Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

YLLA tocmai pentru ca ti-l doresti si nu cred ca pe aici e cineva care sa nu-si doreasca fiinta mica care creste,repet pentru ca ti-l doresti enorm nu mai fa prostii,Stresul ii dauneaza puiului.Stai cuminte inca doua luni si dupa aia wonder women te cheama.

Suna-l pe doctor si sa dea dumnezeu sa fie alarma falsa.

Madalina 26+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'neatza si de la noi pe fuga.

Alina, cum adica l-ai simtit in chiloti, ca misca sau ca a coborit burta?
la mine misca in chiloti foarte des, dar nu simt burta jos, inca.
sper sa nu fie nimic
si eu am avut o noapte agitata, m-am trezit de multe ori, am avut cosmaruri dar nu legate de copil, tusesc ca un catir si mucesc - deci e al 4-luea microb luat de la fie-mea. de data asta tusesc de zici ca am bronsita, cu secretie, iau sirop, pastile gat, ceai, miere, lamaie si cam atit. dar ma enerveaza in special tusea, l-am zdruncinat saracu...

Ylla, nu stiu ce sa iti spun, dar sa fii cu ochii in patru si oricum vorbeste cu dr.
poate fi orice, dar daca e insotit de dureri ca de cm trebuie sa vezi ce si cum.
frumoase numele

eumada, ai si tu dreptate, dar pe aici in general fetele care fac mai multe sint cele cu inca un copil. chair sa vrei sa stai si nu poti, mai ales daca nu ai pe cineva sa te ajute. nu e inconstienta,dar trebuie sa faci pentru copil. sotul in ultima vreme vine acasa dupa ora 9, am delegat-o pe soacra sa o aduca pe rebe, dar tot eu ma duc si o recuperez pe urma de la ea. si asta presupune intai sa vin acasa, sa pregatesc ceva pt cina rapid, sa string putin, etc...pe urma ma duc sa o iau, dar e aproape, la o statie. dar atit si nimic mai mult ca ajutor, in sensul sa vina peste zi sa faca putina ordine, sau mincare. eu am norocul insa ca ma simt foarte bine fizic, nu stiu cum as fi procedat daca trebuia sa stau la pat!
nu mai zic ca daca sotul vine asa tirziu, eu trebuie sa ies si la plimbare, ca sta toata ziua la gradinita in interior.

si la noi la gradi e programul pina la 8.45 cel tirziu, dar ajungem si mai tirziu. ne-au mai zis dar vad ca au renuntat, e greu cu traficul din bucuresti. si e gradi de stat.

giova, mi-am notat si eu reteta si o voi face cit de curind. am dat-o si pe la colege. cu ce frcute recomanzi tu?? (in afara de capsuni ca sint alergica.

nici mie nu imi prieste caldura asta, cel mai mult am de suferit in drum spre servici/casa. la birpu si acasa deja am dat drumul la aer -si ma cearta lumea pe aici, ca tusesc si stau cu aer. noroc ca sint singura in birou. eu sint cea mai calduroasa de pe aici..dar ma oboseste, ma ameteste, ieri aveam si un un pior mai umflat decit celalat..chair vizibil modificat.

saptamina asta e cea mai aglomerata, saptamina viitoare vreau sa imi iau o saptamina de concediu, pe urma mai vin pina pe 15 iunie cind ia Rebecca vacanta, si pe urma mai vin sau stau acasa in functie de cum ma simt si daca am ce sa fac cu ea.

o zi buna la toate burticile

alinuta, iar esti prin delegatii??

Patricia s28 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

La multi ani noce!!!

ylla, nu cred sa fie vreo problema. toate mai avem asa scurgeri uneori. odineste-te si va fi bine.

eu chilotei de unica folosinta am cumparat din carrefour. puteti intreba si in farmacii, trebuie sa aiba. daca nu, se gasesc pe net.
eu in spital am folosit chiloti, am stat f putin fara. de fapt am stat f putin si in spital (am nascut duminica seara si marti dimineata am plecat acasa), insa dupa a doua toaleta mi-a spus asistenta ca pot sa-mi pun, ca nu e nevoie sa stau asa.

azi-noapte nu am putut dormi...nu stiu ce am avut. era ceasul 4 si eu ma uitam la televizor. si pe la 6 m-a luat o durere de burta de nu stiam cum sa ajung la baie mai repede...culmea e ca nu pic de somn deocamdata. ma voi culca la pranz cu ana.

patricia probabil e ocupata cu conferinta saptamana asta. multa bafta si sa iasa asa cum trebuie!

va pup si va doresc o zi frumoasa si fara probleme!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ylla,nu te supara ca te intreb dar ai exersat ceva
mie mi se mai intampla sa am scurgeri din astea dupa ce "exersez"

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

pogos, am scris in acelasi timp
asa e, multumesc, sper sa iasa bine la cit am avut de treaba. sa vina participantii toti -caci au mai intervenit probleme legate de vize, de una, de alta..
vineri si simbata voi fi toata ziua pina seara tirziu la Palatul Parlamentului, sper sa rezist...si sa imi treaca raceala. caci ambele zile se incheie fie cu receptie, fie cu concert la anteneu si daca rezist as sta. daca nu, asta e.

Patricia s28 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

patricia refacere rapida si multa bafta.
eu am facut praji cu capsuni, caise si visine. cred ca se poate face cu mai multe fructe, depinde de preferinte.
Pogos cat sunt chilotii de unica folosinta la carrefour?

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Eumada stiu ca nu esti rau intentionata.Ai ajutat multe fete cu detalii despre CIC si altele. Si stiu si de unde vine felul tau de exprimare. Din frica pt ca esti greu incercata. Numa ca trebuie cumva sa o gestionezi si pt tine si pt altii.Nu face bine nimanui panica nici tie nici daca o transmiti mai departe. E bine sa suflam si in iaurt mai ales ca s-au vazut destule,dar psihicul ne mananca in perioada sarcinii si are un cuvant greu de spus in starea noastra de bine.Si cam asta depinnde de noi.
Ylla ma bucur ca te-ai mai linistit.
Pogos interesanta faza cu chilotzii. Daca ajung la carefour imi iau de kiki macar la mine. Nu prea sunt genul care doarme fara.
Patricia,Alina am scris ca si eu simt miscari foarte jos,chiar in chilotzi si la linia chilotului ma refer lateral-inghinal chiar.Deci zic ca suntem in grafic.BBita mea misca de foarte jos pana foarte sus,chiar langa inima.Stati linistite.Mda din pacate cand ai sarcina +copii si micuti inca nu prea ai ce face...tre sa impaci si sa acoperi tot. E greu asa,frumos banuiesc dar nu mai putin greu.
Va pupim!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, zmeurici dragi!

Noce, la multi ani fericiti! Si bebic sanatos!

Eu iar am avut o noapte enervanta, n-am putut dormi, desi aveam toate conditiile necesare...cred ca de-acum nu ma mai plang ca nu pot dormi, ca incepe sa devina asta normalul. Cred ca o sa anunt cand am reusit sa dorm de fapt, cred ca aia va deveni exceptia.

Ma pregatesc sa ies la niste cumparaturi, sa vad ce temperatura e afara, sa nu lesin pe strada de cald.
Pana la voi nu am auzit de chiloti de unica folosinta...sunt foarte curioasa sa vad cum arata. Ce-i face sa fei de unica folosinta? NU pot fi spalati? Sunt dintr-un material mai special? HHmm, tre sa ma duc in cercetare.

Ylla, stai cumintitca, linisteste-te la sufletel, sa nu mai fii stresata, ai incredere ca totul va fi bine. Bebe o sa vina exact cand l-a programat Doamne Doamne, dar de acum eu zic sa enjoy perioada care a mai ramas si sa o lasi putin mai moale cu eforturile mari. Pup si multa sanatate!

Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa in continuare. Acum fac si eu o pauza de calculator, ca am stat toata ziua teapana pe scaun si cu treburi de servici.
Pup!

Iulia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Patricia pe aici sunt...ma chinui de dimineata sa dau gata capitolul asta...citesc si scriu separat mesaje catre gravidutze. Parca nu ma lasa inima numa' sa intru si sa spun ca-s bine... Multa sanatate (ai avut ceva de tras cu raceala in sarcina)...si ai grija in weekend sa nu te obosesti prea mult.

Eu mi-s bine...numai ca am fost activa in cursul zilei pe la birou, iar dupa amiaza, tusti la sala de sport. Si in felul asta am si rezolvat doua probleme (chiar trei): cu somnul, cu caldura..si cu dusul la baie in timpul noptii (cu toate ca aici am dubii ca s-ar putea sa ma confrunt si cu retentie de apa). Ideea este ca pic seara lemn...si ma trezesc dimineata la 6,30 in aceeasi pozitie. Noroc de masaj, ca as fi intepenita...oricum va trebui sa vorbesc cu sotul sa ma intoarca noaptea, asa ca un miel la frigare...ca sa nu am probleme dimineata.

Unde gasesc si eu scutece din finet, subtirele? Am fost luni la un curs de "baby sences" si am urmarit niste filmulete foarte instructive de linistire a bebelusului..si m-a convins de importanta infasatului.

raportam si noi la 28 saptamani (implinite astazi) 11,5 kg in plus. Oare cate se mai pot acumula pana la sfarsit?

revin...sa pun in ordine lista de masaje ptr gravidutze

Alinutza 28+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Noce sarcina usoara pana la termen...si un bebel sanatos si frumos. Sa petreci frumos de ziua ta si sa te gandesti la noi cand mananci tortul

Alinutza 28+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput