Pepenasi iulie-august ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 4
ankalaura spune:
MAITREYI - vai de mine si de mine... M-am zbarlit... Saraca fata! Aveti grija de voi si felicitari pentru dintisori!
La noi apar simultan nr 7 si nr 8.
ANA - sa stii ca e al naibii de bine sa te ajute cineva la curatenie. Adica stii, normal ca stii. La noi nu e suprafata mare, dar sunt 3 camere, am 7 ferestre... chiar nu pot sa umblu cu ligheanul dupa mine sa sterg si sa curat... Erika e calare imediat. Asa ca ma ocup de toate celelalte, rufe, mancare,... si tot mi-ar mai trebui 24 de ore intr-o zi...
kamelya spune:
Mai 3 felicitari Alexandrei ptr dintisori
Anka Daria si-a schimbat programul de somn;se trezeste la 7 dimineata si o ia iar somnul pe la 10-11 si se trezeste la 12-13 si pana seara numai vrea sa doarma deloc...pe la 19.30 mai doarme 20 de min...am incercat sa nu o las sa mai adoarma la 10 si sa o culc la 13.30 dar nu a vrut sa doarma in ziua aia deloc 

cateodata am impresia ca nu vrea sa manance...sa doarma...ca sa mearga prin casa tinuta de manute...sa piarda ea toata distractia...ma cocosat...numai zic ca atunci cand plecam din parc se lasa cu urlete
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
AnnaBaby spune:
Maitreyi felicitari pt al doilea dintisor si multa sanatate iepurasului! Doamne prin ce ati trecut, nici nu vreau sa-mi imaginez!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ankalaura spune:
KAM - exact asa e si la noi... Nu puteai sa zici mai bine! Pare ca nu vrea sa rateze distractia! Se lupta cu somnul frate, sambata m-a capiat!
Mai eram si singura cu ele, sotul meu a lucrat, am zis ca innebunesc, m-am chinuit pana la 12 jumate sa o culc. Ea se trezeste la 7 de multa vreme... Uneori si la 6 jumate! De asta nu stiu ce sa fac. Acum a adormit, sper sa termine de dormit pana la 12, ca trebuie sa o iau pe Eliza...
vias spune:
am vb cu medicul, mi-a zis ca nu-i normal sa ma doara atat de devreme... asa ca sambata merg la control...
Sper sa fie bine 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
irolf1 spune:
Cu mare intarziere...LA MULTI ANI! Ana
Camy ma rog sa fiti bine si sa nu te mai doara
Eu desi am avut 2 ani intre ele, m-a durut inainte sa aflu sigur ca-s gravida iar. Imi intarziase CM si banuiam o sarcina, dar aveam si o durere, suportabila ce-i drept sub operatie, m-a suspectat de extrauterina la inceput, apoi a mai crescut si s-a vazut ca-i bine, dar am dus cu dureri toata sarcina. Unele mai tari altele asa ca o jena.
sa fie bine samburelul
Tecky spune:
Ankalaura ma bucur ca ai gasit pe cineva la curatenie.Eu am avut 3 cucoane la curatenie si una a plecat din tara,la una am renuntat ca facusem un credit si ultima mi-a facut numai ravagii in casa
.
Annababy scumpica foc Ioana,mai ales cu clestisorii in par

flo a fost foarte cuminte Raluca la party.A mers de-a buselea in toata casa si s-a jucat cu jucarii.Seara a cazut lata, a dormit 11 ore...![]()
maitreyi felicitari pt dintisor!
camy totul va fi bine,am sa ma rog pt tine si samburelul tau.
ileanna spune:
anka io zic ca e de bine ca intarzie aia 6 mil. Poate asta inseamna ca vin toti banii ...
Cat despre somn avem asa:
- noaptea doarme de la 8:30 - 9 la 6:30 - 7 dimineata (sigur cu mancatul de rigoare pe la 2, 3 sau 4)
- 10 - 12 somn
- 14 - 16 somn
Bine, orele difera sincera sa fiu. Adica nu stiu exact la ce ora il ia somnul. Si mesele la fel. Is bulite rau. Ziua mi se intampla sa pepe si la 6 ore. Da' noaptea nu trec 4 ore neam!!! Urla de zici ca il tai.