Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
ratonelu spune:
la multi ani Andrei, Erik, Sorana!

neata si de la noi.....
normal ca noaptea aia cand a s-a trezit doar o sing data...a fost o intamplare....
deci, neata...si de la noi.
tzitziri spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ca sa recuperez putin ce retin ca ati mai scris ieri:
Ada,La multi ani si sa fi sanatoasa alaturi de cele doua minuni ale tale!
(Scuze de intarziere)
Boo,uau!Voi treceti ca fruntasi in Clubul Mofturosilor direct fruntasi in Clubul Mancaciosilor?
.Felicitari pentru performante!
CD, nici mie nu prea imi venea sa ii dau doar tricou direct pe piele si cand nu era chiar asa de cald ii mai dadeam un body cu maneca scurta pe sub tricou.Dar acum clar nu se mai poate si o sa fie direct tricou pe piele...si pantalon scurt direct peste pampers.
Nu pot sa vad filmuletul, dar daca 'sportul' practicat de Mik este sa se dea cu spatele de scaun, atunci asta face si David, dar in scaunul de masina.Eu vorbesc cu el si ii gasesc alte ocupatii si se opreste.
Laura
...am vazut si eu montajul cu poze si stii deja ca daca o sa mai fie sa mai avem un copil mi-ar placea sa fie asa ca ai tai
.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy_galro spune:
feli, ratonelu 
oana cum mai sunteti voi?
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
tzitziri spune:
Andy_galro,
.La multe lunite fericite de acum inainte!
9 luni..deja fac perioada cat ar fi trebuit sa stea in burtica![]()
Noi suntem bine.Veseli,sanatosi,voinici
..ati facut bilantul de greutate?Ca stiu ca asta te stresa acum ceva timp.Deci David dupa ce a luat si 200 de gr intr-o luna, luna asta a luat 400,ceea ce nu e asa rau.Deci isi revin ei
.
andreutac spune:
Neata, neata,
In primul rand, cu intaziere, LA MULTI ANI, ADA!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de bebeloi si bebedoi![]()
Si tot in primul rand,
Andrei si tuturor celorlalti sarbatoriti de 18
.
Am fost lipsa la apel zilele trecute, insa, nah, a venit vremea frumoasa si ne plimbam, am fost la tara sambata, iar vremea asta parca ne da alta stare...mie cel putin categoric asa mi se intampla.
Raportez una bucata cupchil cu baterii, n-are stare o secunda, se ridica de la orizontala in fund, apoi tup in picioare si astea toate in 2 timpi si 3 miscari, nici n-am timp sa ma dezmeticesc bine. Aaaa...si mai nou, noaptea, cand vine ora de papa, pana pregatesc eu lapticul, o gasesc stand in fund, cu ochii inchisi, aproape dormind asteptandu-ma.
Din ciclul copii gros imbracati pe caldurile astea, am vazut ieri, nu unul, ci mai multi copii de la cateva luni pana pe la vreo 4 ani, cu dresuri, caciulite, treninguri si alte haine groase. Saracutii...Eva mea era transpirata purtand un tricouas, colanti 3 sferturi, fara sosete sau incaltari.
Babymom, bine ai revenit!!! Ma bucur sa te citesc din nou din casuta noua.
Da,categoric, Edi de Giulliana este bobocel pionier!!!![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici 
ratonelu spune:
klemi, shopping....
si-ti revii.
vine soata vineri seara ca el samb dim se duce la o cafea cu 2 prieteni ai lui(face asta o data la juma de an....)....si atat. nu ma intreaba vrei si tu etc. si ma supar....ajungem sa ne certam...ca eu nu-l las, sunt exagerata etc...victimizari.degeaba ii spun ca m-am suparat doar ca nu m-a intrebat etc...nu si nu , ca nu se mai duce...bla bls bla
....
samb dim ii spun distractie placuta...si eu si sasha plecam la plimbare prin magazine etc(
samb a facut putoiu' 8luni, multu pt urari
)....soata, ahtiata dupa shopping precum o femeie....ofticata rau...parca ar fi lasat baietii ..pt a doua varianta.
si ne-am plimbaatt....vreo 5 ore....ne-am si cump niste prostioare pt mami si pt baietel...si gata
(bine, klemi, uit sa precizez ca sasha a facut kak de 2 ori-schimbat in masina, a vrut sa pape...se plictisise in carut, tinut in brate...etc)
ram, schimbi yala si rezolvi...prob cu sotul petrecaret.
rox, lasa visele....si eu am o groaza si toate urate...dar eu cred ca n-au nicio leg cu realitatea.
ratonelu spune:
la multi ani , ADA!...cu mare intarziere..si de la noi.
andreea, super c-ati fost la tara..si noi trebuia...dar n-a mai iesit ...'potriveala".si sasha are ceva la fundulet...dar nu cred ca baterii...ci o racheta intreaga! o clipa nu sta fara sa se agite, tipe, dea din picioare...etc
am uitat sa ma laud.....samb, de ziua lui...sasha mi-a facut un cadou ....a inceput sa spuna "tata"...si de atunci nu mai tace.
culmea, el e un copil "chirait"...care urla etc. f galagios....dar cand spune tatatatattataaa...o face asa, mai in soapta. pe cuv!![]()
tzitziri spune:
Ratonelu, noi iesim in general (adica eu si Angelyna) in parcul Plumbuita.
Daca stii cand o sa iesi da un PM ca sa stabilim cum sa ne intalnim![]()
ratonelu spune:

oana.
nu stiu exact cand o sa ies...ca mi-e copilul la soacra, in functie de cand se duce sotul( sau eu) sa-l ia.

vorb cu sotul mai pe la 14-15 sa vad cand se duce sa ia copilul...si-ti spun daca venim azi, sau nu.
iti trimit acum un pm.