Licurici de ianuarie-februarie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
DarkBendis spune:
Asparagus, o mai are si una dintre fetele din Canada
Se pare ca Sophie (jucarie frantuzeasca) a ajuns in toate colturile lumii, si nu e de mirare, e foarte iubita de copilasi.
Alina2700, o poti comanda pe Sophie de pe Amazon, uite cei de aici zic ca livreaza si in Olanda:
http://www.amazon.co.uk/Vulli-Sophie-the-Giraffe-Toy/dp/B000SOG7BY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=toys&qid=1242736466&sr=8-2
Pusyketa, LA MULTI ANI 

Ledi, bine ca e OK David si s-a ales doar cu sperietura 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ramonika spune:
salut fetelor,
am si eu o intrebare. cam cat se mai da de cuplu la un botez care se face la restaurant? stiu ca depinde derestaurant, de mancare etc, dar as vrea sa stiu asa, in mare.
multam! 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
dya-dy spune:
Buna Fetelor
Dark, felicitari pt achizitie! Arata super...vreau si eu- stii ca sunt innebunita acum de jucarii.
Si aprope de girafa...o caut si eu pe net! Poate trimit si in Israel!
Am fost si noi la doctor, micutza are 5 kg la 11 saptamani, a zis ca e ok, ea urmeaza curba ei de crestere, deci e bine.
A sucit-o pe toate partile, mi-a arata cum sa-i fac gimnastica- si mi s-a parut interesant -iar la un monent dat a luat-o de maini si a ridicat-o sus de tot- la care eu am tras un tipat! 

Mi-a zis sa nu incerc eu acasa....
Dar de ce a tras-o asa????
In fine, m-a sunat sefa sa-mi spuna ca mi-au redus salariul cu 5% ...na, criza asta! Important e sa nu dea afara.
Apropo de vaccinul Rota....mai am doar saptamana asta sa-l fac...ca se face pana la 12 sapt.
Leditia- imi pare rau ca ai tras asa sperietura- bine ca e micutzul OK.
Alina1974- Sabinutza ta e o dulce si chiar arata ca un copil super normal, desi nu sunt medic si nici nu am vazut-o in realitate- unii doctori lasa rau de dorit!
Miere- hai mai vino pe aici, noi te asteptam cu drag- Sincer, ne lipsesti!
iuliacris spune:
Dya, la noi se da pana la 14 saptamani si 6 zile, see
http://www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/rotavirus/default.htm#vacc
probabil ca in Israel e diferit.
Roxana, nu am luat si rochita albastra cu buline, you are safe
. Chestia e ca la Gymboree aveau reduceri dupa Paste si am luat-o f. ieftin, cu 9 dolari, n-am putut rezista, desi am zis ca nu-i mai iau rochite ca are prea multe si nu stiu daca ajunge sa le poarte.
Bebelusi
. Ma tem ca o sa ajung sa-ti dau dreptate, azi noapte Carla s-a trezit din 3 in 3 ore, cum n-a facut de la incepuri...
I-am facut Carlei baie in cada mare si i-a placut, a fost un pic surprinsa la inceput de atata apa, dar n-a protestat. Imi pare tare bine ca-i place apa.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
iuliacris spune:
IrinaC, tare mi-a placut poza asta
http://picasaweb.google.com/irinacostache.c/BotezAndreiFotograf#5337404815646602658
ce frumos te uitai tu la Radu...
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
DarkBendis spune:
Ufff.. am venit si noi de-afara cam uzi (de fapt eu, ca bebe a avut raincover).. ca ne-a prins ploaia.
Dya, uite ca am gasit un ebay dealer care expediaza si in Israel.
http://cgi.ebay.co.uk/BNIP-SOPHIE-THE-GIRAFFE-NATURAL-RUBBER-TEETHER-TOY--NEW_W0QQitemZ270378692345QQcmdZViewItemQQimsxZ20090423?IMSfp=TL090423136003r15600 

Dark Bendis
Our Goblin Prince
bebelusi spune:
Iulia stai linistita ca o sa isi revina, noi acum dormim de la 10 seara pana la 7-8 dimineata. Mananca si doarme imediat pana la 11. Daca nu doarme la 7, doarme de la 11 somn de 2-3 ore apoi pe zi se joaca si mai doarme dar mai putin.
Pusyketa La multi ani!!!sa stii ca ne gandim la tine, poate mai intri sa ne mai spui ce mai faci.
Fetelor am iesit afara cu Vlad pe la 4 si l-am imbracat doar intr-un body cu maneca scurta si cu pantaloni scuri (nu cu chilotel). Cand am ajuns acasa am constatat ca e transpirat de la carucior, cum sta numai pe spate....voi ce faceti??ii mai schimbati si in oras???Nu imi dau seama cum trebuie sa procedez. Vladut in rest nu prea transpira...
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
fetelor pe unde umblati?????????
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Bebelusi, eu sunt pe aici, m-am asezat 5 minute, ca nu mai pot, toata ziua am stat numai in picioare. Ca sa nu mai transpire, pune un scutec de bumbac pe carucior si va absoarbe transpiratia iar bebe va fi uscat.
Eu tare m-am necajit azi, ca bebe nu a avut chef de papa si nici nu am putut sa o pacalesc cu formula la masele de dimineata. Abia mai tarziu a luat ceva. Iar acum tare e maraita, ufff, o fi durand-o ceva oare?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
DarkBendis spune:
Si eu sunt pe aici... ma uit la Stiri si ma relaxez... ca bebe doarme iar bucatareala e gata. Azi am gatit, nu gluma: supa crema de broccoli si pasta con bottarga (o specialitate siciliana, bottarga=icre uscate), ca niciodata avem si felu' unu si felu' doi... +desertul (clatite da' pe alea le-am cumparat gata facute de la Somerfield ca erau la reduceri
)
Pe aici nu sunt temperaturi din astea ca sa transpiri, dar o vazusem si pe cumnata-mea in Italia punand si ea un scutec de bumbac in carucior, tot pentru a nu transpira bebe. 

Dark Bendis
Our Goblin Prince