Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
babytza spune:
Am vazut si eu ieri copilasi infofoliti in costumase groase si cu caciuli....saracutzii de ei....
Si cand au dat si doua picaturi de ploaie au mai pus si paturi pe ei 
Va poooop si eu si fug la nani 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Fetele , e a doua oara cand le incurc....promotia este la FOX nu la Next 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
laureta spune:
Ieri cand o dadeam pe Biancu in legan langa ea la leganul celalalt se dadea un baietel de 11 luni imbracat in training grooos, caciulitza legata bine sub barbie . Cred ca exploda
Bunica lui m a intrebat daca nu mi e frica sa nu raceasca fatuca in picerele goale
si i am zis ca daca mie mi e cald atunci si ei i este cald asa ca o las dezbracata si se simte exelent.
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Anamona ms mult de info ![]() Fac comanda, nu conteaza cat dureaza. Daca vreau sa citesc am ce Va pup si eu, ma retrag la nani. Noapte buna! Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi |
Sau se pot cumpara direct de la depozitul lor de langa Mobexpert Pipera, eu de acolo am plecat cu un teanc acum vreo 2 saptamani, dupa ce am asteptat cam 2 luni in zadar vol. 2 din Shogun la comanda pe internet.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
gaia.nevia spune:
eee, sa va zic ca am vazut si o varianta suuuper tare?
Eram cu Radu in Tineretului, la cracii goi desigur, (el, nu eu
) dar ii pusesem plasa de tantzari peste carucior (pentru ca se lauda plasa asta ca are si protectie UV, bla, bla...)
in fine, trece un tip pe langa noi, facea jogging, trecut bine de 60.
Si se opreste si ma intreaba "sunteti sigura ca respira bine prin chestia aia? nu s-a incalzit prea tare?"
Mi-a placut tare de tip
ca s-a gandit asa si nu invers ca e copilul cam gol...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
noapte buna, cucuvelelor!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia noapte buna, cucuvelelor! ![]() |
Hai sa traiesti!
Eu sint cucuveaua sefa, asa sa stii.
Era sa mai scriu o prostie...
Noapte buna.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
felicic76 spune:
neatza!
apropo de copii imbracati gros: acum vreo doua saptamani, Vladut in tricou cu maneca scurta si pantalonasi subtiri, cu capsorul descoperit, la plimbare cu D-na Vio in parc.
Se opreste langa ei o doamna, cuconeta, cu un copil de 10 luni, in carucior, si zice:"Uite,mamaie, se copil sumar imbracat!". Dna Vio, usor aprinsa, ii raspunde: nu va suparati, dar al DVS este cam gros imbracat! Tipa: Euuuuu? nebuna de nor-mea, uite doamna cate are pe el: ciorapi dres, blugi, body, tricou cu maneca lunga, geaca si caciulita regulamentara, legata sub barbie. Daca i-am zis ca-l imbraca prea gros, doua saptamani nu m-a chemat sa-l vad si nu mi l-a dat la plimbare. Eu ce sa fac? L-as dezbraca, dar mi-e frica sa nu vina dupa mine, in parc, si atunci sa te tii circ!
Asa ca mi s-a schimbat un pic perceptia asupra persoanelor in varsta, credeam ca numai ele infofolesc.
Aseara, pe la 19,30, am iesit afara, am mers la o terasa si niste vecini de masa s-au hlizit tot timpul: Vladut isi manca, foarte concetrat, degetele de la picioare. Daca vedeti pe youtube un filmulet cu un baietel rozandu-si cu atentie unghiile de la picioare, noi suntem, ca au scos camera si l-au si filmat![]()
felicic76 spune:
am uitat sa dau
si 
nausica: si noi ne incadram la "teama de separatie" combinata cu dureri de dinti. nu vrea decat la mine in brate, nu la ta-su, de la mine din brate ii zambeste lui, mefistofelic
. Ma dor mainile de mor si daca nu car ceva de aproape 10 kg, ma simt handicapata, imi lipseste ceva
.
de curand ii spunem Dl.Firimitura, este plin de firimituri, roade toata ziua la paine prajita, covrigi de Buzau si biscuiti.
Vrea sa se ridice de la orizontala, de pe spate, direct la verticala, asa ca o jumatate de miscare de "abdomene" si mai vrea sa se dea jos de oriunde ar fi: scoica, canapea, il gasesc mereu cu picioarele iesite printre gratiile patutului. Nu-i inteleg logica: unde o vrea sa se duca?, ca el nu stie nici de patru labe, nici de nimic, el vrea doar SA PLECE
andy_galro spune:
neatza! va dau si eu azi
si
dar si tort
ca doar azi ne sarbatorim !!!!
Facem 9 luni!!!

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones