Pepenasi iulie-august ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 5
ella81it spune:
Buna dimineata!
Isi mai aminteste cineva de noi?Revenim si noi dupa o lunga absenta.Cum sotul e mai tot timpul plecat din tara eu trebuie sa am grija magazin ,de casa de copil si scincer nu mai am nici un minutel liber
Asta e !
Alex cat timp stau eu la magazin sta cu mama.Se inteleg foarte bine
macar cu asta sunt linistita ca stiu ca baiatu e bine.
In rest nimik nou Alex tot 4 dintisori are ,inca nu merge singurel doar tinut de o manuta,nu exista dulap in casa care nu a fost deschis de el.Zice ma ma ,pa pa ,ta ta bum bum la masina si bicicleta.Ii plac mult de tot copii cand mergem in parc e cel mai fericit copil
MAITREYI felicitari ptr. dintisori
CAMY ma rog sa fie totul bine.Si pe mine ma durea des capul cand am fost insarcinata.
ANKA si noi avem acelasi program de somn.Dar noapte se treseste de 2 3 ori in ultimul timp
Cata dreptate ai in ceea ce povestesti
In ce tara m-am intors
sunt si lucruri frumoase dar si fffffffffff.multe urate.Sincer mie tare dor de Italia![]()
TECKY spor la curatenie!Am vazut poze cu Ralu ,o dulcika!
Am vazut si eu pozele cu pepenasi,doamne cum au crescut,nu imi vine sa cred ca a trecut un an.Saptamana asta avem primul sarbatorit daca nu ma insel!
Citesc din urma si revin!
Multi pupici la toti pepenasi!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus am vb cu medicul, mi-a zis ca nu-i normal sa ma doara atat de devreme... asa ca sambata merg la control... Sper sa fie bine ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |
Camy ai incredere ca o sa fie bine si gandeste pozitiv pebtru samburelul tau miscator. Pupici si sa ne spui si noua cum mai esti.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dara_d spune:
Acum sa mai scriu si eu ,ma mai tineti minte??De citit am citit nu am restante, dar nu prea m-am concentrat sa si retin ce s-a discutat.
Am avut o perioada nasoala din mai multe puncte de vedere, s-au adunat toate pe capul meu, unele probleme sper ca s-au rezolvat altele sunt pe cale.
Denisa are deja un dintisor , a fost maraita cand i-a aparut si manca mai greu fructrele dimineata. Sambata a rcait si noaptea deja avea muci aposi care ii picau din nas, temp 38, asa ca i-am dar panadol , nurofen si marimer in nas , am aspirat-o dar nu iese decat apa.Acum e mai bine ,de mancat a mancat nu a facut figuri zilele astea. Ce as putea sa ii mai fac sa scape de muci ?
Azi dimineata am primit la cutia postala DECIZIA de la indemnizatieemisa pe 24 martie, greu rau la astia frate.
Banii pe luna asta nu au intrat inca ,ma verificat si nimic am o boala pe ei frate , ai dreptate ANCA.
A si cireasa de pe tort ca mi-a venit ciclul si de sambata sunt terminat imi e rau si am un flux extraordinar de mare, sper sa nu ajung la vreo hemoragie nasoala, nu e prima data de cand am nascut ca am mai avut de 2 ori pana acum , oare de ce o fi asa ?
Sanatate multa pepenasilor bolnaviori si LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei.
Va pup si sper sa scriu mai des si eu.
dara_d spune:
| citat din mesajul lui iriss27 Caprioara, nici eu nu am ciclu si nici nu da nici un semn sa vina>. David inca suge, destul de mult, zic eu si personal sutn satula de alaptat. As vrea sa il intarc, pe de alta parte ma stresez ca daca o sa faca ceva copilul (vreo entercolita) si va fi vina mea ... El suge noaptea de 2-3 ori, apoi ziua cand nu poate adormi (de fapt e dependent de adormitul la san), cand e nervons, cand nu are ce face... In seara asta a supt de la 19-1 noaptea, cu pauze, evident. Eu sunt la pamant cu nervii, nu mai am rabdare, nu mai pot, m-am saturat! Nu vrea sa bea cu biberonul, in continuare musca tetina si asa mai curge apa, evindet, se face balta tot. Lapte praf nu vrea, am mai incercat un fel de la litle bee, degeaba, alti bani aruncati pe geam. In week-end am fost la Pestera, langa Moeciu, in creierii muntilor, a fost demential. O sa pun poze maine, acum ma duc la culcare, ca pic de somn si am de meditat la tema intarcatului, pup you all. Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze Aventurile strengaritei Yvonne BLOG ![]() Bazar pt Sonia si Andrei ![]() |
Si eu as vrea sa o intarc pe Denisa , ea suge dimineata devreme pe la 5 si apoi seara la culcare cate 30 min. ,dar daca ii dau nu zice nu si la pranz ca sa adoarma.Am incercat la bibe si nu a vrut mai de mult dar saptamana trecuta a luat bibe juma de la tasu si juma i-am dat eu dar maxim a papat 125 ml ,nu a vrut mai mult apoi nu a mai vrut san si s-a culcat leganata.
Dar nu am mai incercat ca nu sunt hotarata sa o intrac as vrea si nu as vrea, parca imi e mila sa nu ii mai dau daca am ma simt eu vinovata voi ce ziceti sa fac?
CAPRI??? da un sfat te rog.
Ma gandesc in concediu tot cu ea la san cred ca o sa ajung, daca nu o intarc , dar asta este vom vedea pana atunci.
Marina_1609 spune:
ILE, inca nu avu loc competitia
noi facem antrenament intens acum. saptamana asta e baby expo, de joi pana duminica. iar noi participam vineri.
parca vad ca ma agit degeaba
, Sofia incepe sa planga daca o las pe jos undeva in locuri publice (iarba, nisip) . O si vad urland pe pista de alergat
iareu facand ca toate animalele fara nici un rost.
pana atunci ma gandesc cu cine ma duc. Sotul nu poate sa mearga cu mine ca a lipsit 3 saptamani de la birou si ar fi culmea sa plece iar....
CAMY, cum te mai simti?
eu am facut un pilaf cu legume si carnita de iepure....hmmm...sa vad ce parere va avea si Sofi
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
boticelina spune:
Pupani grasani la mamici si pepenasi!
somn eu am trecut cam de o saptamana la un somn pe zi, pentru ca pateam exact ca tine Anka, nu mai vroia sa adoarma la 11, sau daca adormea oricum nu mai vroia sa doarma si dupamasa si sfarseam in niste tangueli groaznice seara. Asa ca am mutat somnul de zi intre 12 si 2, cu pranzul dupa ce se trezeste si e foarte bine. E "ideal de obosita"
si pt somnul de zi si pt cel de noapte.
info - au la Carrefour 6 buc. protectii de sertare si 2 buc. aparatori de degete de pus la usi cu 1 leu setul! Luai io ieri...
Vine si la noi vecinu lu' primu' dinte!
Tot sus, of course, s-a fasolit gingia si-n dreapta...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
dara_d spune:
| citat din mesajul lui boticelina Pupani grasani la mamici si pepenasi! somn eu am trecut cam de o saptamana la un somn pe zi, pentru ca pateam exact ca tine Anka, nu mai vroia sa adoarma la 11, sau daca adormea oricum nu mai vroia sa doarma si dupamasa si sfarseam in niste tangueli groaznice seara. Asa ca am mutat somnul de zi intre 12 si 2, cu pranzul dupa ce se trezeste si e foarte bine. E "ideal de obosita" info - au la Carrefour 6 buc. protectii de sertare si 2 buc. aparatori de degete de pus la usi cu 1 leu setul! Luai io ieri... Vine si la noi vecinu lu' primu' dinte! Tot sus, of course, s-a fasolit gingia si-n dreapta...Monica si gargaritza Nancy "If you are unware of your choices, then you have none" |
Felicitari pentru dinti, am vazut poze cu Nancy are niste ochisori albastri superbi

.http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
boticelina spune:
Dara si noi furam cu mucii pin' la chiloti saptamana trecuta. I-am dat doar seara la culcare Panadol si i-am luat preventiv picaturi descongestionante - Vibrocil (pe care nu am mai apucat sa i le pun pen ca au trecut mucii). Eu n-am aspirat-o, am lasat mucii sa curga in voie, ii stergeam cu un servetel cand dadeau sa-i pice in bot sau cand i se inodau sub barba
. Eu traiesc cu impresia ca daca aspir secretiile le stimulez, asa ca nu aspirai nimic. In 24 de ore au trecut.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ankalaura spune:
Deci pana acum, numa' Nancy doarme ca un copil mare...
Partea buna la Erika este ca nu se mai trezeste noaptea pentru mancat. Uneori se trezeste din alte motive. Punem suzeta si adoarme la loc. deocamdata prefer sa roada la suzeta decat sa fac eu poteca prin casa noaptea, cum faceam cu Eliza, in brate...
Al doilea lucru bun e ca nu mai adoarme in brate. O pun in pat si ea se culca. Dar trebuie sa stau putin langa ea, si mai trebuie sa fie obosita bine. Altfel se ridica in picioare, de o suta de ori pana adoarme.
Azi a adormit pe la 10 jumate, si bineinteles ca nu a terminat de dormit pana la 12, asa ca am trezit-o si am imbracat-o dormit trei sferturi...
Trebuie sa gasesc o cale pentru asta.... Ideal ar fi sa adoarma cel tarziu la 9 jumate, sau abia la 1 jumate, ca sa putem sta in parc dupa ce o iau pe Eliza. Daca as putea sa o tin seara pana catre ora 10, ar dormi dimineata mai mult. Om vedea...
Ma duc sa le pregatesc masa. Cu masa le-am reglat usor. Mananca amandoua la aceleasi ore.

14+ 
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru