Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
adrianafedorca spune:
micaalsa olinth-ul stiu ca este interzis in sarcina, dar am o prietena care si-a pus de la inceput pana la sfarsit si bebe e bine sanatos
si eu mi-am pus de vreo 5 ori cand am fost gravida, puneam seara la culcare sa pot dormi , acum faci cum crezi, am alta prietena care mi-a recomandat zeama de lamaie dar mi-am pus o singura data si am crezut ca mor de usturime dar cica trece raceala si desfunda nasul imediat
sanatate
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 32+ Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
am vazut pozicile cu tine si gagica ta cu ochii superbi
eu ma tot uit la ea de la inceput sper sa iasa si a mea cu ochii la fel
iar tu ai o burtica tare dragalasa
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 32+ Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
meleea spune:
sunt suparata ,ca sotul nu m-a lasat sa intru in apa, era putin rece dar mie imi placea asa ca la calarasi mori de cald. Azi plaja plina ,si-au scos oamenii barcile skijeturile etc ,era asa frumos ......dar nu m-a lasat si pe mine ,erau si copii in apa ,daca el nu prea stie sa inoate ii este frica cica. Dar maine ma duc singura!
Meleea 30
AMR 10
Giova spune:
Noi azi am fost la iarba verde....am dat burtokul cu protectia bebicului de 50. pe ea scrie ca se foloseste de la 0 luni, nu cred sa fie probleme, mai ales ca e o marca renumita de copii.
Si pe Marco l-am dat tot cu 50, dar numai odata, asa ca s-a si innegrit, are pigmentul lui tat-su' nu se inroseste ca mine.
Compu fix s-a stricat, laptopul face figuri, asa ca nu am prea intrat. acum am laptopul de la birou, v-am citit, poze...
Pozele de la intalnire nu le-am vazut, sper sa reusesc in seara asta. ma bucur ca v-ati simtit bine, chiar daca ati fost putine.
Danielle nu mi se pare ca esti enorma, ti-am mai zis-o, dar nu ma crezi. Printesele tale seamana foarte tare, cel putin in pozele de la eco. asa seamana si baietii mei, sunt curioasa daca si in realitate va fi asa.
Micaalsa ma bucur ca vestile de la eco sunt bune si ai o bebita grasuna. sa inteleg ca tot fetita a ramas pana la urma.
Iulia e mortala, mai ales ca nu scapa din ochi cusca de iepurasi. nu au intimitate saracii, deloc.
Blondin cu ochi albastri am si eu, bb2 sper sa semene mai mult cu mine, nu cu socrella......
Bibuga ma bucur ca esti acasa acum, si ca...te-ai distrat in spital.
Meleea era apa mare de nu ai intrat? sau ca nu era asa calda? eu nu am intrat, dar piciul meu da....cu toate ca nu era chiar calda.
Elenada imi pare rau ca odata cu reintoarcerea in Buc. au revenit si simptomele nasoale. sper sa scapi de ele cat mai repede.
Nu am citit decat cap. asta...ce a mai ramas din precedentul...maine.
pana una alta merg sa-mi imbaiez spiridusul si sa-l pun in pat. nu a dormit la pranz si e cam chiaun.
_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze
pooh spune:
Micalsaa,ce ochisori are Iulia!!!!!Wow!Iar tu esti ff.subtirica,doar burtica se vede....cate kg. ai pus e tine?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.
micaalsa spune:
Adriana, eu zeama de lamaie nu cred ca-mi pun, numai gandul la asa ceva ma face sa ma burzuluiesc ... brrr Cred ca odata seara daca-mi pun Olinth n-o fi asa bai, ca in rest n-am treaba, doar cand ma pun la somn. Si altfel nu ma odihnesc ... atat macar cat ma pot si eu odihni ca noaptea trecuta, de exemplu, m-a trezit gaza asta de Iulia de 5 ori
Giova, tre' sa ne intalnim biondinii cat de curand Si Teodora e tot fetita , ieri cand am mers la control, l-am intrebat pe dr. daca nu i-a crescut ceva intre timp si mi-a zis ca deocamdata nu, eventual daca vrea sa-si puna cand o fi mare Am un dr. tare glumet
pooh, am pus 10 kg pana acum. Si de-acu vine greul Chiar sunt curioasa de data asta cat o sa acumulez, cu Iulia m-am ingrasat 24 kg Sper sa nu repet experienta ca tare greu le-am dat jos ... de fapt pe toate nu le-am mai dat niciodata, doar ca mi-am revenit cat de cat ...
