Pestisori... pestisori... (36)
Raspunsuri - Pagina 19
elyanne spune:
Am fost la examan azi degeaba... nu puteam da astazi... abia de maine... si cum vine we-ul si apoi luni este liber... abia marti
Ma enerveaza ca le-am trimis mail, mi-au raspuns... si mi-au scris ca pot da examenul incepand cu data 05.06 ... niste destepti...
Cum programul la reinscrieri te injura ca-i prea devreme... de ce naiba nu fac un pogramel in site care sa genereze automat prima zi cand poti da examenul ???
Tethys spune:
Off, Ely, naspa rau cu drumurile astea batute degeaba ... e tare frustrant, stiu... of, of, of... mama lor de"aiuriti" (ca sa nu zic altceva ). Te dulce sa-ti treaca supararea si sa ai parte de mult succes maine la examen!
Xandrinne, spor la treaba .
Hmmhhh... se pare ca, duminica ma duc si io la balci ... gata... evadez ...
Asa ca, daca nu mai intru... la toate & weekend placut, relaxant si foarte frumos la toata lumea!
Mi se spune "argint viu"...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Oare ce varsta avem?!?
marami spune:
cu bona sera
dany, cum iesi dulceata?
mihaela, marti are fie`mea serbare, este GAROAFA, ceva idei?
cryna, dany, distractie placuta pe unde mergeti!
ely, vezi si tu partea buna a lucrurilor, ai timp sa mai repeti pentru sala
xandrine, spor la trebruri
nicoll, parol, n-a disparut cu mine, a disparut singura
danutza, vreme faina
baby
felis? sunteti bine?
sunt franta, azi am fost pana la Alba Iulia, ma simt de parca am facut turul Romaniei, sunt epuizata!
babylina spune:
Am trecut si eu sa va invelesc si sa sting lumina. Ca vad ca nu mai este nimeni pe aici.
Stie cineva o croitoreasa buna si ieftina prin Bucuresti. Care sa lucreze bine si la termen ( repede)? ( Nu am deloc pretentii nu??)
babylina spune:
Buna dimineata! Buna ziua!
Ieri nu a trecut nimeni pe aici....
Unde este lumea ?!? Ah, stiu, toata lumea este la vot.Merg si eu , dar mai pe seara. Deocamdata doarme Bogdan pentru ca are febra. Nu stiu cum a reusit performanta sa raceasca. Cred ca a stat in sufragerie cu taicasu cu aerul conditionat deschis. I-am dat Nurofen. Sper sa isi revina repede.
Tethys spune:
pe aici... chipurile, gata balciul ... valeuuu, ca nu mai pot de chicioare ... n-am mai mers de muuult cate 4 km pe jos ... si-n plin soare la intoarcere (ca, la dus ne-a luat cineva cu masina, ne-a cules de pe drum )... Si-n microbuz, la intoarcere, o caldura mai frateee ... zapuseala mare, monser... maaare zapuseala ... In rest, fu destul de frumusel la balciul ista... parca nu mai e ca altadata, cand eram noi copchii ... Iar, copchilutul meu fu destul de obraznic foc ... ca, altfel nu se putea ... Dar, na... facui o evadare, facui ... ... ete na... ...
Va pe toate & va zic noapte buna .
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?
danuta36 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babylina Buna dimineata! Buna ziua! Ieri nu a trecut nimeni pe aici.... Unde este lumea ?!? Ah, stiu, toata lumea este la vot.Merg si eu , dar mai pe seara. Deocamdata doarme Bogdan pentru ca are febra. Nu stiu cum a reusit performanta sa raceasca. Cred ca a stat in sufragerie cu taicasu cu aerul conditionat deschis. I-am dat Nurofen. Sper sa isi revina repede. |
Multa sanatate lui Bogdan
danuta36 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryna77 pe aici... chipurile, gata balciul ... valeuuu, ca nu mai pot de chicioare ... n-am mai mers de muuult cate 4 km pe jos ... si-n plin soare la intoarcere (ca, la dus ne-a luat cineva cu masina, ne-a cules de pe drum )... Si-n microbuz, la intoarcere, o caldura mai frateee ... zapuseala mare, monser... maaare zapuseala ... In rest, fu destul de frumusel la balciul ista... parca nu mai e ca altadata, cand eram noi copchii ... Iar, copchilutul meu fu destul de obraznic foc ... ca, altfel nu se putea ... Dar, na... facui o evadare, facui ... ... ete na... ... Va pe toate & va zic noapte buna . #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# Mi se spune "argint viu"... #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# Oare ce varsta avem?!? #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# |
Sa va fie de bine iesirea ..mah,cred ca a fost ceva in aer,ca si mandra mea numai figuri a avut in program si numai ce vroia ea,nu statea nici la imbracat...dupa aia,daca o certam,isi dadea cu palma peste cap..narav de care credeam ca am scapat mai demult,vad ca a revenit
danuta36 spune:
Noi am fost la iarba verde,ne-am cam prajit la soare..noroc ca a mai batut nitel vantul..apoi fuseram la votare si la o plimbare scurta,ca deja ne ajunsese oboseala..cred ca maine descarc ceva poze...
Noapte frumoasa si pupici la pestisori!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata. Va scriu repede, pana se trezesc fetele.
Am fost foarte ocupata zilele astea, am avut musafiri, am fost in vizita; azi astept alti musafiri...
Sper ca sunteti bine, va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!