Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 7
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am inteles ca Antonia_05 va fi ajutata cu colete de catre trei dintre fetele de pe aici. Dupa parerea mea, zic ca este suficient, cel putin deocamdata, cred ca se va descurca mamica.
Va multumesc inca o data si o sa va anunt in legatura cu primirea coletelor.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
malta spune:
Pentru Antonia_05 am facut cu drag un pachet cu 5 body-uri, 1 saculet de dormit, 5 bluze, 10 salopete, mai multe caciulite si bascute, sosetele, bavetele, manusi, un scutec si pampers. Urmeaza sa imi fac timp sa le duc la posta. Pana vine de la maternitate va ajunge coletul.
Acum vreau sa va amintesc de vecinica pe care ati ajutat-o acum 2 luni. Va rog din suflet, are mare nevoie de un carut cu care sa scoata baietelul afara, sa-l poarte cu ea, sa nu-si mai intrerupa treburile sa fuga in casa sa vada ce face bebe. Carutul poate fi cat de mare si greoi, caci nu e nevoita sa urce/coboare scarile, caci nu sta la bloc.
Iar baietelul care e parasit de mamica are nevoie de un premergator si de un scaun de masa.
Va multumesc anticipat si va doresc tuturor numai bine!
Selene_Bunny spune:
malta, incearca sa le dai PM fetelor din lista de pe prima pagina. Am vazut ca unele donau si carucioare.
Logheaza-te, du-te la "Membri", da "Cautare" dupa numele fetelor si trimite-le mesaj, vezi, poate ai noroc.
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
malinas spune:
Buna,
revin la voi cu o mare rugaminte.Scriam in luna martie despre verisoara mea, in varsta de 19 ani, insarcinata, ca ar avea nvoie de un patut.Cineva atunci s-a oferit sa ne ajute, dar din pacate nu am reusit sa ne intalnim si nu am mai intrat in posesia patutului.Asa ca, revin cu povestea si rugamintea, de a ajuta o tanara viitoare mamica cu un patut pt baietelul ei.
Postarea mea initiala, pe acest subiect, este urmatoarea:
"Buna,
sunt de la Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 si vin la voi cu o rugaminte.Verisoara mea, care a implinit sambata 19, eleva in clasa a 12, este insarcinata si urmeaza sa nasca in luna iulie. Va avea un baietel si este foarte fericita. Din pacate situatia ei materiala, si a viitorului tata si sot, nu este tocmai roz. Avand in vedere ca ea este eleva nu va beneficia nici de indemnizatie de cresterea copilului, asa ca raman sa traiasca doar din banii lui, care, oricum, nu sunt foarte multi.
Eu am un baietel de 4 luni si toate hainutele ce-mi raman de la el, cele de la 2 luni in sus (cele de la 0-la 2 luni le-am dat pe forum) se vor duce la ei.La fel carutul pentru 0-6 luni, scoica pt masina (nu au masina, dar e buna sa-l poarte pe bebe prin casa de colo-colo) si un leganut.Din pacate insa carutul nu este tip landou si nu poate fi folosit si pe post de patut in prima perioada. Asa ca vin si eu sa va rog, daca aveti un patut care nu va mai trebuie...o familie f tanara din Timisoara v-ar fi foarte recunoscatoare.Stiu ca cer mult, ca un patut este scump si ca puteti sa-l vindeti, dar...am zis ca nu strica sa intreb.
Va multumesc mult."
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
malta spune:
Din lista postata la prima pagina nu mai sunt actuale anunturile cu carut sau premergator. Toate sunt date.
ancadragoman spune:
Ii trebuie carut cu landou sau merge si unul sport,adica dala care se pliaza ca o umbrela?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
LYLY809 spune:
Buna seara,
Referitor la lista de pe prima pagina, pentru actualizare, ma inscriu cu un carut mic, plabil, pe care nu-l mai folosim de vreo 2 luni. Preferabil sa-l dam in Bucuresti, cam dificil de impachetat.
Hainele de 5-6 luni sunt date de mult, mai avem doar diverse articole de incaltaminte pentru 1-3 ani pe care le vom trimite, impreuna cu niste jucarii, baietelului din Heci-Lespezi-Iasi, la sugestia Maltei.
Nu mai stiam ca am postat candva un articol aici SI am intrat intamplator zilele astea pe forum, dupa o pauza de cateva luni.
va dorim numai bine
Carmen_So spune:
Fac curatenie in dulapuri si am hainute si ghetute de fetita, 1-2 ani. Si mai groase, si mai subtiri, si de stat in casa, si de iesit. Eu vreau sa scap de ele, deci caut o mamica cu fetita chiar si mai mica, sa le poata folosi la toamna, la iarna.
Cine vrea, spuneti-mi, va rog adresa completa, sa stiu unde sa trimit.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_So Fac curatenie in dulapuri si am hainute si ghetute de fetita, 1-2 ani. Si mai groase, si mai subtiri, si de stat in casa, si de iesit. Eu vreau sa scap de ele, deci caut o mamica cu fetita chiar si mai mica, sa le poata folosi la toamna, la iarna. Cine vrea, spuneti-mi, va rog adresa completa, sa stiu unde sa trimit. Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007) poze cu noi |
Poate cryss26buc, daca nu se mai anunta nimeni... Sau vezi pe prima pagina, la copiii care au nevoie de ajutor...
Daria Nandini
Lucrusoare de daruit
mistral spune:
ancadragoman,am trimis azi familiei cu 4 copii coletul,sper sa le fie de folos.am pus hainute(de vara mai mult) pentru fetele de 6 si 7 ani si pt baietelul de 3 + cateva jucarii.
Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)