Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Antonio, baietelul celeilalte Adela, are nevoie de sprijinul prietenelor, caci papa doar Milumil 1. Daca va avea papica nu mai doreste decat sanatate lor si voua si va multumeste pentru tot.

Mergi la inceput

O mamica sufletista din Bucuresti care si-a donat caruciorul, sterilizatorul si marsupiul lui Antonio, are nevoie urgenta de haine pentru ea si pentru baieteii ei in varsta de 5 luni si 7 ani. Rugamintea mea e sa incercam sa le intindem o mana de ajutor.

Mergi la inceput

Si o ultima rugaminte: Stefanel, fiul Addei_lili ce va implini peste 2 saptamani 1 an, ar dori si el sa iasa afara, insa e tare nefericit ca mamica lui nu are cu ce-l imbraca si incalta, si nici scutece de schimbat nu are (marimea 5). Ajutati un copil care se sufoca stand pe canicula in Iasi la etajul 7 si priveste trist spre pomii din apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Malta, mamicile respective activeaza pe forum? ma refer la cele pentru care ceri tu ajutorul... la o adica cum pot fi ajutate? ai tu adresele lor sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Malta, mamicile respective activeaza pe forum? ma refer la cele pentru care ceri tu ajutorul... la o adica cum pot fi ajutate? ai tu adresele lor sau cum?

danielac, da, le are malta, sunt persoane de la ea din localitate, le-am ajutat si eu mai demult (ma refer la Adela si la taticul singur).

adda_lili e pe aici, din cate stiu.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Da eu si malta ne cunoastem de aproximativ 6 luni poate mai mult nu mai stiu exact. Neam cunoscut pe net ea era graviduta si cauta prieteni pe internet ca sa mai comverseze si din vorba in vorba a aflat toata povestea mea si a incercat sa ma ajute in felul ei si ai multumesc din tot sufletul. E o persoana cu suflet mare daca ar putea si ar avea capacitatea ar ajuta pe toti nevoiasii. Mia trimis de pasti un pachet cu cozonac oua rosii pasca si friptura ea a fost singura care sa gandit ca poate nam ce pune pe masa . Nu exista cuvinte de multumire pt gestul pe care la facut .Sa aveti incredere in ms pe care vi le trimite ia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Papanash , ti-am scris adresa mamicii din Mizil pe PM .Ei locuiesc pe langa gara .Multumesc mult !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna tuturor,

eu am un carucior de donat, folosit dar functional.

dati-mi de stire daca are cineva nevoie de el

pupici

Mergi la inceput

Buna! Adela_r tot nu a nascut. Azi a eliminat dopul gelatinos si a avut un fals travaliu ce a incetat cu un calmant. Se spera ca va naste natural.
Mi-a spus sotul ei ca a primit pachetul de la Danielac si ii multumeste tare mult. Sanatate la toti! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Caruciorul meu ramane inca de dat. Am inteles de la Malta ca mamica propusa de ea si-a facut rost intre timp de unul.
Deci, cine doreste, as vrea sa-l dau cat mai repede. Nu mai am loc de el :)

Acesta este: http://oesterreich.kijiji.at/c-Kaufen-Verkaufen-Baby-Kinder-Dreirad-Kinderwagen-Jogging-Strollers-2050-W0QQAdIdZ125679531

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput