ce nu incerci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cokk spune:

Citeste raspunsul meu pentru Sybile,pt chisturi ovariene.este valabil si in cazul tau... procura-ti repede si urmeaza-l..e ieftin si cu rezultat spectaculos.
Coca

Mergi la inceput

Lyly_ mar tu unde ai facut embolizarea.Eu merg maine la Spitalul Universitar sa vorbesc cu d-l doctor Dorobant, si sa vad daca reusesc sa trec de d-l Horhoianu.Daca nu ma accepta am sa fac embolizarea la Victor Babes,imi este tare frica sa imi vina ciclu luna asta si sa nu apuc sa fac embolizarea,pierd foarte mult sange si deja sunt si putin anemica cu toate ca iau luna de luna fier,calciu,MGB6.

Mergi la inceput

Am fost astazi la d-l doctor Dorobat,si am primit acceptul pentru embolizare de la d-l doctor ginecolog Pruna.M-a programat pentru marti 23 iunie ora 8.Sper sa-mi fie bine ,sa scap de hemoragia care o am in timpul ciclului.

Mergi la inceput