Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
adrianafedorca spune:
si eu sunt rupta de oboseala, n-am dormit deloc bine azi nopate, am inceput sa ma trezesc iar sa merg la toleta, aseara de vreo 4 ori , deci va dati seama ce zombie sunt acum plus durerile de spate care nu trec ...sunt varza , maine merg si eu la control aia astept poate totusi imi da dr voie sa-mi dau cu ceva unguente sa ma mai lase durerea de spate
abia astept sa merg la dr sa-mi vad bebelusa si sa-mi zica cat mai cantareste pt ca eu o simt de 10 kg in burtica mea
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 32+ Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
blanca000 spune:
Good morning girls,
Vad ca beti deja cafeluta..de fapt la ora asta cred ca ati luat si micul dejun.
Eu la birou...pana la sf lunii..sper sa treaca repede si apoi home sweet home ..tradus..lene dulce lene .
De unde ziceam ca eu dorm bine, aseara m-am susit pe toate partile..aveam si un tzantzar in camera care ma bazait cat a putut el de bine..desi bagasem in priza un aparat, nu functiona , pana l-am trezit pe sot sa rezolve problema. Si bebita mea ma tot batut toata noaptea...mi-a dat la funduri si picioare...nu stiu ce a avut..cred ca sa marit si nu ii mai convine sa stau eu cand pe drapata cand pe stanga sa o presez acolo...pe spate stau dar greu..si oricum noapte ma mai sucesc si eu..dar ea nimic..pumni nene .
Spre dimineata sa potolit si am adormit si eu..dar a sunat ceasul si bye bye meu...
E dar sa ma plang de asta ? Neahhh.....
Cu visele tot continui, viste tampite..ba ca am un soricel in frigider, ba ca nasc, ba ca nu, ba ca se misca burta in toate partile (asta o fi fost adevarat dar eram eu in transa de somn)...
Si eu cu pipi des..de vreo 3 ori pe noapte tot ma duc.
Aaaaa.....am montat patutul...e superb..verde brotacel...o sa vi-l arat dar vreau sa mai fac ceva mutari in camera ca nu imi place cum sta mobila acum. Si m-am gandit si eu sa zugravesc dupa ce am montat toul..dar vad eu cum fac ca de demontat nu cred. Le adun pe toate in centrul camere si dau cu o lavabila nu cred ca se face mizerie multa..sau ?????
s31 Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Danielle,ce crezi,ma lasa fata sa lenevesc?Sweet dreams! Bafta multa la eco! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+ AMR 7 Sapt. |
offffffffff
te cted,stiu prea bine ce simti
eu o mai las in weekend cu tati si ma bag la un somn scurt,dar trebe sa bag si avertizari,daca aud vreun zgomot,e vai si amar de fundu` lui,asa ca trebe sa scoata fata pe unde stie el sa pot eu dormi
in timpul saptamanii e mai nasol ca nu e mereu acasa :(((
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
danielle02 spune:
blanca,si eu ma confrunt cu,cosmaruri de ma trezesc transirata toata.dar eu nu visez ca sunt gravi,sau ca am nascut etc,vise frumoase,ci cosmaruri cu monstri,sange,balauri,care vor sa o fure pe Ebonee,
numai porcarii din astea
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
andreea_1979 spune:
Adriana Fedorca multumesc mult pentru raspuns ! Problema mea e ca vomit in continuare si nu stiu ce sa mai fac , medicamente gen imodium sau smecta degeaba iau pentru ca vomit tot . Stiu ca si tu ai patit rau , sper sa-mi revin repede si sa nu pateasca bebe ceva ! 30+
uliiasi spune:
Buna dimineata la pranz si de la mine !
Mama, ce buna e cafeluta bauta cu zmeuricile de dimineata ...
Si eu am probleme cu gasitul pozitiei seara, mai nou e neastamparat si f activ seara, daca stau pe dreapta, da cu picioarele, daca ma mut pe cealalta parte, cred ca da din fund . Pun eu pernute, fac tot felul de artificii, numai sa se linisteasca sa pot dormi si eu...
Deja a inceput sa fie f f cald in casa...si abia a inceput distractia...acusica vin si cele 40 de grade...si-atunci fierbem in suc propriu. Il pun pe bebe la sauna de cum il aduc acasa .
Am facut si eu in sfarsit lista de cumparaturi pt bagajul de spital, trebuie sa ma mobilizez sa le cumpar pe toate acum.
Sa aveti o zi frumoasa si racoroasa!
Iulia 32+
Giova spune:
si eu am dormit rau azi noapte...muream de cald, bebe misca la greu...cu perna intre picioare am adormit.....of....cred ca incep noptile nasoale.
am vazut pozele d ela intalnire, dar spre rusinea mea
nu va recunosc...pe Patricia, Pooh si Blanca doar.
Blanca scrie si numele in dreptul poze;lor unde sunt fetele singure, pleaseeee.
Oricum sunteti niste tare frumoase.
Micaalsa am uitat sa scriu aseara, super burtica ai si nu ai pus mult pe tine. cele 10 kg or fi ca si la mine, nu se vad acum...poate dupa nastere. sper sa nu ajungi la 20, nu mai ai cand. asta ca sa ma incurajez si pe mine, caci cu marco am pus 13, acum am deja 10.
Frumoasa pictorita, imi place ca are imaginatie....bine ca a stat catelul, chiar ca a crescut.
Trebuie sa ne intalnim, noi joi venim in Alba, am vineri intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. cred ca e ultimul drum inainte de venirea bebeului. mai trebuie sa aducem de acolo scoica, carucior, cadita si alte accesorii ce le-am depozitat la bunici.
Nu stiu daca pot de data asta...daca nu sigur ne vedem cu bebeii.
a nascut finutza? si a mea are termenul pe sf. lunii, stau ca pe spini. pacat ca sunt in Spania si nu voi vedea live finutul...
Meleea pai data urmatoare ia costumul si nu mai asculta de barbati. Innotul face bine.
Andreea_1979 baga saruri de hidratare, daca pe celelalte le versi. musai sa fii hidratata. ai grija de tine...poate ai facut vreo enterocolita.
Pooh imi pare rau ca te-a constipat fierul, supozitor cu glicerina incearca.
danielle mie mi se pare ca seamana acum cu marco, cel putin la forma fetei si la gura. pozele de la eco ale lui marco nu sunt asa de clare ca cele in 4D de acum.
Motanba felicitari pt. asa o nepotica grasuna si sanatoasa.
Adriana,Blanca,Pooh,Uliiasi imi pare rau ca si voi aveti probl. noaptea. se zice ca ultimele luni sunt mai grele...cu marco nu prea am avut asa probleme, dar acum e si caldura asta de vina.
merg la bucatarie, sa pun la foc ciorbitza si sa fac o praji cu capsuni si branza dulce si foietaj...ceva rapid, caci mi-e pofta si nu am chef de supra incalzire.
si o sapt. buna sa aveti.
_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze
blanca000 spune:
Giovanu mai pot modifica la pozele cu portret..insa ma trimis 2 poze de grup cu numele alaturat..acum poti sa ne vizualizezi.
s31 Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
asa e fetelor incep noptile nasoale, de acum o sa fie din ce in ce mai greu
si eu ma sucesc de 10 ori pe noapte , amortesc, ma dor toate alea, plus caldura...nu stiu cum sunteti voi dar pe mine curg apele...si nu-i asa cald in casa dar eu mor de cald
plus ca noaptea cand adorm si eu mai bine incepe bebelusa sa dea din picioare si -mi da cate una de ma trezeste din somn, cateodata ma si doare...dar suportam ce sa fecm, ea sa fie sanatoasa...cred ca nu prea mai are loc in culcush, sunt tare curioasa cat are , abia astept sa-mi zica maine
ma duc si eu la bucatarie ca am ciorbitza lui Cezar pe foc
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 32+ Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Giova,eu n-am fost la intalnire......Si eu mor de cald....si ce sa va zic,nici clima nu aveam....vroiam sa punem dar nu stiu cat de ok e cu bb mic......Pe Timea am nascut-o in iunie,dar parca nu sufeream asa de tare de la caldura.....Nici probleme cu somnul nu am avut......Am bagat la cuptor o conopida gratinata,nu indraznesc sa ma apropii de bucatarie,pt.ca lesin de la calduraPooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.