Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 8
galliciana spune:
buna, fetelor! indraznesc sa scriu si eu aici, sa va intreb ceva: dupa paste, prin comuna mogosesti, de pe langa iasi, a luat foc casa unei familii.era o familie mare, cu vreo 8 copii, daca bine imi aduc aminte. intrase in spital mama cu 1 sau 2 copii.parca. voi stiti ceva despre acest subiect, sau, pot cauta undeva si afla cate ceva despre ei? va rog mult,
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral ancadragoman,am trimis azi familiei cu 4 copii coletul,sper sa le fie de folos.am pus hainute(de vara mai mult) pentru fetele de 6 si 7 ani si pt baietelul de 3 + cateva jucarii. Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001) |
multumesc mult de tot
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
malta spune:
Azi am trimis Antoniei la Cluj un pachet cu cele promise pentru fetita ce urmeaza sa se nasca.
Nu conteaza modelul de carut pentru baietelul Adelei. Daca e dificil cu transportul, la inceputul vacantei vine cineva din familia mea la Bucuresti sa ia un nepotel in Moldova la bunici. Poate in aceste 2 saptamani se vor gasi premergator si scaun de masa pentru baietelul fara mamica si sa le aducem pe toate cu masina. Asta depinde de ce noroc au copilasii.
danielac spune:
citat din mesajul lui malta Din lista postata la prima pagina nu mai sunt actuale anunturile cu carut sau premergator. Toate sunt date. |
ai trimis PM la toate din lista care ofereau asa ceva?
ca sa stiu sa le sterg din lista...
Carmen_So adaug la lista!
LYLY809 imediat actualizez lista!
Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"
andira spune:
Buna,
Donez scaun de masina, marca Primii Pasi, pentru 9-18 kg. De mentionat ca incuietoarea s-a defectat, practic nu poate fi folosit ca scaunel pana nu i se schimba incuietoarea. Nu stiu daca se poate, cine il vrea poate sa verifice, n-am avut cu el nici un fel de accident, in afara de incuietoare e in perfecta stare de functionare.
Daca il vrea cineva, va rog PM.
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac
ai trimis PM la toate din lista care ofereau asa ceva? ca sa stiu sa le sterg din lista... Carmen_So adaug la lista! LYLY809 imediat actualizez lista! Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor" |
am mai dat eu acum cateva PM-uri si am intrebat daca ofertele mai sunt valabile
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
vaninaaa spune:
citat din mesajul lui galliciana buna, fetelor! indraznesc sa scriu si eu aici, sa va intreb ceva: dupa paste, prin comuna mogosesti, de pe langa iasi, a luat foc casa unei familii.era o familie mare, cu vreo 8 copii, daca bine imi aduc aminte. intrase in spital mama cu 1 sau 2 copii.parca. voi stiti ceva despre acest subiect, sau, pot cauta undeva si afla cate ceva despre ei? va rog mult, pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Buna
Mama mea lucreaza la primaria comunei Mogosesti si a intrebat astazi de aceasta familie. Numele este Vrabie si sunt din sat Manjesti-comuna Mogosesti, din pacate a murit mama si un copil, au mai ramas 4 copii si tatal lor. Se pare ca va veni protv-ul sau telem-ul sambata si vor face un reportaj pt ei(asa i-a spus asistentul social mamei mele).