Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 12
adela_r spune:
Ellenuta am incercat sa scriu PM dar imi da ca nu primesti mesaje private asa ca am scris pe mail. Sper ca nu e problema si ca l-ai primit.
marin.ero spune:
Am sperat sa nu fie totul atat de complicat,dar totul se lumineaza cind incepi sa intelegi.Partenerul meu,tatal copilului,a incercat sa ma convinga ca nu e totul asa de negru.Eu personal eram speriata,era prima sarcina,primul meu copil.Eram la parintii mei cind m-au luat durerile,dureri care nu mai incetau si ma speriau si mai tare.In cele din urma au chemat salvarea si am plecat la Braila,la maternitate.Au mai trecut inca vreo 2 zile,dupa care in cele din urma medicii de acolo mi-au facut o injectie,sa ma ajute sa pot naste.Nu stiu cred ca asteptau ceva bani,bani cu care tot oamenii iau invatat.Mai imi spusese o verisoara ca pina nu a dat 5 milioane de lei.Tare m-am speriat,pentru ca nu-i aveam.Si nici nu aveam de unde sa-i iau.Dar in cele din urma dupa acea injectie am nascut.Am nascut un baietel.Scump tare si pe care vreau sa-l ingrijesc cum trebuie.Cine ma poate ajuta,nu am nici cel mai mic venit sau o alta sursa.Va rog,mult de tot pentru Valentin,mama Cristina
galliciana spune:
anca, am mai gasit un pulovaras, i maieu de vara, 2 body,1 bluzita maneca scurta.
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Ellenuta spune:
buna fetelor
am gasit deja proprietar pentru patut.
daca voi mai avea lucrusoare sau prietenele mele vor mai avea ceva de dat, voi anunta.
o zi buna!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
galliciana spune:
anca, + 2 fustite!! cu pantalonii stau mai rau, ca sunt dincolo, la maica....
pupici la gagici!!!
LauraNicole spune:
Minunea mica din Iasi,Bianca ,are nevoie de un Baby Monitor pentru ca mama a inceput munca in gradina(ca sa mai scuteasca niste bani au pus diverse vegetale p-acolo ) si nu o aude pe mandrutza cand se trezeste (iar in situatia fetitei trebuie sa fie langa ea in viteza 1 ) deci,daca va prisoseste vre-o chestie de genul asta ,va rog mult sa i-o trimite-ti micutei .Eu i-am trimis niste bani pe care i-a primit azi (250 roni) si voia sa cumpere cu aia dar i-am zis sa-i cheltuiasca pe medicamentele fetei .Am cautat sa-i cumpar de aici dar n-am gasit decat din acelea care se baga in priza si toate costa peste 60-100 de lire .Daca gasesc ce are nevoie ,i-l cumpar si va scriu dar e treaba destul de urgenta .
Asta e rugamintea mea personala!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
giuliaelena spune:
Buna fetele,am cautat prin dulap si as vrea sa dau si eu trei rochite pentru o graviduta.Eu am 1,56 m, deci trebuie sa fie o graviduta mai micuta.Mai am un marsupiu albastru cateva hainute de iarna pentru fetite.Giulia avea in iarna un an
irina constantin
malta spune:
Donez cu drag hainute de nou nascut (0-3 luni)de la baietelul meu Vicentiu si de la Antonio - baietelul vecinii mele pe care ati ajutat-o cu 3 luni in urma.
Caut lui Antonio hainute pentru urmatoarea perioada (3-6 luni). El e mai dolofanel. Promit in numele ei ca le va dona in continuare.
Inca nu am gasit carut pentru el. LYLY809 imi daruieste un carucior si ii multumesc din suflet dar e numai bun pentru Alexandru - baietelul fara mamica, cel caruia i-a trimis jucarii si incaltaminte, deoarece are 1 an si 3 luni si inca nu i-am gasit premergator, eventual un scaun de masa sau o tricicleta, adica ceva care sa-l ajute pe tatic sa faca fatza mai usor situatiei ca baietelul inca nu merge.
Va multumesc pentru tot.
galliciana spune:
anca, cred ca pe luni,marti, l-as putea trimite. poate pana atunci ma duc dincolo, si caut si pantaloni, poate...
pupici la gagici!!!