Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral ancadragoman,eu zic ca ar fi mai simplu sa le trimit direct lor,sa nu mai cari coletul acasa si iar sa-l trimiti-pt. mine e bine oricum. Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001) |
Cum fac rost de adresa cum iti dau PM sa pui pachetul.Mersi mult de tot
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Eseea spune:
Anca, am inteles.
malta,asteptam un pm de la tine, de aia i-am scris Ancai. Daca mai vrei hainutele pt bb acela ce se va naste, astept pm.
EDIT : fetelor care aveti copii de ajutat dati voi pm la fetele care au scris ca au de donat ( lista de pe prima pagina) si intrebati daca lucrurile acelea mai sunt disponibile. Nu asteptati sa fiti contactate, mai mult ca sigur ca majoritatea nu au mai urmarit subiectul dupa ce au scis mesajul prin care anuntau donatia.
Mami de fetita si de baietel
Eseea spune:
uitati un alt anunt, carucior si haine pt o fetita :
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=18903
Eseea spune:
si altul, haine de dama :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137524
bombonica12 spune:
Fetelor vecina mea care a primit carutul de la LiliaToma are niste hainute de nou nascut fetita de dat, daca e cineva interesat?!!
danielac spune:
Ce activitate i ultimele zile...ma bucur din suflet pentru asta si pentru ca s-a mai linistit apele..asa tare imi place!
chiccutza, iahim, kikineata bine ati venit langa noi, ne bucuram ca ajutati!
Kover, LiliaToma, actualizez imediat lista!
Fetelor, eu am rugat pe toata lumea de multe, multe ori sa spuna daca ce e in lista de pe prima pagina mai e de actualitate, daca mai exista sau nu ce doneaza, dar nu au raspuns decat acteva din fete, asa ca adca cineva doreste ceva din lista este rugat sa trimita PM persoanei care ofera si sa astepte un raspuns! Multumesc inca odata!
Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"
miriama spune:
LauraNicole, am vorbit cu mamica fetitei si chiar are nevoie de hainute, insa te roaga din suflet daca poti sa i le trimiti prin posta. Ea e la tara si situatia financiara nu permite nici un fel de deplasare. Pot sa-ti dau adresa pe PM.
Iti doresc o zi buna.
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miriama LauraNicole, am vorbit cu mamica fetitei si chiar are nevoie de hainute, insa te roaga din suflet daca poti sa i le trimiti prin posta. Ea e la tara si situatia financiara nu permite nici un fel de deplasare. Pot sa-ti dau adresa pe PM. Iti doresc o zi buna. Ok,Miriama .Da-mi adresa si voi vedea ce pot face dar nu promit ca voi avea timp sa i le trimit prin posta .Repet , eu acum voi sta doar de vineri 22 mai pana duminica noaptea deci chiar n-am timp sa ma ocup dar voi incerca in iulie . "Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic" |
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
miriama spune:
LauraNicole, ti-am trimis PM.
Si in iulie daca le trimiti sunt binevenite. Tinem pumnii sa fie bine ca tare amarati mai sunt unii...
Sa-ti traiasca fetita si La Multi Ani de ziua ei!
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am un mesaj urgent din partea Antoniei_05, pe care am mai ajutat-o si eu.
Are mare nevoie de scutece, marimea 2 - 3, nu conteaza marca. A ajuns la spital cu contractii din 7 in 7 minute si cu colul scurtat, nu a vrut sa se interneze pentru ca nu are cu cine sa o lase pe fetita mai mare, Antonia, acum sta acasa si asteapta sa i se declanseze nasterea. Nu are posibilitatea sa cumpere scutece pentru ca a avut de achitat niste datorii la bloc, situatia ei financiara nu e grozava, mai ales ca stau doua familii intr-un apartament de 3 camere.
De asemenea, daca poate cineva dona sau cumpara Bepanthen si o pompita de nas...
Scutecele sunt insa cele mai urgente.
Multumesc in numele Antoniei_05.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit