Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bee, si eu zic ca te astepti prea mult de la fetita ta mignona sa ia 350 gr in doua saptamani. Bebele meu care in prima luna a luat 1300 gr si in luna a doua 1700 gr, in ultimele 3 saptamani a luat doar 350 gr. El acum are 3,5 luni si deja, de 3 saptamani, deci de la 2 luni si 3 saptamani, i-a incetinit ritmul de crestere.
Si eu sunt ff pro-alaptat, tu faci cum vrei, dar eu nu cred ca fetita ta, care are deja 4 lunite si e mai mignona, poate lua 350 gr. in 2 saptamani!
Nu stiu ce e cu doctorii astia, se uita intr-un grafic si dau verdictul. Ei nu stiu ca sunt femei de 1,45 cm si femei de 1,88 cm. Si femei de 45 de kg si femei de 150 kg, cum pot, ca si bebelusi sa fie la fel? Sau baieteii sa ia in greutate ca fetitele.
Eu cand eram mica eram f slaba in comparatie cu sora mea, care a fost mereu o grasuta. Acum eu am cu 20 kg mai mult ca ea.
Eu nu cred ca fetita ta are ceva in neregula. Deja ii dai completare. Cred ca e cam radical sa renunti de tot la lapticul tau care o fereste de boli! Asta e sfatul meu, dar tu faci cum doresti!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee cred ca Ingrid a punctat foarte bine si are dreptate cu greutatea. Eu zic sa faci cum crezi, poti sa renunti si la lapte, dar nu te mai stresa ca eu nu cred ca e nimic rau, sa stii ca nici Vlad nu a mai luat mult in greutate.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

La multi ani

Daria Iulia bb de Cris30
Ioana Alexandra bb de Olgavart
Alexandru bb de Micola
Stefan bb de Carmen Marieta
Isabella bb de Dobre Claudia
Ainoa bb de Edinuta

si tuturor Elenelor si Constantinilor.

Multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata...de 3 zile sunt buimaca.Andrei a urlat efectiv zilele astea , nu stiu ce a avut.Acum inca doarme.Aseara a adormit f greu dupa 2 ore de plans.Metoda traditionala cu lasat copilu sa planga apoi luat in brate pus la san si nani nu a functionat.Urla imediat ce il lasam singur in patut.In final pe la 11 juma l-a adormit Radu leganandu-l in scoica.Imi e si frica sa se trezeasca.Ma tot intreb dc are ceva de nue deloc multumit puiul de om, dc il doare ceva..sigur ca si eu sunt obosita si calarita dar nu asta ma nemultumeste acum ci dc el are ceva.Incerc sa mi zic ca dc era ceva serios nu dormea, nu kk, nu pipi, nu papa.Sa vad ce zi ma asteata.
Azi ma misc...vreo cativa km buni de la Gorjului la Orizont in Dr Taberei sa mi duc dosarul de intrare CIC.Asta pt ca ai mei superbi si rari parinti..le e frica sa stea cu Andrei pt ca ..plange si nu mai doarme non stop ...Asa ca nu am incotro si ma misc cu pui cu tot.In fine, poate plimbarea il va ajuta ca de luni dimin o tine numai intr-o nemultumire.Afara insa tot mai adoarme.Va pup o zi muuuult mai usoara

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

LA MULTI ANI LUI COSTICA AL MEU!!!!!!!!!! Azi avem dubla sarbatoare: implinim 4 lunite si ne cheama si Constantin!!! Si pe tati il cheama! Si, "cateodata" si pe mine... zic "cateodata" pentru ca eu sunt sarbatorita de Sf Constantin doar de ai mei...Ma cheama Cosmina, pentru ca pe nasul meu il chema Constantin si au zis sa nu-mi spuna Constantina, ci au mai "cosmetizat" ei un pic si a iesit Cosmina... numai ca nu toata lumea considera ca vine de la Constantin... in fine...cand eram mica faceam o tragedie din asta, acum nu ma mai intereseaza asa de mult, eu tot ma "sarbatoresc " azi..de asta i-am si pus lui Alexutu numele Constantin ca sa fie nume de sfant exact ca numele Sfantului, sa nu mai fie discutii.

in alta ordine de idei, astept sa se trezeasca puiul sa-l duc la impartasit si spoi la vaccinat. chiar...e vreo problema: impartasanie? (deci vin) si vaccin in aceeasi zi?
irina, poate ii dau dintisorii lui Andrei, ca noi asa avem program de maraiala in fiecare seara si diminieata, de la 6 la 8 sau de la 7 la 9...

LA MULTI ANI pentru:
DARIA JULIA
IOANA ALEXANDRA
STEFANUT
ISABELLA
ANIOA
si inca o data, COSTICA al meu

SI LA MULTI AI TUTUROR ELENELOR SI CONSTANTINILOR!!!!!!!!

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bee,eu mai mult citesc,daca am timp,dar in general nu prea am.Dim ne trezim pe la 7-8-9,depinde.Papam laptic,apoi pe la 10-10,30 papam fructe cu cereale,apoi nani..o ora sau 2 jumate.Apoi pe la 11,30-12 si ceva se trezeste, papa,ne jucam si tot asa.Acum iesim doar seara afara ca in timpul zilei mi se pare groaznic de cald.Seara,iesit afara,baita,papa,nani.Sunt zile cand doarme in 3-4 reprize de cate 1-2,chiar si 3 ore ore si sunt zile cand doarme in reprize de 10-15 min si e ff activ de seara pic lata.Dupa ce adoarme el seara ma apuc de ordine prin casa in timp ce al meu gateste si uite asa trec zilele de nici nu-mi dau seama..
Acum se intoarce si de pe burta pe spate si se taraie in genunchi si pe coate,asa ca vreau sa-i pun in living niste paturi pe jos sa poata misuna in voie caci in pat mi-e frica sa-l las,chit ca patul nostru are cam 2 m.Plus ca David nu sta singur,trebuie mereu sa fie cineva cu el,sa-i vorbeasca,sa se joace cu el si evident trebuie f atent supravegheat.
Legat de greutate,mie drita de fam care e si pediatra mi-a zis ca trebuie sa ia 700g intr-o luna si ca la 5 luni trebuia sa aiba 6100 si mi-a zis ca este peste indice si ca ar fi cam grasut,ceea ce mi s-a parut aberant,ca doar ma uit la el si nu este deloc grasut,este un copil normal.(se poate vedea si-n poze de altfel
Eu zic sa nu te mai stresezi ca pierzi si lapticul tau,daca ea papa,este vioaie este ok.Mie toti drii mi-au zis sa ma ingrijorez atunci cand nu papa deloc,cand e apatic si daca nu pune deloc pe el intr-o luna.Pt ca si David a avut luni cand a luat 1300g si luni cand a luat 6-700g..Insa neavand cantar,nu l-am cantarit in fiecare zi sau sapt.
Poate cand o sa incepi diversificarea se vor schimba lucrurile.David papa fructe la greu,supa n-o suporta deloc asa ca nu l-am chinuit..nu vrea,nu-l oblig.I-o pun cu legumele si ii fac piure si asta e.Si drita mi-a zis ca daca nu-i place ceva sa nu-l oblig.In schimb e innebunit dupa fructe.Cu legumele insa nu se omoara,decat daca-i pun mai mult morcov si mai putin altceva.
O sa fie bine,ai sa vezi.Multa sanatate si putere.

Vreau sa urez si eu la multi ani tuturor ce-si serbeaza azi ziua onomastica,dar si piticilor ce implinesc azi anumite lunite.Multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Multumim inca odata pt urarilr de bun venit!sunteti niste scumpe!

tutror licuricilor care implinesc azi lunite!

Flo_nu stiu daca te ajuta la ceva ,dar parerea mea este sa nu te ingrijorezi!Ainoa mea prima luna a luat 1050 de gr,apoi 870 de gr si in ultimele 3 sapt 150 de gr!nu sunt genul care sa cantaresc copilul saptamanal ca altfel eu una cred ca a-s lua-o razna ,dar recunosc ca m-am speriat si fuga la pediatru!(vreau sa spun ca aici bebe trebuie sa ia intre 600 si 900 de gr pe luna,aici asa e normal)a controlat-o a vazut ca e f zambareata ,puternica nu diaree ,nu plans si mi-a spus sa ii dau complementare cam doua bibi pe ziiintai sa ii dau piept iar apoi bibi si daca nu vrea atunci sa ii dau cu lingurita!nu cred ca laptele meu are ceva pt ca ma hranesc f bine ca si lunile trecute,dar vezi fiecare copil are figurile lui!nu inteleg cum 2 luni lua bine si acuma nu!Copii au si perioade cand stagneaza si nu i-au in greutate dar asta nu inseamna ca nu sunt sanatosi!
nu te simtii cu nimic vinovata,pt ca nu suntem toti la fel fiecare suntem unici in felul nostru!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Daria Julia de Cris30, Ioana Alexandra de Olgavart, Alexandru Constantin de Micola, Isabella de Dobreclaudia, Stefan de Carmen Marieta si Ainoa de Edinutza

LA MULTI ANI tuturor care-si serbeaza azi ziua numelui

Noi azi avem zi de cantarit si de facut curat ca deseara avem musafiri (sora lu' tati care sta in Olanda)... si maine iar avem musafiri. Maine suntem gazde de mamici si copilasi (3 mamici+5 copiluti) asa ca trebuie sa "pregatim terenul" (sunt curioasa cum o sa reactioneze pisicile, am inteles ca 2 dintre fetitele care vin la noi sunt mari cat-lovers)

Lily, cred ca ce ai e inceput de mastita, in orice caz fuga-fuguta la medic. Eventual intreaba-le si pe fetele de la Alaptatul Help-line poate vin cu ceva idei sau iti spun cum e cu alaptatul in asemenea situatii... dar neaparat trebuie mers la medic.

Ledi, ce bine e dezvoltat David! Deja se taraie ... wow! Pai azi-maine o sa se ridice sa o ia la plimbare

Irina, mult succes la marea operatiune de depus dosarul pentru CIC. Offf ce aiurea e cu birocratia asta! Sper sa mearga toate bine si sa-ti accepte aia dosarul fara probleme (ca vad ca nici ei nu stiu uneori ce hartii trebuie). Noi ne-am obisnuit sa-l luam pe bebe peste tot cu noi, ca nu avem cu cine sa-l lasam - nema familie disponibila, prietenii lucreaza toti si oricum, cu vreo cateva exceptii nu prea au experienta copiilor. Dar intr-un fel e mai bine asa... am descoperit ca nici nu imi place sa fiu "fara bebe dupa mine" Aoleu ce o sa ma fac din toamna de cand voi incepe serviciul... da' mai bine nu ma gandesc la asta!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitol nou!!

Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput