Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
lisa79 spune:
sa nu va aud ca va dorm puii pana dimineata a mor de ciuda
. iara sunt ZOMBI!!! din 2 max 3 ore mi s-a trezit,asta e...crestem noi![]()
pusiketa,La Multi Ani!
vreau si eu girafa,azi merg la magazin![]()
hai va pup ca e superb afara si iesim si noi
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
anca_ spune:
Lisa, poze de la botez?
Eu am vazut girafa la magazin mai demult, dar mi s-a parut cam scumpa. Acum ca va aud cat succes are m-am hotarat sa ma duc sa o iau. ![]()
bebelusi spune:
Fetelor eu pun deja scutec in carucior. Nu pot sa spun ca se uda, dar se cam incinge
Mie mi se pare cam scumpa chiar asa succes are girafa???
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anca_ spune:
fetelor, voi cand ati facut prima impartasanie? Noi am fost a soua zi dupa botez, inainte de baita...dar am mai auzit si alte variante...intreb ca trebuie sa botezam si noi in curand si sa vedem cum e mai bine. Pt mine e totuna, dar mai sunt si bunicile prin zona si pt ele conteaza mai mult traditia.
Carmen_Marieta spune:
Buna seara mamici si licurici,
In primul rand vrem si noi girafa... numai ca am gasit-o pe Dinobebe costa 50 ron, dar trebuie sa faci comanda de minim 150 ron ca sa nu platesti transportul...
, maine sun la ei sa vad cat costa transportul, daca nu-mi convine poate comandam o fata mai multe si apoi ne intalnim sa le impartim(fetele de prin zona
).
Acum, noi azi am mers la dr. ca aseara Stefan urla de a trezit tot blocul, si ca sa vedeti ce mama denaturata sunt INCA ODATA copilul meu plangea de foame 

, laptele de la san nu-l mai satura, concluzia AVEM COMPLETARE, pe care nu o prea accepta..
Deci azi la cantar avem 5300 g, am luat doar 200 g in 3 saptamani...
vedem cum se prezinta pe 28 mai cand mergem la control.
In rest e bine, a, si am uitat cica avem si un mic dop de ceara in urechiusa!!
Voi cum ii curatati urechiusele?? La baie cum procedati?
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
rein spune:
La multi ani, Pusyketa! poate ne spui ce mai faci, iti trimit un gand bun, sper ca esti bine.
IrinaC am hotarat sa iau altfel de botosei -care nu sugereaza pereche si voi da unul de cuplu si cate unul pentru persoanele fara pereche. Mi s-au parut haiosi din multimea de oferte si pentru bunici sunt o amintire draguta pe langa pozele cu nepotei
.
Si mi-a placut cum spui tu acolo cu masura in toate. Da' ma gandeam acuma ca ce ne facem, ca fiecare are masura lui si nu exista ocaua universala...
Voiam sa va spun ca l-am adus de pe la bunici pe Petru, baietelul nostru de 2 ani.
Fetelor este atat de frumoasa aceasta varsta! vorbeste usor stalcit dar vrea sa spuna multe pentru ca a acumulat ceva in astia 2 ani, are si de intrebat multe ca acum incepe sa faca si conexiuni adevarate, cu motricitatea e la maxim, se catara si se juleste cu spor, ce mai, e un deliciu de urmarit, ma simt uneori la camera de ras dar trebuie sa ma abtin ca el e tare serios. Face si diverse trebusoare exact cum le facem noi se vede ca ne-a urmarit temeinic, isi doreste insa sa faca mult mai multe decat puterile lui mici, ideea e ca nu refuza nimic din ce i se pare provocator si crede ca totul e bine, toti sunt pentru a-l iubi si a-l face fericit. Nuu nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand va descoperi lumea reala.
Va doresc sa va bucurati cu aceeasi intensitate de copiii vostri la aceasta varsta! stiu ca sunt mamici care au trecut prin asta, dar fiecare copil e diferit si bucuria se inmulteste.![]()
rein spune:
Carmencita, imi permit sa te intreb, de ce nu-i dai mai des laptele tau decat completare, ca tot vorbiram ca ai...?
anca_ spune:
Carmen_Marieta, eu ii curat urechiusele dupa baie, cu betisoare de alea speciale pt bebei, sunt mai groase si doar putin la varf mai subtiri. De obicei ii intra apa in urechi, eu ii fac baie cu multa apa, cateodata in cada plina facem inot (copiat ideea dupa videourile de la Alina
) si atunci intra sigur apa in urechi. Dupa ce iesim de la baie curatam urechile cu betisoare si e totul ok.
asparagus spune:
buna fetele, vad ca v-am facut pofta cu Sophie![]()
![]()
Ce sa zic, pentru Romania e intr-adevar cam scumputa, pentru noi insa e normal pretul, orice jucarie cat de mica incepe aici de la 6-7 euro in sus.
Noi ne-am facut bine in sfarsit, nu mai avem probleme cu scaunele dese. Daca incepe sa-mi ia iar si in greutate, ar fi super. Oricum, vorba lui doctorila ieri, nu trebuie sa-mi fac griji, ca nu e numai piele si oase
Am avut ceva rezerve, slava Domnului!
Noapte buna va doresc, cu cat mai putine treziri.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
Ramonika spune:
nu stie nimeni cat se da la un botez? 
ma gandeam ca voi ati avut botezul recent si stiti exact ce si cum.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki