Gravidute si mamici de Timisoara (29)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ade24 Va astept la o intalnire si in parcul Adolescentei - Girocului. O sa va placa mult, este foarte frumos, are loc de joaca pentru piticii mai marisori cu mult nisip, topogoane, balansoare, hutuluse, tot felul de chestii de catarat, niste caluti de lemn si tabla care se misca, are un deal pe care se tot catara puiutii si sunt tare incantati, lac cu fantana arteziana. Sigur o sa va placa. |
Am fost si asa este!!! super fain
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui toshador Neata fetelor. Noi ieri am fost la medic. Ne-a zis ca totul e bine. avem o zi diferenta fata de UM, are cam 2,8 kg la 35 de saptamani. Aseara a fost tare activa pe la ora 12 noaptea dar cred ca nu i-a placut ca nenea doctorul a bazait-o. Noi abea asteptam sa vina, cred ca deja am intrat pe ultima suta de metri unde nu mai pot de nerabdare sa o vad. V-am pupat si sa aveti o zi buna. 33+ Suntem parinti de Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/ |
Bravo!!! cred ca o sa fie grasunica!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Carmina ma gandesc la tine!!! pacat ca nu am nr de tel sa te sun sau macar sa=ti trimit un mesaj.
Pupici multi multi si sa te refaci cat mai repede iar la bb multa sanatate !!! 

Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Noi am venit luni de la Bucuresti dar ne=am oprit si la sat si am ajuns acasa abia marti.
A fost super fain! totul a iesit tare bine!
am avut emotii la tinuta mea dar am fost super eleganti amandoi... ca nu am mai fost la un concert la ateneu..
Va pupam!!!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
ale_d spune:
Miha, La multi ani pentru Eli ! Sa fie sanatoasa si multa multa fericire in viata.
Bafta fetelor care urmeaza sa nasca ! Sa aveti parte de puiuti sanatosi si frumosi !
Va pup.
pussi spune:
poate sunteti interesate:
In perioada 29-31 Mai, Atu Advertising si Asociatia Scoala Mamei Junior organizeaza - Brands in Child Care, primul eveniment de profil din zona de vest a tarii care isi propune sa prezinte oferte de produse si servicii destinate ingrijirii si educatiei copiilor.
Spatiul expozitional si de joaca organizat la Iulius Mall Timisoara va fi structurat pe domenii de activitate, adresandu-se unei categorii vaste de public.
La prima editie Brands in Child Care vor participa un numar de 40 de companii nationale si locale. Produsele si serviciile oferite de expozanti acopera domenii foarte variate ale ingrijirii si educatiei copiilor.
Participantii la eveniment vor avea ocazia sa aleaga dintre ofertele gradinitelor, cluburilor after – school , institutiilor psiho-educative, producatorilor de hrana, cosmetice si medicamente, producatorilor de mobila pentru copii sau organizatorilor de petreceri.
Vizitand standurile expozitiei, veti regasi brand-uri precum : Premaman, HIPP, Nestle, Topfer, Mustela, Motherlove, Bela, Bebedesign, Coca Cola, Ing, Benetton, Varuna, Kidsroom etc.
Sambata 30 Mai 2009, intre orele 10.20-13.00, in sala Cinema City din Iulius Mall, va avea loc un seminar sustinut de catre dr Ana Culcer, sef clinica Neonatologie din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti – cu tema: ”Sfaturi pentru cresterea unui copil sanatos- incurajarea alaptarii la san si metode a a dezvolta imunitatea copiilor”
La standurile expozantilor, precum si in cadrul activitatilor din timpul evenimentului Brands in Child Care vor fi oferite peste 10 000 de premii. Beneficiarii acestora vor fi vizitatorii expozitiei, copii sau parinti, dar si participantii la seminarii. Pe parcursul celor trei zile de eveniment vor fi organizate tombole si concursuri cu premii oferite de : Procter & Gamble, Klorane, Bella, Nestle, HIPP, Rangali Organic Shop, Premaman etc.
Pentru cei mici am pregatit jocuri si concursuri , dar si teatru de papusi, demonstratii de karate si de dansuri sau parada modei
Vor putea sa participe intreaga zi la un atelier de creatie de instrumente muzicale orgnizat de Asociatia Lumea Muzicii.
Studentii la Medicina vor incerca sa le invinga teama de doctori prin proiectul Teddy Bear Hospital, in cadrul caruia fiecare copil va avea ocazia sa fie medic pentru jucaria pe care o aduce cu el.
Parintii vor beneficia de sfaturi si indrumari de la profesionisti pentru a putea oferi copiilor o ingrijire si o educatie mai buna.
In acest sens vor fi organizate o serie de seminarii pe teme de interes, precum: Un zambet frumos si sanatos pentru copiii nostri, Alimetatia organica la sugari, Importanta probioticelor in alimentatia sugarului, Educatia non-violenta a copiilor- tehnici alternative.
In cadrul Brands in Child Care , doamna doctor Ana Culcer, medic pediatru-neonatolog, seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti va sustine un seminar pentru parinti pe tema : Incurajarea alaptarii la san si metode de a dezvolta imunitatea copiilor.
Pentru mai multe informatii despre participantii la expozitie, dar si detalii din programul Brands in Child Care va invitam sa vizitati site-ul evenimentului: www.brandsin.ro.
scuze daca ati stiut deja....
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui pussi poate sunteti interesate: In perioada 29-31 Mai, Atu Advertising si Asociatia Scoala Mamei Junior organizeaza - Brands in Child Care, primul eveniment de profil din zona de vest a tarii care isi propune sa prezinte oferte de produse si servicii destinate ingrijirii si educatiei copiilor. Spatiul expozitional si de joaca organizat la Iulius Mall Timisoara va fi structurat pe domenii de activitate, adresandu-se unei categorii vaste de public. La prima editie Brands in Child Care vor participa un numar de 40 de companii nationale si locale. Produsele si serviciile oferite de expozanti acopera domenii foarte variate ale ingrijirii si educatiei copiilor. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa aleaga dintre ofertele gradinitelor, cluburilor after – school , institutiilor psiho-educative, producatorilor de hrana, cosmetice si medicamente, producatorilor de mobila pentru copii sau organizatorilor de petreceri. Vizitand standurile expozitiei, veti regasi brand-uri precum : Premaman, HIPP, Nestle, Topfer, Mustela, Motherlove, Bela, Bebedesign, Coca Cola, Ing, Benetton, Varuna, Kidsroom etc. Sambata 30 Mai 2009, intre orele 10.20-13.00, in sala Cinema City din Iulius Mall, va avea loc un seminar sustinut de catre dr Ana Culcer, sef clinica Neonatologie din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti – cu tema: ”Sfaturi pentru cresterea unui copil sanatos- incurajarea alaptarii la san si metode a a dezvolta imunitatea copiilor” La standurile expozantilor, precum si in cadrul activitatilor din timpul evenimentului Brands in Child Care vor fi oferite peste 10 000 de premii. Beneficiarii acestora vor fi vizitatorii expozitiei, copii sau parinti, dar si participantii la seminarii. Pe parcursul celor trei zile de eveniment vor fi organizate tombole si concursuri cu premii oferite de : Procter & Gamble, Klorane, Bella, Nestle, HIPP, Rangali Organic Shop, Premaman etc. Pentru cei mici am pregatit jocuri si concursuri , dar si teatru de papusi, demonstratii de karate si de dansuri sau parada modei Vor putea sa participe intreaga zi la un atelier de creatie de instrumente muzicale orgnizat de Asociatia Lumea Muzicii. Studentii la Medicina vor incerca sa le invinga teama de doctori prin proiectul Teddy Bear Hospital, in cadrul caruia fiecare copil va avea ocazia sa fie medic pentru jucaria pe care o aduce cu el. Parintii vor beneficia de sfaturi si indrumari de la profesionisti pentru a putea oferi copiilor o ingrijire si o educatie mai buna. In acest sens vor fi organizate o serie de seminarii pe teme de interes, precum: Un zambet frumos si sanatos pentru copiii nostri, Alimetatia organica la sugari, Importanta probioticelor in alimentatia sugarului, Educatia non-violenta a copiilor- tehnici alternative. In cadrul Brands in Child Care , doamna doctor Ana Culcer, medic pediatru-neonatolog, seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti va sustine un seminar pentru parinti pe tema : Incurajarea alaptarii la san si metode de a dezvolta imunitatea copiilor. Pentru mai multe informatii despre participantii la expozitie, dar si detalii din programul Brands in Child Care va invitam sa vizitati site-ul evenimentului: www.brandsin.ro. scuze daca ati stiut deja.... PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Multumim, Pussi!!! chiar nu stiam!
Ce mai fac tustele???
PUpici de la noi

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
Roxyn spune:
Pussi, multumim mult.
Vazusem zilele trecute o stire, dar se organiza la Bucuresti. recunosc ca eram putin suparata ca la noi nu e.
Deci, PREZENTA OBLIGATORIE ![]()
![]()
mamica de
Vladut
pussi spune:
Cristina multumim, suntem bine....am pus poze noi mai jos. Daca vreti sa ne vedem vineri in 29.05 la Mall am putea sa venim si noi...zic si eu! Ank m-a tot chemat la intalnirile de la NONI, dar n-am apucat si mi-e greu cu parcarea/scoaterea Tustelor si punerea in carucior pe stradutele inguste din Unirii... Daca hotarati ceva ... sunt cu ochii pe voi!

http://good-times.webshots.com/photo/2602955580104078634EKBjGr
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui pussi Cristina multumim, suntem bine....am pus poze noi mai jos. Daca vreti sa ne vedem vineri in 29.05 la Mall am putea sa venim si noi...zic si eu! Ank m-a tot chemat la intalnirile de la NONI, dar n-am apucat si mi-e greu cu parcarea/scoaterea Tustelor si punerea in carucior pe stradutele inguste din Unirii... Daca hotarati ceva ... sunt cu ochii pe voi! ![]() ![]() ![]() http://good-times.webshots.com/photo/2602955580104078634EKBjGr PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari Da, ar fi o idee buna!!! Ce ziceti fetelor??? stabilim si o ora??? Pussi, am vazut si pozele... ai niste fetite minunate! sa=ti traiasca! DOAMNE AJUTA! ![]() |
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008

33+ Suntem parinti de