Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

fetelor
tuturor puiutilor pe care i-am ratat la urari!

Alinuk,la multi ani!

Porumbita,eu stiu de caruciorul McLaren ca e fffffffffff usor!
l-am vazut la Mothercare din Mall Vitan

Lisa,eu beau bere fara alcool si e ffffffffff bunaaaaa!

Asaaa..multumesc pt felicitarile pt masina,este un Mercedes Viano,7 locuri si merge brici...ma dau cu ea de 3 zile si nu ma mai satur!!!
va pup pt ca ma duc sa bag de o placinta cu mere!
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sa ai noroc de masina noua!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Lisa, da in poza aia imi citea molifta ca sa pot intra in biserica la botez...nu m-am dus la 40 de zile si mi-a citit-o inainte de botez. Cum a fost botezul la voi, aveti poze?

Alina, s-a schimbat Geo, are o freza noua . Am vazut si pozele de la botezul Sabinei, f frumoase. Pp ca tantile alea din poze erau ursitoare? Eu n-am auzit de obiceiul asta pana acum, ele ce fac la botez? Spun ceva anume? Oricum, arata bine in poze

Crisspolis, f frumoasa gradina din spatele blocului! Parca vb de impartasit, noi l-am impartasit pe bebe a doua zi dupa botez, inainte de baie, cica asa e obiceiul, dar parintele nu i-a dat vin, avea ceva special pt bebei, nu stiu exact ce, era un lichid rosu, probabil suc

Ariya, sa stapaniti sanatosi masina si fara incidente!

Roxana, da, noi am avut botezul acasa. F multa lume, a fost putin aglomerat, dar s-a stat si afara ca aveam totul amenajat, a fost ok. Oricum a fost multa treaba si inainte si dupa, dar zic eu ca s-a meritat, lumea s-a simtit bine si noi la fel. Bebe a fost si el f vesel si la biserica si acasa, deci i-a placut si lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Sunt suparata .....
Am fost la control neurologic cu Sabina (preventiv dupa cazatura aia de acum 2 luni). Din fericire nu are nimic legat de cazatura...INSA dupa consult Dr nu a fost ff incantata pt ca:
- nu deschide bine palma stanga cand da sa prinda jucaria
- are fontanela prea mica pt varsta ei
- are circumferinta craniana la limita inferioara (40 cm la 4 luni si jumatate...nascuta cu 35 cm)
- nu a vrut sa se rasuceasca fiind pe spate iar eu dandu-i un deget (desi acasa face asa ceva dar acolo nu a vrut ea si pace)

Si am venit acasa morcovita...si plouata de parca mi-a turnat cineva o galeata de apa in crestet

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Alina si ce a zis dsoara dr ca e de facut?adik bine bine nu le face , dar le va face pt ca ...in rest am vtz-o si e ok fata!Capul sus domne!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multam de sugestiile pt carucior!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

alina, si ce ti-a sugerat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

acum o sa revin cu o problema careia nu i-am dat pre amare importanta cand eram gravi dar care acum ma framanta: CARUCIORUL

noi avem un carucior no name primit de la niste prieteni, care nu merge prea grozav plus ca e cam lat si e chin sa il bag in lift; in 90% din cazuri am luat pe bb in wrap sau sling (si recunosc ca asa voi proceda si in continuare pt ca imi e multt mai comod) insa de 2-3 sapt ma lupt si cu caruciorul ca sa il obisnuiesc in ideea sa il mai scoata si altcineva afara (sotu sau mama sau soacra) pt ca eu o sa incep sa am program cat de cat regulat munca;

insa si sotu si mama spun ca nu pot cu caruciorul actual (recunosc ca si eu ma chinui cu el, bb sta fara probleme dc nu ii e foame); si ne-am decis sa luam altul;
insa efeciv nu stiu spre ce sa ma uit;

ma gandesc ca ati avut timp sa va faceti o idee cu privire la carucioare asa ca va rog frumos din experinta voastra ceva sfaturi;
bb face 4 luni sapt viitoare si are deja 7200g si 65-66 cm si as vrea un carucior nu f greu, care sa intre in lift si sa il pot folosit pana la 2-3 ani (dc o sa vrea asa mult sa stea in el)

Multumesc anticipat

MCLAREN,fara doar si poate... e fff usor si f usor manevrabil.Acum am un Jane,dar e destul de greoi,insa cum mai creste un pic asta mica,il am in vedere...

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Buna seara dragele mele.Nu am mai intrat de ceva timp pentru ca Mariuca mea e din ce in ce mai agitata si mai plangacioasa.Cred ca dintii sunt de vina.Citeam pe aici ceva de plictiseala.Eu nu am timp de asa ceva.Mereu sunt in priza.
Fata mea a inceput sa pape ceva mai bine.Am inceput si noi de ceva vreme cu sucul de morcov si mar baut doar cand avem chef si ne chinuim cu cerealele papate cu lingurita.Am bagat de curand in suc si pulpa de piersica si parca bea mai cu placere.Ma minunez uneori cand vad cat papa bebelusii mancaciosi.La mine va trece vreme multa pana va accepta sa manance ceva cu lingurita.Am vazut ca la Miere din prima a acceptat si chiar a mancat si singur.
La mine sunt numai scuipaturi.Ma face toata numai cereale.Eu i le dau, ea le scuipa sau le impinge cu limba afara.Mai nou se face ca tuseste.E o smechera.Dar mami o lasa cateva zile si o luam de la capat cu rabdare.Ma gandesc cand o sa incepem cu supa ce va fi.
In ce priveste dezvoltarea motrica eu zic ca sta bine.Apuca tot si duce la gura, se tine de degetele mele si o ridic in fundulet si mai nou e tot un chin cu intorsul pe burta.Se intoarce toata mai putin capul.Asta-i mai greu.Gangureste si chiuie de mama focului si cand se plictiseste o da in plans.
Baleste mult si-si mananca pumnii si degetele.
Cam atat despre noi.
In legatura cu ceaiul eu i-am dat doar cand a fost cald afara.Eu i-am facut ceai de colici fara zahar.I-am dat si apa fiarta dar nu-i prea place.
Eu mai am o problema.Maria are gaze multe si toata ziua e razboi la fundul ei.La voi e la fel?Care o fi cauza.
Va pupacim

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Daca ii dai inca san fii atenta la ce maninci,de aici vin gazele,daca ii dai biberon,sa ai grija sa nu agiti biberonul sa nu ii intre bule de aer...Si carla mea are,mai si plinge uneori ca nu iese ,insa trec...
Succes si rabdare cu dive...si eu ma gandesc sa incep cu suculet de mere.

Carla
Povestea Carlei

Mergi la inceput