Rejuvenare faciala

A incercat cineva ?
Mi se pare ca tenul meu arata obosit si imbatranit si am studiat variante. Mi s-a parut interesanta si terapia cu oxigen pe care am gasit-o pe site-ul unei firme de dermatocosmetica ,Oxyjet , dar si aceasta rejuvenare facuta cu laser.
Am un ten foarte sensibil si labil, uscat si mi se pare ca fara stralucire, imbatranit. Mi l-am ingrijit mereu dar m-am saturat de experimente cu creme si masti, as vrea ceva cu efect. Toate aceste proceduri sunt scumpe si as vrea sa stiu ce are intr-adevar efect si se poate aplica si pe un ten ultrasensibil.
Ma ajutati ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Raspunsuri

Carrye spune:
Buna,
Lucrez intr-o clinica medicala unde se face rejuvenare faciala. Vin foarte multe persoane publice pentru aceasta interventie.
M-am uitat si eu la fetele lor inainte sa intre in cabinet si la plecare si sincer? Nu am vazut nimic impresionant.
O sa ma interesez luni mai mult si revin, doar sa imi spui ce anume te intereseaza.

goldi spune:
Ma intereseaza cat este de agresiva - adica eu nu as putea face ceva cu ultraviolete sau gen peeling, pentru ca mi se irita tenul. Am avut si pusee de acnee rosacee in trecut de care nu vreau sa mai aduc aminte, asa ca vreau ceva care sa nu fie agresiv, sa inchida porii si sa hidrateze tesutul, sa diminueze cearcanele, etc.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

goldi spune:
Am uitat sa-ti multumesc, in primul rand si in al doilea, sunt convinsa ca nu se va vedea nimic intr-o sedinta, am rabdare, dar nici nu vreau sa dau banii de pomana.

Carrye spune:
Hai ca m-am intors cu vesti. Am vorbit cu o asistenta medicala pe dermatologie si ai nevoie de o consultatie, apoi incepi sedintele. In medie ai nevoie de 4-6 sedinte, iti va spune doctorul dupa prima sedinta.
Mi-a spus ca nu este nimic complicat, nu doare, nu este nimic agresiv.
Cam atat am aflat, mai intreaba-ma si vad ce mai aflu.
Pup!

goldi spune:
Te rog, trimite-mi pe PM adresa clinicii.

clyo spune:
Carrye, felicitari pt job!
poti sa-mi dai pe pm numele clinicii si ce ne recomanzi de pe acolo?

Carrye spune:
Multumesc! Nu este postul vietii mele insa sper sa reusesc ceva din punctul asta, imi place programul si locatia. Salariul, nu!
V-am dat PM.
Pup!

gabrieladum spune:
rejuvenare faciala inseamna??operatii chirurgicale?cu laser sau cum?
sau e vba de dermoporatie?