Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea_1979 spune:
Fetele am patit-o rau cu o diaree si voma , cred ca am vomitat de 10 ori pana acum ,la fel si scaunele diareeice ! Am luat smecta , imodium ,dar le vars intr-o veselie si ceaiul de menta il vars ! Din fericire am avur la frigider afine congelate si am mancat cateva , sper sa-mi faca bine !30+
ylla2009 spune:
UFF ANDREEA , sper ca deja te simti mult mai bine.
O dulceatza de fetitza MICA..pai nu trebuia sa aiba si catelul o pata de culoare?
Buna Dimi si de la noi ..si coffe on me this time..cu lapte of course.
Oficial..adik dupa calendarele de pe net azi am terminat 31 de saptamani...ne mutam la 31+..ce putin a mai ramas!!!
eLENADA bine ai revenit..desi au revenit si neplacerile..ne bucuram ca ne esti alaturi..mult a fost putin mai este CHEER UP!!
VA SARUT CU DRAG SI VA DORESC O SAPTAMANA FRUMOASA FARA PORBLEME..JUST ENJOY!!!
Ylla 31+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
eumada spune:
Neatza fetelor
Intr-adevar de la jonhsons nu se scrie asa dar asta e...
Eu fac masaj de trei ori [pe saptmana la kineto terapeut si e super ok.Problema e ca foloseste ulei johnsons si am niste mancarimi cumplite de piele si chiar am facut bubite care ma mananca pe brate si ma scarpin ca maimutza,tot timpul.E clar ca are ceva gama asta de produse,eu sunt genul de care nu se prinde nimic niciodata,nu racesc,nu fac gripa,nu ma invinetesc,nu sangerez daca ma tai sau ma lovesc...si am facut bubitze..deci....e aiurea.Oare ce produs sa-mi iau pentru masaj?
Madalina 25+Eva-Maria
pooh spune:
Neata!Si eu tot cu cafeluta!!!MI-e somd de nu mai pot,nici pe Timea nu am dus-o la gradi ca n-am fost in stare sa ma trezesc,ma gandeam ca dormim mai mult....Nu-i bai ca m-a trezit ea,dar era deja tarziu sa ajungem la gradiDe cand iau fierul,m-am constipat ingrozitor.....Incerc din nou,poate ma ajuta ceva.Ma simt balonata,cu burta intarita si vreau la baie.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.
inutsa spune:
Neata si de la noi!
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa
---------------
Inesa [ 32+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_1979 Fetele am patit-o rau cu o diaree si voma , cred ca am vomitat de 10 ori pana acum ,la fel si scaunele diareeice ! Am luat smecta , imodium ,dar le vars intr-o veselie si ceaiul de menta il vars ! Din fericire am avur la frigider afine congelate si am mancat cateva , sper sa-mi faca bine !30+ Andreea |
aoleuuuu,vezi ca nu prea e ok diareea si vomitatul in acelasi timp.
si sa te refaci rapid.
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
danielle02 spune:
`neata si de la noi
cu,cafeluta in mana si pe DC de dimineata
jova,multumesc frumos,esti o draguta
si eu sunt tare curioasa daca or seamana intre ele dupa ce nasc.
scaneaza si tu 2 pozici de la eco sa vad si eu baietii tai cum seamana intre ei,daca ai cum
pooh,daca eram in locul tau,nici acum nu ma ridicam din pat,daca tot nu ai dus fata la gradi,macar leneveste si tu toata ziua
micaalsa,nu-i asa ca bucurie mai mare la copiii nu exista decat sa aibe si ei animalute?tare i-as lua si eu un iepuras feti,dar nu am unde-l pune :(((
printesa ochioasa si scumaaaaaa
motana,felicitari cumnatilor ptr bebelusha sanatoasa si maricica,sa fie sanatoasa si papacioasa
sa stii ca ai dreptate cu,cremele astea,dar ceva ptr fata,ce recomanzi??
meleea, mamicuta sensibila.asa suntem toate,sensibiloase.
sa aveti o saptamana superba
la 10:45 am eco si abia astept,imi vad si eu printesa dupa 2 luni
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
pooh spune:
Danielle,ce crezi,ma lasa fata sa lenevesc?Sweet dreams!Bafta multa la eco!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.
adrianafedorca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_1979 Fetele am patit-o rau cu o diaree si voma , cred ca am vomitat de 10 ori pana acum ,la fel si scaunele diareeice ! Am luat smecta , imodium ,dar le vars intr-o veselie si ceaiul de menta il vars ! Din fericire am avur la frigider afine congelate si am mancat cateva , sper sa-mi faca bine !30+ Andreea |
offf ...imi pare tare rau, ai grija sa te hidratezi bine , bea mult ceai de menta cu catina (se gaseste la plafar, fructe de catina) este foarte bun la diaree si regim, orez cu morcov fiert si cam atat maine poti si niste carnita (piept) de pui fiert, afine si sper sa treaca repede
multa sanatate
daca iti vine sa si vomiti incearca sa manci cate putin si sa bei putin si des
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 32+ Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
meleea spune:
NEATA'
POOH, incearca supozitoarele cu glicerina ,sunt indicate in sarcina, ar trebui sa ajute.
Meleea 30
AMR 10