Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

pe mine ma bate gandul la astea http://www.tookie.ro/termos_mancare_solida_550.html. cred ca sunt mai bune decat gentile, fiind termosuri. dar mi se par mari, daca alex mananca cam 200, maxim 250 si termosul are 550 .. ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

incalzitor de masina, am scris si mai devreme, cel pe care il am eu incalzeste, dar taaaare greu. (primii pasi)
pentru casa, am unul Avent, e tare bun, nu am avut nicio problema cu el, fierba apa aia din el cam in max 5 min daca il las pe maxim fara biberon inauntru.

pana ieri am avut 21-22 grade in dormitorul unde doarme Radu.
Il culcam in pijama si sac de dormit, si nu mi-a transpirat niciodata. eu in pilota ca asa-s eu...
ieri insa erau 24 sau chiar mai mult, asa ca am renuntat si eu la pilota, si lui i-am dat sacul de vara peste pijama. Sacul ala de vara e din panza topita, captusit cu finet. Deci ca o patura subtire... mai subtire sau cam ca slingul Dianei

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Boo, mi se pare misto termosul, eu am de la ei o cutie pentru lapte praf, cu 3 compartimente. Chiar 10 ore nu cred ca pastreaza mancarea dar si 2-3 ore de-ar fi tot e bine.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Eu banuiesc, ca fiecare fata isi imbraca copchilul si in functie de de cate de cald este in casa, si din ce este construit blocul/casa in care locuieste, de ex, eu stau intr-un bloc numai din betoane si va da-ti seama cand incep sa se incinga astea deja lesini in casa chiar si la 25 de grade, eu am imbracat pe bb aseara doar intr-un maieu-body si am dormit si cu geamul deschis, doar invelit cu un cearceaf si a fost super, in masina in scoica nu mai zic in ce hal poate sa transpire, cateodata chiar ma sperii ....pai vreau sa zic ca am dat si drumul la ac si in casa aveam 35 de grade...asa ca vara asta daca nu murim ......este mare lucru

Iar in legatura cu dormitul, noua cred ca ne ia cam 1-2 ore pina adormim si cu plinsete si cu maraieli si cu san si cu suzeta si in brate si pe jos .....nu mai stiu ce mai trebuie sa fac ca sa adoarma mai repede

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Salutare!

LA MULTE LUNITE EDI !!!!!!!!! Sa fi sanatos si fericit!!!!

iertare pentru intarziere......

PUPICI!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Multumeeessccc! Te pup Dariutza mea iubita!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor....vreau si eu sac de dormit de vara.De unde iau?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna ziua bobocime,

Multumim frumos de urari!!! La fel si boboceilor vostri!!! Si la fel si Adei, cu mare mare intarziere!!! LA MULTI ANI!!!

Coincidenta sau nu, Claudinna, si M tot ieri, la implinirea frumoasei varste de 9 luni a facut primul "pas" in 4 labutze
Andy.p nu stiu, ca si eu vreau!!
Giuli ce leu pionier fruntas ai! Sa iti traiasca!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi, Giulliana multu de raspunsuri

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

cd sunt....dar pe sestache ca-s la munci
anca....eu doar ma indrerpt spre usa ....si incepe sa urle...
eu pe sasha il culc in body cu maneca lunga si pantalonas lung....si invelit nitel..dar el se dezveleste.
iar eu cu pilota....si sotu' in pantalon scurt si dezvelit si....transpirat.
eu,42kg, el, 90kg.
incerc sa nu-l imbrac ca pe mine....ca eu sunt f friguroasa
noi n-acvem aer cond la masina....deci sasha doar inbody cu maneca scurta si e fleasca....nu transpirat, fleascaaaaaa!
lumi, cristina,laura, giuliana, boo, gaia, klemi si toate fetele.
rox, dormi?
klemi,la noi adoarme parca putin mai repede.adik...ii fac baie..si-l pun in patut...sting lumina...jale mareeeee....ii pun suzeta in gura, bea apa multa...il pun pe burta si ies din camera...pt un min....ma intorc....el intors pe spate si scuipa suzeta si urlaaa....iar bea apa , iar bag suzeta, iar pus pe burta....liniste...peste un minut etc,,,,si facem asa..o perioada si adpoarme...uneori doar 5 minute...alteori, juma de ora..ori mai mult.
aaaaa.....si-l mai si mangai pe cap....cand e pe burta......dar al meu e frant de somn ca e argint viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Intrebare intrebatoare:

De la incheietura mainii in sus, pana aproape de umar, daca e in body cu maneca scurta si e cald, Mihnea transpira. Dar....o transpiratie rece astfel incat are pielicica umeda si i se si racesc bratele. Voi stiti ce-o fi? Sau o fi normal si io paranoia?

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput