Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 14
andy_galro spune:
Am fost si noi la bilant: nu stam foarte bine cu kg dar copilul e vesel si de cateva zile chiar papa bine: deci 7,700 kg si 71-72 cm....doctorita zice ca e un copil de nota 10![]()
Are si 2 progrese azi asa ca de ziua lui: 1)prima data cand nu doarme dim acea jum de ora( el doarme ziua in 4 reprize de 30 de min) si a dormit la amiaza acum 1 ora si 20 de minute...wow!!! oare unde sa scriu???
si 2) primii 2 pasi in patru labe dupa care a cazut dar este perseverent...face 2 pasi iar cade si tot asa
LE si de 2 zile se da jos din pat asa cum face Edi doar ca el inca nu se poate tine pe picioruse:sta pe varfuri si mai cade![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
mamidestefan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Ada, si la noi a cazut proiectul asta, din aceleasi motive: si Dragos asta a spus prima oara - TA-TA-TA! asa, cu voce mica, soptita. Mama lui Dragos si a lui Victor |
Puneti-va fetelor pe treaba
....si la noi ..la Stefan primul cuvint a fost TA-TA /....si a urmat o printzesa de toata frumusetea ..i-a priviti : www.flickr.com/photos/7342832@N03/show/" target="_blank">aici...ca poate ati uitat-o
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
CD27 spune:
banii mei nu i-ati vazut, nu umbla niciun caine cu ei in coada?
am nevoie de un concediu
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
nikolici spune:
cd cred ca sunt la mine banii tai ....mama cat de bogata sunt!!!Daca vrei Rox te cumpar si pe tine sa nu mai ai treaba cu banii![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Multumesc de raspunsuri fetelor....vreau si eu sac de dormit de vara.De unde iau? laura, andy (07.04.2002) & alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
Andy.p eu am gasit sac de dormit pt. vara cand era Victor mic la fostul Camaring, actual Maica Terezia; poti incerca sa vezi daca au. Daca nu gasesti poti sa-ti faci unul din finet simplu sau evental dublat ( adica 2 "folii" de finet ); cred ca orice croitoreasa ti-l face.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
si legat de cum imbrac bb noaptea...un body cu maneca lunga si pantalonasi...si degeaba o invelesc ca ea imediat in somn isi scoate picioarele.Nici eu nu m-am invelit aseara, insa nici geamul nu-l las deschis noaptea...inca nu.Plus ca eu sunt fan intuneric bezna plus liniste totala...doar tre sa ne odihnim bine si nimeni nu trebuie sa ne deranjeze...nici o musca, nici un bazzz cu ac, nada.

andy_galro spune:
CD am vazut dintzocul...felicitari si sa apara cat mai repede si al 2 lea
lidia ai o printesa tare frumoasa!
laura eu cred ca gasesti la orice magazin de copii sac de dormit de vara
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
nikolici spune:
babymom ai vreo idee de displazia de sold???
Noi avem programare la 4 la un alt dr ortoped, dar m au bagat in ceatza total.
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan Puneti-va fetelor pe treaba ....si la noi ..la Stefan primul cuvint a fost TA-TA /....si a urmat o printzesa de toata frumusetea ..i-a priviti : www.flickr.com/photos/7342832@N03/show/" target="_blank">aici...ca poate ati uitat-o |
Lidia, fie-ti mila, nu ne mai face-n ciuda. Mor cand vad fetite gatite in rochite! Iar a ta e si foarte frumoasa!

Mama lui
Dragos si a lui
Victor
CD27 spune:
deci asa mai nikoliciule vrei sa ma faci sclava isaura
bine bine...te prin eu pe tine![]()
ce i-am pus lu fiumiu la supa: morcov, cartof, pastranac (clasic), brocoli, ceapa verde, ardei gras, rosie, stevie sau o fi loboda
, sfecla rosie
daca nu-i place...i-o torn in cap
nu concep
babymom eu am fost luata prin surpriendere ieri de apetitul lu fiumiu
si recunosc ca n-am avut ce sa-i mai dau de mancare, dupa ce am epuizat toate ramasitele el inca mai deschidea gura
lidia are 2 fetite, una pe care am vazut-o eu la spital, brunetica, cu pletutze, ochii inchisi la culoare si alta pe care v-o arata voua
pupam fetele lidia
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

andy (07.04.2002) &