Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina1976 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ingrid70
Da, la fel cum ilogic este sa bei un suc de sete sau sa bei o bere de sete! Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009 |
DA, dar ce buna e o bere rece cand ti-e seteeee...eee
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Porumbita spune:
acum o sa revin cu o problema careia nu i-am dat pre amare importanta cand eram gravi dar care acum ma framanta: CARUCIORUL
noi avem un carucior no name primit de la niste prieteni, care nu merge prea grozav plus ca e cam lat si e chin sa il bag in lift; in 90% din cazuri am luat pe bb in wrap sau sling (si recunosc ca asa voi proceda si in continuare pt ca imi e multt mai comod) insa de 2-3 sapt ma lupt si cu caruciorul ca sa il obisnuiesc in ideea sa il mai scoata si altcineva afara (sotu sau mama sau soacra) pt ca eu o sa incep sa am program cat de cat regulat munca;
insa si sotu si mama spun ca nu pot cu caruciorul actual (recunosc ca si eu ma chinui cu el, bb sta fara probleme dc nu ii e foame); si ne-am decis sa luam altul;
insa efeciv nu stiu spre ce sa ma uit;
ma gandesc ca ati avut timp sa va faceti o idee cu privire la carucioare asa ca va rog frumos din experinta voastra ceva sfaturi;
bb face 4 luni sapt viitoare si are deja 7200g si 65-66 cm si as vrea un carucior nu f greu, care sa intre in lift si sa il pot folosit pana la 2-3 ani (dc o sa vrea asa mult sa stea in el)
Multumesc anticipat
roxanaz spune:
gagici, va-mpupez
iar am timp de scris... in curand o sa mi-o iau in cap, zau
multumesc frumos de urari de sanatate lui Pat, dupa ce s-a trezit sambata a fost ca nou. noroc ca ei se refac atat de repede..
Lisa, e mai bine Ana cu suptul? io zic sa o lasi sa ii fie foame bine... si asa accepta din nou sanul.....
Iulia, bine ca a venit pasaportul Carlei! (ai luat de la gymboree si rochita aia albastra cu bulinute? )
Jasmi, sper ca te odihnesti acum... refacere rapida!
Mara, bravo ptr indemnizatie, se vede ca cei de la braila se misca mai normal...
Patricia, nu stia copchilu cum sa ceara haine noi . si daca mai aud din astea cu ingrijoratul ca doarme prea mult ti-o trimit pe fi-mea pachet . ca iti trece dupa ce te trezeste de cvreo 3 ori pe noapte....
Anca_ bine ati revenit si sa va fie de bine botezul... tu ziceai parca ca il faceti acasa, nu?
Alinuk, la multi ani fericiti!!
Bee, moaaam ce faza cu soacra-ta....
Ioana (asparagus) welcome back... sa va fie de bine botezul|!
Porumbito, eu iti recomand inglesina trip (ff usor), chicco liteway (tot asa usurel, dar nu asa usor ca inglesina). pe ultimul il iau si eu ptr Eva pe considerentul ca imi intra in portbagaj (eu am masina mica de oras si trebuie sa testez toate carucioarele din punctul asta de vedere)
cami_antonia spune:
porumbita eu iti recomand QUAX .. nu este o firma mare ... e chinezeasca... dar crede-ma ca e atat de usor ... se strange f usor ... si e destul de lat cat sa il folosesti mai multa vreme ... noi l-am luat de la bucuresti de la babycomfort ... un magazin sub podul giulesti ... da cred ca il gasesti expus si pe net ... e singurul care s-a carat super simplu si usor ...
Camelia
DarkBendis spune:
Porumbita, eu sunt f. multumita de Bugaboo Bee-ul meu, e mic, compact, usor si se strange fara probleme, si avem si termen de garantie de 2 ani la el, baiul e ca nu-i prea ieftin. Altfel, imi place mult Iglesina Trip-ul sau carucioarele McLaren (au cam 5kg si un pic), am prietene care au McLaren si sunt f. multumite cu ele.
Asparagus, felictari pentru botez! Foarte frumoase pozicile
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alina1976
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006) Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
ingrid70 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Porumbita
|
ingrid70 spune:
Am apasat pe Enter din greseala....Deci, avantajul ceaiului este ca pot sa-i dau in el Ca gluconat pe care nu-l vrea nici gol si nici in apa,iar siropul de colici pe care inca il ia, Colic Baby, si care trebuie dizolvat intr-un lichid, il dizolv tot in ceai, ca in apa nu vrea!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
lisa79 spune:
ALINUK
LA MULTI ANI!!!!!!!!
La multi ani si licuricilor sarbatoriti azi
da fetelor,multumesc...Anusca mea si-a revenit,maraie,dar n-are cu cine. a dormit destul de rau azi-noapte,se tot foia,nu stiu de ce,dar si cand am luat-o langa mine in pat tot asa a facut,eu cred ca incep dintisorii sa mocneasca ca roade TOT!!!
ieri am alaptat-o exclusiv si n-a murit de foame,azi tzitzi arata mai plini!
zicea cineva de o ...si io vreau.
baaai,nu va zic,ca eu nu beau de fel,da in sarcina si de cand cu alaptatul jur,ca am o pofta de bere,mai ales cand il vad pe Cristi ca bea cu pofta...poate ii prind gustul
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!