Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Ellenuta!
La multi ani Eleni!
La multi ani Sofia Elena!
La multi ani Yasmine Elena!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Roli, multumesc.

Eu va doresc noapte buna tuturor. Si in special clopoteilor vaccinati si mamicilor lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Codruta, eu l-as da amestecat.

Diana, esti o femeie foarte puternica si te admir acum chiar mai mult decat pana acum. Cu o asa atitudine Sofia va avea sanse maxime sa recupereze rapid toate lunile de liniste.
Va imbratisam si asteptam sa ne scrii ori de cate ori vrei si poti. Indiferent de starea de spirit pe care ai avea-o.

Ellenutz, Elenita, sa ne traiti ani multi multi fericiti///

Si la multi ani si celor apropiati voua care poarta numele de Constantin si Elena///

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Acum am vazut ce ai scris, Roli. Nu stiam ca la varsta asta nu mai e problema. Bine de retinut. Multumesc.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna seara zuze !

Vali , ici ca ai intrebat de noi ! Cum spunea si Miki , suntem plecate la Campulung si nu am inca net ( sper sa rezolv pb asta sapt viitoare )
Am venit in Buc. in seara asta sa rezolv niste probleme si plec vineri inapoi.
Mi-era tare dor de voi si am citit pe nerasuflate capitolul asta si m-am intristat tare , tare de tot...Diana , nu-mi vine sa cred prin ce treceti . Am trecut si eu cu Sara prin greutati , stiu ce sentimente poate sa-ti provoace gandul ca puiul tau va fi operat , anesteziat ...stiu ce greu trece timpul cand sufletzelul tau este intr-o sala de operatii si il astepti la usa cu inima cat un purice. Ma rog sa-ti dea Dumnezeu tarie si incredere ca Sofiuca mica va fi bine , sa va lumineze si sa luati cea mai buna decizie , sa aveti parte de cei mai buni doctori si de cel mai bun tratament.
Este bine ca ati sesizat problema din timp ( daca-mi amintesc eu bine , aveai mai demult o banuiala in sensul asta , nu ? )...poate va merge bine cu protezele auditive si Sofia va vorbi odata cu ceilalti copilasi de varsta ei. Este foarte important sa poarte protezele...e posibil sa le refuze , sa le dea jos ( stiu asta de la o colega care are un copilas de 3 ani cu acceasi problema ). Ea se simte bine in linistea care o inconjoara si , cand va incepe sa auda , va avea un disconfort ...sper sa treaca repede peste faza asta si sa accepte protezele.
Orice ajutor ai nevoie din partea noastra , fara nici o retinere ...cere-l ! Suntem langa tine si langa puiuta mica si vrem s-o vedem cat mai repede bine.
Multi pupici Sofiei

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Laurici de Piatra si Ema , voi fi si eu joi la BE...vin cu Nemary si cu Daria...Sara este la Campulung la mamaia. Poate ne vedem , noi venim in jur de 10.30

Sa va zic si cateva despre noi...Sara este aceeasi zgaiba vesela , plina de energie , curioasa si nebunatica ...ma termina , trebuie sa stau dupa funduletzul ei tot timpul , mai ales cand o scot afara si orice coltisor este o tentatie , cerceteaza tot si , bineanteles , face numai lucruri interzise...de ex. sa zgarme pamantul cu mainile si sa-si puna tzarana in cap , sa intre cu picioarele in cismea , sa urce treptele si sa le coboare de n-spe mii de ori ...etc. Este plina de julituri in coate , in genunchi...chiar ieri a luat un buff la fel ca buburuza Adela , pe scari de pe a doua treapta incercand sa coboare . A venit in cap si are o ditamai julitura pe frunte si pe nas. Am tras o spaima crunta...mai ales ca a intrat in spasm ...s-a inrosit toata si cateva secunde nu a respirat , apoi a inceput sa urle din toti rarunchii. I-am pus repede gheata si nu s-a umflat ...sper sa nu-i ramana nici semn de la julitura , chiar daca acum arata destul de nasol.

In rest , vesnica problema cu mancarea...dar mai bine sa nu ma mai plang ca devin patetica.
Ce pot sa spun este ca fata mea vrea cu orice pret sa-si mentina silueta de manechin ...are 9600 g si vreo 82-83 cm.
Multumesc lui Dumnezeu insa ca este sanatoasa , vioaie si ...dupa cate vad...destul de isteata. Stie destul de multe cuvinte , mai nou a invatat "mamaia" si "tataia" si le creste pipota bunicilor cand o aud. Stie sa faca precum catelul , pisica , cocosul , oita , vacuta , ratzusca...stie culoarea rosu si galben si ne chinuim s-o invatam pe verde , stie sa-mi arate un degetel cand o intreb cati ani are.
Si sa nu ziceti ca o laud prea mult , sa va zic si partile proaste...nu ne impacam deloc cu olita , nu vrea sa stea pe ea sub nicio forma...dar imi zice "caca" dupa ce face. Este cam rautacioasa cu ceilalti copii, in sensul ca-i impinge , nu-i lasa sa puna mana pe jucariile ei , ii trage de par sau le da "na-na" . Mi-e rusine de atitudinea asta a ei , incerc s-o dezvat dar nu prea stiu cum...nu tine sa-i zic ca "nu e voie " ...mai rau face. I-am mai dat si peste manuta cand am vazut ca a dat intr-un copil dar rade la mine , nu-si da seama ca o pedepsesc. Incerc s-o incurajez sa dea si ea jucariile spunandu-i "mami , da-i cutare jucarie lui x ! " ...i-o da , dar imediat o vrea inapoi , si de-aici incepe incaierarea.
Chiar nu stiu ce solutie sa mai adopt ...voi cum faceti ?

Hai ca iar m-am intins ...sorry !
Noapte buna !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi mari si micuti !

Si o cafeluta pentru mamicile cazute din pat ca mine

Simona si eu voi fi la BE dar la 10.00 ca la 11.15 trebuie sa o iau din loc spre scoala juniorului, daca ma observi alergand pe acolo trage-ma de maneca

Cat despre ce ai intrebat : la un an si jumatate este un pic cam devreme pentru a ii cere unui copil sa imparta jucariile cu placere, ei nu inteleg inca notiunea de schimb, nici de "mi-o dai doar un pic ". Idem cu impinsul, pentru ei este doar o forma de cunoastere nu inteleg ca fac ceva rau.

O data cu inaintarea in varsta vor prinde si aceste concepte.

Pupam Elenele si revenim dupa amiaza

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Diana am citit ieri vestile de la voi, va fi bine, vei vedea, asta si pentru ca tu atragi atata energie pozitiva in jurul tau, astfel ca nimic nu va va sta in cale pt a rezolva problemuta Sofiei!
Va suntem alaturi!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Elle, Eleni si celelalte Elene de aici dragi noua, La multi ani fericiti,cu sanatate si noroc!

Merci de raspunsurile primite si de grija voastra celor care mi au spus sa menajez burtica,!

Eu voi fi la BE la pranz, Gatta si Laura, poate ne vedeeeem pe acolo!

Mergi la inceput

CatiM, eu am stat la o pensiune f draguta anul trecut in Eforie nord, insa nu e pe net... Atentie ca in eforie ca si in olimp ai de coborat o groaza de scari pana la plaja, motiv pt care eu nu merg anul acesta acolo,mai ales cu sarcina avansata.

Despre Ciresica nu stiu multe dar are un restaurant faimos si cam galagios, cu taraf seara, atentie cu galagia acolo, mai informeaza te ,eu vb din auzite doar, n am stat acolo.

suna f tentant hotelul mentionat de LauraI !
Pup!

Mergi la inceput