Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela_r spune:

Buna ziua.
Sunt o viitoare mamicutza cu multe nevoi. Deocamdata suntem doar 2 (eu si sotul meu) care incercam sa traim cu salariul lui de 8 milioane. Din pacate desi peste 3 saptamani va trebui sa nasc,nu am reusit sa strangem nimic pentru a cumpara cele necesare pentru bbl. Poate credeti ca ne-am grabit cu cupilul avand aceasta situatie financiara,dar am facuto pentru ca desi am doar 21 de ani aveam putine sanse sa raman insarcinata.Din pacate ne lipsesc si cele necesare pentru noi,ca si adulti (cum ar fi un frigider cat de mic si un aragaz,pt ca pe cel care il avem functioneaza decat un ochi si nu are cuptor) dar consider ca noi de putem lipsi de asta daca tot am facut`o pana acum. Dar am vrea ca cel mic macar sa aibaa cele necesare cand va veni pe lume daca se poate.
Nu cer nimic anume,daca cineva are ceva si considera ca ne poate ajuta ramanem datori.
Oricum va multumesc pentru sfaturile ce le gasesc pe acest site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Al doilea mesaj este urmatorul: ofer mai multe articole de adulti, de data aceasta. Le puteti vedea aici: http://family.webshots.com/album/572730890lluLDn

Sunt lucruri de calitate, curate si ingrijite. Daca cineva are nevoie de mai multe detalii (material, de exemplu), il / o rog sa-mi spuna pe PM. In general, lucrurile sunt marimea 42, deci L.

Mesajul este destul de urgent, pentru ca nu dispun de suficient spatiu, aici unde sunt acum, pentru a le pastra pe o perioada indelungata de timp.

Am gasit "stapani" pentru aceste articole, asadar oferta nu mai este valabila.

Mergi la inceput

adela_r, te rog sa-mi trimiti prin e-mail adresa postala, ca sa pot trimite coletul.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

anca, am gasit in prima faza - 2vestute lana shetland, 1 dres pna,o fustita gen blugi-mat. elastic,1 bermuda reiat mar 34-36,3 body,3-4 pulovarase primavara-toamna, 1 sarafan,1 maieu colorat,2 camasute maneca 3/4,1 jacheta vant, 4 curele- lucruri de ale mele, am purtat S si XS,mi-au ramas mici. mai caut, sa vad....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:

Citat:

Al doilea mesaj este urmatorul: ofer mai multe articole de adulti, de data aceasta. Le puteti vedea aici: http://family.webshots.com/album/572730890lluLDn

Sunt lucruri de calitate, curate si ingrijite. Daca cineva are nevoie de mai multe detalii (material, de exemplu), il / o rog sa-mi spuna pe PM. In general, lucrurile sunt marimea 42, deci L.

Mesajul este destul de urgent, pentru ca nu dispun de suficient spatiu, aici unde sunt acum, pentru a le pastra pe o perioada indelungata de timp.

Am gasit "stapani" pentru aceste articole, asadar oferta nu mai este valabila.

OK, le sterg din lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Adela_r, scrie-mi pe PM si mie adresa caci acum adunam de la baietelul meu lucrusoare ce se potrivesc pt fetita Lidiei si pot sa-ti trimit si tie pentru copilas. Ce vei naste? Ca sa stiu ce sa daruiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

anca, am gasit in prima faza - 2vestute lana shetland, 1 dres pna,o fustita gen blugi-mat. elastic,1 bermuda reiat mar 34-36,3 body,3-4 pulovarase primavara-toamna, 1 sarafan,1 maieu colorat,2 camasute maneca 3/4,1 jacheta vant, 4 curele- lucruri de ale mele, am purtat S si XS,mi-au ramas mici. mai caut, sa vad....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

mersi mult de tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela_r spune:

Ce am uitat sa spun mai devreme este ca pana acum cel putin doct mi-a spus ca voi avea un baietel.
Si ca voi naste prin cezariana pt ca as avea placenta previa laterala,deci daca aveti macar niste sfaturi sunt binevenite oricand la adresa de mail mititicalubicu@yahoo.com
Va multumesc

Mergi la inceput

adela_r, poti intra la sectiunea "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani", cauta Odiseea care ti se potriveste (in functie de luna nasterii) si intreba fetele de acolo. Daca nu mai este Odiseea (poate au nascut fetele), vezi la "Clubul scutecelor", tot in functie de luna. E mai usor sa gasesti acolo persoane care au aceeasi problema. Sau cauta direct Odiseea de mai-iunie 2009 (sau la Odisee, sau la Clubul scutecelor).

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am un patut pliant de oferit cuiva care are nevoie de el. patutul este in stare foarte buna, aproape nefolosit. mentionez ca are si salteluta!

astept PM pentru detalii.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput