Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 11
Leditia spune:
Neatza.
Ce fac fetele?
Noi suntem bine,astept sa se trezeasca David sa-i dau piureul de fructe ca s-a trezit de la 7 si pe la 9 l-a apucat somnul..Asa ca piureul de la ora 10,va fi pe la 11..cred..![]()
Ieri a dormit in 3 reprize,insa doar cate 30 de min max..asa ca am avut o zi plina.Noroc ca pe la 8 a adormit ca eram lesinata de oboseala.
Adi,felicitari pt premiu.
Dany,sa va fie de bine sfestania.Am facut si noi inainte de botez.
Ioana ce we plin ati avut.
pup,ca s-a trezit.
POZE CU NOI
de David Christian
szivarvany spune:
Salut si eu fetele frumoase !
Am avut ieri o zi ingrozitoare, am avut de rezolvat ceva si abia aseara am reusit, am crezut ca voi albi
La noi e vara, sper sa vina repede we-ul sa iesim si noi pe afara ![]()
Annie, asa de cald e la voi ? 
Wow !
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
katty spune:
Daria, pai nu stii vorba? daca e marti...e weekend...
asa se zice pe aici prin birou! Imi pare rau ca ai asa zile stresante! Eu m-am linistit aici!
Annie, merci, era simplu, dar neuronul era blocat! Sa aveti o zi cat mai faina atunci!
Ledi,
tie si un
papaciosului mic care te tine in priza mereu!!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:

Am venit sa mai sterg praful
...
... sa nu se astearna...unde ati disparut azi?
Cu ce sa va ademenesc??????
STIU!!!
varsta lui Andrei
Annie80 spune:
Nu mai ai pricomigdale? ![]()
noi mai avem putin si plecam catre scoala
foarte liniste aici 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
multumim de intrebare
suntem bine
.
Care vrea sa slabeasca ???Eu am reusit sa fiu la fel de slabanoaga ca si inainte de a ramane
completand dosare si umbland dupa hartii.
Azi am depus doasrul pt CIC sper sa nu le vina vreo idee ca le-ar mai trebuie ceva...sper.
Joi intru cu Bodo in comisie,mai am nevoie de doua hartii una doar sa o ridic de la secretariatul Policlinicii1 iar pe cea de a doua nu cred ca o pot obtine(nu-i obligatorie,dar ar fi utila si ar exprima adevarul)
.E vorba despre o hartie de la oftalmolog(Donu' avand cataracta),cu controlul aferent,dar...Cum sa ma descurc eu cu mandra-n brate si cu el nevazand din cauza picaturilor...cum ???
Azi m-am enervat si la gradi caci ia dat educatoarea o poezie ffff grea pt el,care il complexeaza fiind f lunga si cu litere pe care el le poceste dar ea e tampa rau...i-am explicat caci daca vrea ca Bodo sa spuna poezie sa-i dea o strofa mai pt el sau il invat eu o poezie 

Vine vara si-s fara logoped
Dar o sa gesesc si loc de dat cu capul pana o sa gasesc iar banuti pt terapie in particular (in timpul anului scolar face gratuit)
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
yoannamarie spune:
Buna, fetelor!
Mey...cand am spus ca sunt intr-o dunga...n-am glumit....
Nu, nu... Am deschis computerul pe la orele 14.30-15.00, in intentia de a posta pe topic si...uite cat e ceasul... si eu abia tastez primul rand... Pai cum Doamne (?!)...daca am adormit in fata monitorului... Asa, ca o baba senila...! Am facut ochisori (draga de mine...ca-s micuta si neajutorata...) acu' 10 minute si...am o moaca de am speriat copilu' din dotare... Abia ce s-a trezit si ea si... era sa readoarma instantaneu... Juma' de fata imi e turtita ca o clatita si rosie ca racul (biroul neted si fara cusur...sa traiasca!). Iar coama mea divina...pletoasa in urma cu ceva zile, raschetata la cativa cm, azi...(v-am spus ca m-am tuns, nu?!) arata ca dupa bombardament... Imprastiata in toate "directiile cardinale".... M-oi fi scarpinat cu grebla, in timp ce dormeam?! ...de arata asa...caci, nu pot sa-mi explic...aceasta atitudine revoltatoare...
...Sa nu mai spun cat sunt de intepenita si ca, primul lucru pipait a fost...partea dorsala (va rog sa ma scuzati...
) caci nu o mai simteam integrata... E, inca, acolo dar ..."locatia" e rosie si dungata...de parca is zebra in devenire... De la scaunul pliant, de lemn lacuit...am capatat modelul... Cred ca m--au ajuns "urarile" soacra-mii...
Caci de la ea is cadou, scaunele (mai am vreo 5...) In rest, numai de bine de ea...!
Pai...da...daca n-am "scaun directoricesc" d'ala de piele, cu masaj etc... I-am spus sotului...da' mi-a spus ca scaunele de la "mami" lui, ce au? Ca ni le-a dat cu drag...
Ma rog...
Acum, in timp ce tastez stau pe o perna cat juma' de camera... da' ma gandesc sa-mi pun una si pe birou...pentru orice eventualitate!
Ma duc sa-i dau fii-mii o gustarica, dupa care citesc din urma (recitesc...) si postez... Asta...daca nu adorm, iar! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
katty spune:
Annie, nu mai am pricomigdale...dar v-am ademenit cu niscai suculete!!!
sa aduci poze de la KG Day, vezi ca am invatat
?
Dodo, ma bucur ca ai terminat cu dosarul Isabelei, iti tin pumnii sa fie ok si cu cel al lui Bodo! Ma gandeam la educatoarea care i-a dat poezia lui Bogdan, e aceeasi de te nemultumeste mai tot timpul, nu? Nu poti face nimic in privinta asta?
Yoanna, tu esti o sursa nesecata de amuzament, imi plac postarile tale... mi te si inchipui adormita cu capul pe birou!!!![]()
Cat despre scaunele socrelei, nu ma bag, no comment, caci cu soacrele nu te pui!
_
varsta lui Andrei
catutza spune:
hello!
va
sper ca nu ne0ati uitat ![]()
am fost in excursie ieri si a fost frumos, obositor dar frumos, o sa pun cateva pozici la semnatura ca sa o vedeti pe Bioasa mea.
Adriana , felicitari pentru Catalina ta
si tinem pumnii pentru mai departe!
Katty , sunt indragostita de pozele voastre de la Visinesti, e super bine ca aveti unde sa mergeti sa va relaxati.
Annie , sa ne spui cum a fost la serbare 
Gabi ,
pentru educatoare
Raluca , ceva poze nu ne arati?
Daria , voi cum sunteti? ce faceti?
Danny , la voi se da ceva pentru 5 iunie? la noi nu se aude nimic inca dar in alte parti se aude ca se dau bonuri iar. eu sunt multumita de libere dar nu zic nu si la bonuri ![]()
Ioana , ce petrecareti sunteti voi
ceva pozici noi?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
Seara buna la serbare a fost SUPER, Dr. CLaudiu a fost de milioane, va pun si poze dar no sa vedeti auziti cum a spus Problem , el spune Probrem (eu nu pot sa spun ca el) si cum consulta printesa si ridica maineile in semn ca e ok, si nu stie ce are, a primit o gasca de felicitari , dupa cand il vedeau pe Domnul Dr..
l-am scaos la hilton pt trataie ca a fost un DULCE
Cata nu team uitat, eu una credeam ca neai uitat tu. cum e Bia?
katty, fara pricomide
miai rupt inima , dar mai dai, da?
Ioana
cum te mai simti dupa somnicul de dupa masa? nu poti sa pui PC mai pe langa pat ? sau poate nu ca esti amuzanta la povestit
merg sa pun pozici !
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.