Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
malta spune:
Antonio, baietelul celeilalte Adela, are nevoie de sprijinul prietenelor, caci papa doar Milumil 1. Daca va avea papica nu mai doreste decat sanatate lor si voua si va multumeste pentru tot.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
malta spune:
O mamica sufletista din Bucuresti care si-a donat caruciorul, sterilizatorul si marsupiul lui Antonio, are nevoie urgenta de haine pentru ea si pentru baieteii ei in varsta de 5 luni si 7 ani. Rugamintea mea e sa incercam sa le intindem o mana de ajutor.
malta spune:
Si o ultima rugaminte: Stefanel, fiul Addei_lili ce va implini peste 2 saptamani 1 an, ar dori si el sa iasa afara, insa e tare nefericit ca mamica lui nu are cu ce-l imbraca si incalta, si nici scutece de schimbat nu are (marimea 5). Ajutati un copil care se sufoca stand pe canicula in Iasi la etajul 7 si priveste trist spre pomii din apropiere.
danielac spune:
Malta, mamicile respective activeaza pe forum? ma refer la cele pentru care ceri tu ajutorul... la o adica cum pot fi ajutate? ai tu adresele lor sau cum?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Malta, mamicile respective activeaza pe forum? ma refer la cele pentru care ceri tu ajutorul... la o adica cum pot fi ajutate? ai tu adresele lor sau cum? |
danielac, da, le are malta, sunt persoane de la ea din localitate, le-am ajutat si eu mai demult (ma refer la Adela si la taticul singur).
adda_lili e pe aici, din cate stiu.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
adda_lili spune:
Da eu si malta ne cunoastem de aproximativ 6 luni poate mai mult nu mai stiu exact. Neam cunoscut pe net ea era graviduta si cauta prieteni pe internet ca sa mai comverseze si din vorba in vorba a aflat toata povestea mea si a incercat sa ma ajute in felul ei si ai multumesc din tot sufletul. E o persoana cu suflet mare daca ar putea si ar avea capacitatea ar ajuta pe toti nevoiasii. Mia trimis de pasti un pachet cu cozonac oua rosii pasca si friptura ea a fost singura care sa gandit ca poate nam ce pune pe masa . Nu exista cuvinte de multumire pt gestul pe care la facut .Sa aveti incredere in ms pe care vi le trimite ia .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Papanash , ti-am scris adresa mamicii din Mizil pe PM .Ei locuiesc pe langa gara .Multumesc mult !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
carrie spune:
buna tuturor,
eu am un carucior de donat, folosit dar functional.
dati-mi de stire daca are cineva nevoie de el
pupici
malta spune:
Buna! Adela_r tot nu a nascut. Azi a eliminat dopul gelatinos si a avut un fals travaliu ce a incetat cu un calmant. Se spera ca va naste natural.
Mi-a spus sotul ei ca a primit pachetul de la Danielac si ii multumeste tare mult. Sanatate la toti! Pupici!
Anuc spune:
Neata!
Caruciorul meu ramane inca de dat. Am inteles de la Malta ca mamica propusa de ea si-a facut rost intre timp de unul.
Deci, cine doreste, as vrea sa-l dau cat mai repede. Nu mai am loc de el :)
Acesta este: http://oesterreich.kijiji.at/c-Kaufen-Verkaufen-Baby-Kinder-Dreirad-Kinderwagen-Jogging-Strollers-2050-W0QQAdIdZ125679531
Anuc cu Ioana mica si BB Filip