Dar eu nici nu sunt ambitioasa cand vine vorba de tinut cure de slabire si cu sportul nu ma impac defel. De-asta mi-e groaza de kg, ca stiu ca nu le dau repede jos. Dar sanatosi sa fim, vedem noi ce-a fi mai tarziu.
Sa va mai arat niste poze cu pictorita mea, care in loc sa picteze pe sevalet, ia uitati pe cine a pictat
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si30+ cu Teodora
Nasterea printesei
meleea spune:
GIOVA , pai nu era mare apa ca este ca la mare creste treptat ,dar nu aveam costum la mine si edi zicea ca e prea rece, si cica o sa-i fie frig lui fisu' .L-am lasat cu baietii acolo si am plecat acasa ,mi-am facut dus si am atipit 2 ore si mi-am mai revenit, ca nu mai puteam, parca erau toti inpotriva mea ma bufnea si plansul, la naiba cred ca o sa-mi fie extraordinar de greu in vara asta.
Meleea 30
AMR 10
inutsa spune:
Salutare si de la noi!
Fetelor, unde pot vedea si eu pozele de la intalnire?
---------------
Inesa [ 32+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
criss_2081 spune:
Felicitari pentru intalnirea reusita din Cismigiu!
Micaalsa incearca pentru desfundat nasucul ser fiziologic ca la bebelusi sau apa de mare, eu mi-am luat apa de mare de la humex pentru bebe si simt ca isi face cat de cat efectul.
Noapte buna si o saptamana usoara!
29+
Doamne ajuta-ne!
Motana spune:
Am vazut pozele de pe gmail, ce dragute toate burticile, data viitoare cred ca or sa fie mai multe!
micaalsa, Iulia e dulce foc, si catelul a crescut o gramada!!! Frumos pictat, numa' catel verde nu am vazut, dar se ocupa cea mica si de asta in curand!
Ah vazusem mailul pe care l-ai dat pe contul comun, o gramada de produse faine ai acolo, si f bune la pret, cred eu, cu ce e in Ro... fetelor, ati verificat ce chestii super are Mica la vanzare? Cred ca o sa am si eu cadita de aia super cu hamac, abia astept!
Si pompa aia Isis e la juma' de pret? wow!
Noi azi mergem la fratele sotului, a nascut ieri cumnata o fetita de 3.700 si 54 de cm... lunga! A avut cezariana, si azi deja e acasa.. 24 de ore... s-a dat jos din pat, dush, imediat. Cumnatu' e anestezist si e cu drogu' mereu dupa el, deci nici o durere nimik pana acu
meleea, daca ai pielea sensibila imediat simti cand un ulei, o crema nu is naturale, de aia multe persoane zic de Johnson's ca e nasol (eu nu am nimik cu ei, bag si Nivea si toate celelalte in aceeasi oala). Insa numai daca esti sensibila simti diferenta, eu, de ex nu am treaba cu nici una, nici la creme, nu am reactii nasoale, dar evit astea ne-naturale caci stiu ca nu au nimik bun in ele. Mineral Oil, pe care il contin toate uleiurile de bebe e de fapt petrolium (la fel ca Vaselina mult folosita) care, dupa ani de cercetari s.a ajuns la ccl ca duce la cancer de piele. Clar o sa struge toti.... "eeeei, ma leeesi??!!" La fel si cu talcul... nu e dovedit inca, dar e suspect ca provoaca cancer (ca sa nu mai zic ca se foloseste si la bebei ). Acum e un zvon inca... dar daca in 10 ani se confirma ce fac? Ma dau cu capul de peretei ca nu am prevenit? E mai bine de evitat.
Ulei de masline, de migdale.. cele m simplu de gasit sunt sigure.
31+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld